ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Отстраниха далака на пострадалия до "Метро" моторист, състоянието му е критично!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:26 / 06.07.2015Коментари (31)11840
Двама са пострадали при вчерашната катастрофа до "Метро", научи Plovdiv24.bg. И двамата са 19-годишни са били на мотора и са от Пловдив. Ето какво казаха за читателите на сайта ни от Университетската болница "Свети Георги":

По-тежко пострадалият:

Той е с черепно-мозъчна травма, фрактура на таза, счупен прешлен, гръбна и коремна травми, хемоторакс, а снощи при операция му е бил отстранен и далакът. Има и разкъсване на тънките черва. Състоянието му остава критично и с опасност за живота, като решаващи според специалистите ще бъдат следващите 24 часа.

Вторият пострадал:

Извършена му е лицево-челюстна операция, настанен е в Клиниката по анестезиология и интензивно лечение. Към момента състоянието му е стабилно според лекуващите лекари.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нека това да им е за урок защото те се мислят за безсмъртни ама не е така.
+1
 
 
Как може да има такива изроди,които злорадстват на такова нещастие.Хора!Моля ви!Това са 18 годишни деца.Всички сме правили грешки на тази възраст и глупости.Просто тези момчета са си избрали много опасна игра.Не ги оправдавам,но не мога да приема всички нечовешки изказвания от рода .Да се трепят дано или донрои.
-2
 
 
Народът масово е изпростял и озлобял, до колкото виждам. Лошо, Пловдив, лошо. Първо - такива щети могат да станат и при 50км./ч удар. Нито сте били на място да видите дали има следи, нито нищо. Не е ясно дали жената просто не е засякла моториста, както хората редовно правят с автомобили, пък камо ли с още по-малки превозни средства. А тези идиоти, които желаят смърт на 19 годишен... лошо. Много тъжен живот живеете явно. Апропо, шофьорите на автомобили карат също толкова идиотски, колкото и мотористите. Само дето мотористите си носят последствията сами, както виждате. Аман от прост народ.
+2
 
 
Минах малко слез катастрофата по булеварда и видях смгачканата като картон задница на колата и падналия мотор. Веднага си помислих, че пострадалите са млади хора. Зашо са толкова безрасъдни, животът ще им поднесе безброй моменти, в които да останат без дъх от щастие. Моля се да оЦелеят.
на 06.07.2015 г.
+1
 
 
Дано да не е това което си мисля за първия.Хубаво е вятъра да ти вее косите, но изпарява и мозъка и разума.Колкото и да ги мразя такива метеори им пожелавам да се оправят.За тяхна жалост много често изгарят.Ида не забравят,че "всеки стига там за където е тръгнал".
+2
 
 
Жалко за момчето. Още на 19 да се осакати така. Да си вади поука и да служи за пример на всички останали джигити на мотори, вечер е ужас. Карат като малоумни... Не знам какво им става като се качат на японски мотор, всякаква наченка на интелект изчезва... С рокерите няма никакви проблеми а моторите им са не по-малко мощни.
+6
 
 
Като искат адреналин да ходят на пистата в Калояново! Улиците в града и републиканските пътища не са място за тези екстремни изпълнения. Какво демонстрират и вечерно време по улиците на Пловдив? Сега родителите му да заплатят до стотинка разходите за лечението му, независимо от неговия изход! Какъв ли стрес е изживяла майката на детето в момента на удара? Никой и думичка не отронва за това!
+3
 
 
Дано започнат по-внимателно да карат и дано няма такива нещастия вече.
с .. . с. с.с .с с. с.с
+14
 
 
Никой не попита как е жената и детето което е било на задната седалака! Гнусни сте ! Само за горкия? А мислил ли е като е шпорил!?
+1
 
 
леле дано да се оправавят и двамата искрено им го йелая
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: