ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев разгроми с 4:0 Пирин (Разлог) в контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:49 / 04.07.2015Коментари (31)10384
Ботев разгроми с 4:0 Пирин (Разлог) в контролна среща. Победата бе втора за "канарчетата" от началото на лятната подготовка. Преди това момчетата на Петър Пенчев записаха победа с 3:1 над Оборище (Панагюрище) и загуба с 0:1 от новака в "А" група Пирин (Благоевград).

Иначе "жълто-черните" не срещнаха проблем срещу втородивизионния тим днес на "Футболен комплекс Ботев 1912" и заслужено се поздравиха след края на двубоя с победата. 

Божидар Васев даде аванс на "канарчетата" в края на първата част, а в началото на второто полувреме Мариян Огнянов удвои преднината на тима.

В 75-ата минута Станислав Дрянов направи резултата класически. Младокът от движение прати топката в мрежата на пиринци след асистенция на Нико Варела.

Пет минути по-късно Милен Гамаков фиксира крайния резултат с топовен шут от границата на наказателното поле. 

Неофициален дебют за Ботев направи Нико Варела, който остана на терена през целия мач. Уругвайското крило дори успя да се разпише, но попадението му бе отменено заради засада.

Следващата проверка на "жълто-черните" от лятната подготовка е срещу тима на Славия. Двубоят е на 7 юли, вторник, от 18 часа в Ракитово.
Още по темата: общо новини по темата: 285
09.10.2015
09.10.2015
01.10.2015
25.09.2015
24.09.2015
22.09.2015
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
За сведение на новия спортен директор. Ако играч като Старокин или друг с претенции "цъфне" в Ботев, това ще означава максимално да му се гарантира титулярно място в отбора. В такъв случай ще се затвори опцията за нашите младоци и на тях ще им остане само да си поддържат емоциите в гащите на резервната пейка. Ако изобщо са в групата за мача. И за колектива ще се отрази кофти. Моля спортния директор Георги Марков да прекрати за сега селекцията.
+12
 
 
Вчера ми харесаха резервите, включително и Дряна. Предполагам, че Пепо вече е избистрил титулярния състав с едно две изключения. Стана много красив мач, като се има в предвид, че макетата се бяха затворили сериозно и се опитваха да ни хващат на контри. Така се играе доста трудно, но момчетата показа старание и най- вече желание за победа. Вижда се вече, че пробваме и удари от далече, което донесе и два от головете. Браво на всички момчета без изключение, а за Нико Варела нямам думи, просто това е перлата ни в короната. Макар ,че Пирин Разлог не е толкова голям критерии трябва да поздравим момчетата за красивата и комбинативна игра, която показаха.
+7
 
 
Браво момчета!Идва скоро реда на говеждата и лаут джамийската паплач!
-20
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
+12
 
 
Това е пътят.Не веднъж съм го споменавал.Най-големите успехи и победи в исторически план са именно когато любимият ни отбор е разчитал на млади футболисти от школата и други такива с традиционно свързаният стил познат на всички-контраатаката.Но за целта е нужно добър вратар и здрава защита.Това се постига с време и търпение.Сработването на всички звена ще си проличи,но важо че я има основата.Трябва ни стабилен собственик,а от видяното до сега няма да е трудно в избора.Полупостроен стадион отговарящ на евроизискванията недалеч от градският център,идеална база и ДЮШ, с огромна фенска маса поддържаща неистово и безрезервно любимците си винаги и навсякъде.Напред и нагоре канари.
+17
 
 
Как така нито един черен циганин не се е изтропал? Може би защото само преди няколко дена звездната им селекция падна от същия този Пирин с 2:3? Дано направим такъв мач и срещу говедата след две седмици.
+15
 
 
Днес видях един страхотен и много млад отбор.Пепо направи супер селекция и всички,които му искаха оставката трябва да се извинят още сега.А този Варела е страхотно крило(техника,пробиви,пасове,дефанзивна игра),дано да не е най-силният му мач.И една МОЛБА от мен-ДАЙТЕ ШАНС НА ДРЯНОВ.Това момче има невероятен талант ,но се нуждае от нашата подкрепа, защото все още е много плах.Ако преодолее този негов "страх" (единствено и само с наша подкрепа),може да стане брилянтен играч.А и къде са всички от "КАТУНА" ,нещо май нямат какво да "споделят" за нас.....:(
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 04.07.2015 г.
+15
 
 
Играхме много комбинативно и с настроение. Явно подготовката върви много добре. Резултатът е само малка част от изпуснатите дузина положения. Отличи се Варела - новият ни Черешиньо, който според мен е две класи над него. Безкрайно съсредоточен, с невероятна техника и бързина - браво за покупката. С Галев ще решим вратарският пост - много сигурен и в двата последни мача. Голямо старание от всички - много ми харесаха.
+14
 
 
Видях много голям потенциал от страна на младите! Огромен потенциал! Второто полувреме смените изобщо не разстроиха играта ни, а обратно - даже я оживиха, вдигнаха оборотите. Убедиха ме окончателно, че нямаме повече нужда от селекция. Пепо и Коцето са поработили много добре и това си личи в игровия почерк на отбора. Сега титулярният ни състав има достатъчно дълбочина с резервите и може да варира според обстоятелствата и противника. Истинската сила на отбора ще проличи още в мача ни срещу говедата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Оперираха успешно Георги Николов! Известен мениджър с голяма помощ за нападателя на Ботев
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: