ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Златински пред Plovdiv24.bg: Няма да се върна в Локо!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:42 / 07.07.2015Коментари (41)10903
© Plovdiv24.bg
Няма да се връщам никъде! Това отговори троснато футболистът на Лудогорец Христо Златински на въпрос на Plovdiv24.bg, дали е готов да се върне в Локомотив.

Както съобщихме още миналата седмица изпълнителният директор на "черно-белите" д-р Константин Думанов е готов да чака допоследно утвърдителен отговор от играча. Той обаче се е запънал като магаре на моста и не иска да разтрогне с шампионите, освен ако не му бъдат изплатени три заплати накуп.

Очевидно неяснотата около футболното му бъдеще и фактът, че е нежелан от треньора на Лудогорец Бруно Рибейро, дразнят Златински и той избухва дори само при споменаване на темата.

"Къде да се връщам, никъде няма да се връщам. Имам договор с Лудогорец", просъска футболистът и тръшна телефона.

Още по темата: общо новини по темата: 220
14.10.2015
13.10.2015
30.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Оставете го на мира,има си договор,неяснотата в професионален план би подразнила всеки човек.Всички фенски надежди и желания малко да се поуспокоят.Поставете се на негово място и тогава го съдете. Той ще се върне отново,дали сега или по-нататък,но ще го направи.Той е оставил най-доброто от себе си за Локомотив.Като говори, за него всичко се върти около Локомотив.Ще се нареди до Бонев и Камбуров.
+3
 
 
Не искам да ви обиждам буфери, но какво се напъвате като нямате пари? Баслер, Златински, утре ще поканите и Балотели сигурно. Човека иска да печели парици, не да чака по половин година за 700 кинта. Онова сигане Даксон, кога щеше да идва, че не разбрахме?
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 07.07.2015 г.
+4
 
 
Сменили бандата? С какво я сменихте бе, че не знам циганин рокаджия да има-:)))
+1
 
 
Рок-бандата е неизвестна,но затова пък във ВИП-ложата,щяла да присъства Емилия с мъжът си.
-5
 
 
Ръководството на Локомотив Пловдив смени рок-групата, която трябваше да забавлява феновете на утрешното представяне на отбора. Първоначално беше обявено, че за настроението на запалянковците ще се грижи група I.R.A., но се оказа, че един от членовете й бил фен на отбор от Коматево. Точно поради тази причина от Лаута направиха промяна и ангажираха друга рок-банда, която ще свири от 18,00 до 19,15 часа. Припомняме, че представянето на черно-белите за новия сезон ще е от 19,15 до 19,30 часа, а от 20,00 часа е контролата срещу Верея.
+2
 
 
Аз имам чувството че Ицо се прави на сърдит , щото си спомням за едно голче и как реагира на него и как реагираха наще фенове . Ама дали ще дойде или няма да дойде не е от голямо значение . Той даде достатъчно на Локомотив и мисля че няма да е голяма загуба . Футболисти с неговите качества в момента , с лопата да ги ринеш
-1
 
 
Ицо даде много за Локо пд и ако се върне е добре дошъл.НА ПАПАГАЛА СКАПАН КАК ДА МУ ОБЯСНИШ ,ЧЕ НЯМА МЯСТО ТУК .Който се върне в Локо пд е добре дошъл.
на 07.07.2015 г.
+2
 
 
Личи си че е ядосан, защото Лудогорец го махат и сега той на инат иска по договор да си вземе заплатите, защото има договор с тях за още 1 година. Нормално е да отговори по сопнато и без да се замисли. Истината е, че никъде не споменава името на Локомотив, така че са му вкарани думи в устата. И да не дойде при нас, Ицо е дал достатъчно много на Локомотив, нека той сам да избере къде да продължи кариерата си.
-2
 
 
Това няма нищо общо с реалността! Единствено е радост за форумните идиоти в жълто! Няма по-нормално нещо от този отговор на Златински! Когато си собственост, официално на даден клуб и търсиш пари от него, в никакъв случай не се говори за преминаване в друг клуб, нито за личното желание на футболиста за по нататъчно продължаване на кариерата! Докато казуса Златински-Лудогорец не се изясни няма как да се очакват по-различни отговори от публикувания тук! Адам Стаховяк предпочита да играе в турската Б група пред селяните в жълто! Орлин Старокин казва "Ботевъ не са ми на дневен ред"! Владислав Романов: " Не ме занимавайте с Ботевъ! Имам 10 други опции"! Днес вече официално Делян Пеевски и ДПС удължиха престоя си в Коматево, след като соло ташака на Делян, Ангел Палийски беше върнат на чело в селския клуб!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крушарски: Най-обичаме да си дрънкаме празни чинии! Да си фантазираме сме номер 1
Томаш: Още зимата загубихме шансове за Европа, трябва да знаем къде ни е мястото
Бурни овации, песни и мощна заря на "Лаута" при посрещането на героите от 2004 г.
Локо падна от Левски и записа трета поредна загуба в плейофите
Фенклубът на Локо: Да поздравим шампионите! За славата на Пловдив!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: