ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Моторист се размаза с бясна скорост в Шкода пред Метро
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:37 / 05.07.2015Коментари (134)32568
Тежка катастрофа е станала преди минути на булевард "С.Петербург", на отбивката за Метро, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Според очевидци моторист, движещ се с много висока скорост, се е врязал в автомобил Шкода Фабия. От силния удар лекият автомобил е смачкан до неузнаваемост отзад.

Пострадали са двама души- мотористът и негов спътник. За сега няма информация за състоянието им.

Това е поредден тежък инцидент през последните дни. Припомняме ви, че само преди два дни, на магистрала Тракия край Пловдив, при тежка катастрофа загинаха двама души.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 06.07.2015 г.
0
 
 
Дааа, по-добре е да критикуваш младоста, вместо да си признаеш чистосърдечно, че и ти си бил като тях, нали ? Няма значение, че младежа веднъж е с автомобил, другият път с мотоциклет, важното е да оплюем буйните и да кажем, че от това хора няма да стане, да ама сигурно ще оплюете и заспалите, нали, на тях също ще намерите кусури, ще кажете, че са пе**ли, с меки китки, че са минали "на другия бряг" и абсолютно всички които мислят не като Вас са боклуци, а тези които правят също като вас са най-добрите и най-качествените....., срам ме е, че има хора които се радват на човешкото нещастие и вместо да бъдат поне малко съпричасни към страданието, се радват на това, че млад човек "бере душа" и го наричат "донор"..... срам, срам......
+1
 
 
Абе аз като погледнах снимката и като разбрах, че точно жена е била зад волана на Шкодата предположих, че просто се е сетила в последния момент да завива и е скочила на спирачките в лявата лента, ама си замълчах, а то още по-зле от дясно наляво е минала. Няма спор че моториста е карал бързо, ама ако жената в Шкодата беше погледнала по-внимателно огледалото щеше да го види и имаше много голяма верочтност да не се стигне до това, а се обзалагам че се е и чувал от далече. Много коментари изчетох, и много написани глупости видях. Един го дразни че мотористите минавали между колите по светофарите и заставали най-отпред, друг го дразни че са шумни, трети го дразнят че са бързи - ами колеги то угодия няма. Едно от преимуществата на мотора, е че не те хващат задръствания защото си по-малък и има как да заобиколиш всички на светофара. Машина на която нормалните обороти за работа са около 5000-6000 с по-малко от 80км/ч започва да грее и ако чакаш 2 поредни червени светофара и ти светва лампата за температурата на водата (това се случва и при Фераритата и при Ламборгинитата). Шумни били - защо ли ... за да ги чувате бе колеги водачи, и да не правите такива резки маневри, като ти изръмжи отзад и веднага се сепваш и спираш тъпото си престрояване от лента в лента и то без мигач нали, или се сещаш че не си на мястото си на платното за движение? И пак казвам - не оправдавам моториста. Карал е прекалено бързо, без подходяща екипировка, на всичкото отгоре са били 2-ма на мотора, на 19 години определено не е имал правото да кара такъв мотор. Станалото - станало, дано се оправят момчетата.
на 06.07.2015 г.
+2
 
 
В края на краищата излязох прав, днес във в.Марица пише, че водачът на шкодата е предприел маневра и се е престроил в лявото платно и мотора се е ударил в нея. Явно повечето от водачите на четириколесни МПС си мислят, че като включат някой мигач с което показват, че ще завиват това им дава предимство ! Сигурен съм, че и на Вас като водачи на автомобилите си, се е случвало някой невнимателен шофьор да Ви засече пътя, нали ? Тогава какво Ви идва да го направите ????
+2
 
 
Егати, сериозно почвам да се замислям дали си струва да плащам на детето си шофьорския курс. То всеки ден стават такива неща, че човек и с 20 години шофьорски опит да го е страх да излезе на улицата.
+10
 
 
нека всички които защитават подобни малоумни типове с мотори малко да се замислят какъв шок и каква опасност е имало за живота на детенцето на задната седалка??? И то защото някакъв малоумник е набримчил някъв кошник на две гуми да се прави на велик.....е сега е велик в спешното нали така? не случайно има ограничение 50 и дори и някой с кола да се заблее и да ти пресече пътя..АКО караш с ограничението последствията няма да са такива! Щом е решил да кара бързо никой не е длъжен да го пази или да се съобразява с лекето тва е!
+6
 
 
Културата и интелектът на една нация се вижда по пътищата на държавата й. При нас липсват и двете и резултатите ги четем и слушаме по новините. После на такива празноглавци им плащаме инвалидни пенсии, а в по-лошия случай - събиране от местопроизшествието.
на 06.07.2015 г.
-1
 
 
Преди малко един самоубиец и приятелката му, ми се врязаха в платното на магистралата... сякаш като се качат на мотора се чувстват безсмъртни.
-2
 
 
Аз йивея до ехтреме няма да ви казвам какво нещо е денонощно цедене на пистаци карат минимум с 100 един захапа бордурите пред сувета още на пролет вечер е страшно няма сун а полицията нехае! Да се трепят като са тапанари ! Писнало ми е от тупия им шум те карат омишлено хората да ги мразят и да не им пука че се трепят лошото е че все страда някои невинен заради тях!
+8
 
 
На бул. "Вапцаров" е същото... не знам колко са мотористите, но са живи самоубийци... жалко, че покрай безотговорността им си отиват и невинни хора...
с .. . с. с.с .с с. с.с
+1
 
 
На тази отсечка ВСИ СПС всеки ден да не кача и час всеки се рпави на Шумахер. Е много съм писал много съм изтръпвал е поне да се види какво може да стане на тази отсечка.Аман от идиоти ! МОториста бясно е карал, .. знае че има отзад си човек на какво се е правил не се знае. Днеска минах от там: ГЛЕДКАТА Е УЖАСЯВАЩА! ВЯРВАЙТЕ МИ ЧАК АЗ СПРЯХ. НЕМОЖАХ ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ КАСКАТА Я НЯМА НА ЧОВЕКА.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: