ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Военен блъсна дете с колело в Кючука!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:46 / 03.07.2015Коментари (28)11399
Лек автомобил блъсна велосипедист в "Кючук Париж" снощи, научи Plovdiv24.bg. За щастие 9-годишното дете е без опасност за живота и според предварителната информация няма сериозни травми.

Инцидентът е станал снощи около 17,10 часа на улица "Стефан Стамболов". Тогава "Фолксваген", управляван от 49-годишен мъж от Свищов, блъска движещото се по пътното платно дете. Това уточниха от ОД МВР Пловдив.

Шофьорът е военнослужещ в Граф Игнатиево, а пробата за наличие на алкохол в кръвта е отрицателна. Причините за катастрофата са в процес на изясняване.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Там деца карат и демонстративно на зиг- заг завладяват улицата.Къде са родителите им? Лично аз съм бил свидетел как един малък колоездач демонстративно затвори няколко пъти пътя на един Мерседес и по едно време този в автомобила не издържа и го подпря нарочно с гумата си в задната на колелото.Малкият колоездач се укроти и отиде обаче да се оплаква на дядо му как го блъснали.Така, че нека има и родителски контрол...
0
 
 
Децата нямат спирачки, и от кого да се научат, след като родителите ги учат грешно, виждала съм майка с дете, която пресича на 10-20метра от светофара или пешеходната пътека, или пък на червено за пешеходците. А децата с колела са направо неконтролируеми. Снощи едно ми се мотаеше по средата на улицата и добре че пъплех буквално на пътя и можех да спра във всеки един момент, но колко шофьори има, които карат като бесни, дори и в малките квартални улички....
0
 
 
9 годишно дете на улица с моторни превозни средства.Децата не познават правилата за уличното движение,а вие обвинявате шофьора.Каква е ролята на родителя пуснал малчуган с колело без надзор.Въпрос на възпитание.
+2
 
 
....или дете с колело бласна военен с кола
+1
 
 
По улиците в България няма никаква толерантност и най-вече НИКАКВА КУЛТУРА. Крайно време е да се престане с мисленето, че силният, в този случай автомобиа, респ. неговия водач, трябва да пази слабия. Благодарение на този начин на мислене наглостта на пешеходци и велосипедисти отдавна е надминала всякакви граници. Всеки път, когато минавам през Централна гара ми се налага да набивам спирачки заради някой олигофрен, който пресича през пътното платно при наличието на подлез. Ами ако някой ме блъсне отзад, заради някакъв такъв идиот, кой ще ми компенсира загубените нерви и пари? Нима ще бъде този, чието здраве и живот съм опазил? Ако го подгоня и го хвана, дали същият този наглец няма да предяви към мен претенции за саморазправа? При такива ситуации отговорност трябва да носи единствено и само този, който нарушава правилника!
+5
 
 
Разминала се е трагедията. Не разбирам спокойствието на родители пуснали децата с велосипеди из булевардите. Да ваканция са, но все пак, че и не било за пръв път на момчето пише в статията.
+15
 
 
Точно в 17:30 взех приятелката си от Кючука и след 100 метра един дребосък буквално ми се хвърли пред колата с велосипеда си, нито се огледа, нито се замисли. Слава Богу - успях да спра. Обяснете ми, моля, защо после аз да отнасям вината, карайки с 30км/ч. ? Всеки бърза да набеди шофьора, а културата на останалите, участващи в движението по пътищата, КЪДЕ Е?
+8
 
 
Аз не оправдавам шофьора, но кой малоумен родител си е пуснал 9 годишното дете на булеварда при наличието на огромни паркове в целия квартал.
+6
 
 
Аз минавах от там малко по късно и доколкото чух от разговорите момчето което е карало колело заедно с още едно момиченце и момчето изведнъж му е хрумнало да премине от другата страна без да се огледа при което изкача пред колата . И също така една баба която минаваше спомена , че преди няколко дни това момченце пак е пресичало така и за малко да го блъснат пак . Така че мисля от това което чух , че човека който е карал колата няма вина .
+1
 
 
Ей веднага нападнахте човека,а да не говорим това 9 годишно дете какво прави по улицата с колело без надзора на родител?Защо се наливат пари в велоалей тогава?И кой знае какво е било поведението му на пътя ,решило е да завие на някъде без да се огледа и да даде предпоставки за това.Но за такива "жени шофьори" като вас,с реакций като на бавноразвиващо се ,сигурно вече щеше да му пишат смъртния акт.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: