ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Неизвестен извършител прегази куче посред бял ден в Пловдив и офейка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:10 / 08.07.2015Коментари (24)5538
©
Ери
За блъснато куче сигнализират читатели на Plovdiv24.bg. Технически проблем възпрепятства публикуването на писмото с по-ранна дата:

Със сълзи на очите ви пиша, че на 26.06. около 17:15 часа загубихме нашия скъп приятел и верен другар самоедът Ери. Трагичната случка се случи на бул. "Копривщица" и улицата, излизаща от читалище "Христо Смирненски" близо до Младежкия хълм.

Кучето е блъснато от тъмносин автомобил (според очевидци  "Ланча Делта" или подобна), движещ се с висока скорост по посока Коматевския възел, доказателство за което е и дългият спирачен път. 

На мястото на инцидента имаше отломки от предната броня на колата. Човекът, прегазил кучето ни, е бил мъж, носещ оранжева тениска и веднага е потеглил.

За жалост никой от разхождащите се по алеята не е запомнил номера на автомобила. Моля някой, ако има повече информация, да ни помогне, за да си понесе отговорността, защото днес загубихме кучето си, а утре може и човешки живот да отнемат по подобен начин. 

На мястото дори има избледняла пешеходна пътека и ежедневно пресичат хора, дечица и животни, отиващи към близкия парк.

Моля, нека да помоля там да се изгради пешеходен светофар или да се измисли друго, с което да се предотвратят подобни инциденти.

На човека, сторил това на кучето ми, ще кажа само това: 

"Ако си човек и ако имаш съвест и достойнство, то си признай и разкай пред семейството ми, в противен случай живей си живота с мисълта, че не си човек, а просто един - убиец. Дано Бог да ти отреди заслуженото!".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Как не ги срам тия стопани да калнат така бахти и глъпаците те са си виновни за смарта на къ4ето аз карах зад шофиора които го бласна нямаше как да спре тои песа изко4и изневиделица.и тия малоъмници калнат мом4ето седя там и няколко коли 4 акахме да доиде някои собственик но никои не се появи.а тъка сега с салзи на о4ите.на мом4ето бронята фара и кои знае какво е правил тои сигорно не е плакал.за бои сте ъвайаеми нагли собственици.
+2
 
 
А щетите на шофиора кои ще ГИ плати ?
+4
 
 
Сега общината трябва да се самосезира и да глоби собствениците на кучето, че са го водили без повод и 99,9% без намордник. Собственикът на автомобила наистина трябва да се свърже с тези идиоти и да им представи сметката за ремонта на автомобила, която при такова едро куче едва ли е малка. Ако реши да ги съди, трябва да търси обезщетение и за преживения стрес. Аман от безотговорни дебили в тази т.н. държава!
+3
 
 
Версията за самоубийство отпада ли.Жалеещите не знаят ли че трябва да е с каишка.
+3
 
 
Не търсете вина само в шофьора, да гледаш животно не е само удоволствие, а и отговорност. Не е ясно чия е по-голямата вина на човека в колата или на тоя пуснал без да мисли кучето си по улиците, но в случая жалкото е най-невинния е платил най-най високата цена. Жалко за животинката.
+6
 
 
Жалко за кучето.То не е виновно,че собствениците му са идиоти.Какво прави това куче без повод и къде са били собствениците?Ако са били до него сега нямаше да питат за номера на колата.Правилата са за да се спазват.ако ко бяха разхождали на повод както пише в наредбата сега нямаше да четем това.
+4
 
 
Абсолютно подкрепям коментарите ! И аз гледам куче - жал ми е за това, което е станало, но....всеки ден четем за катастрофи с жертви. При това хора..как да оставим животните сами в тази бъркотия ? В момента в нашия град, че и в цялата държава няма по-опасно място от пътищата...пазете се, пазете децата си, пазете животните си...миг невнимание е достатъчен за най-лошото...дори и да намерите човека блъснал Ери, това няма да ви върне кученцето...
Подготвям овците за коледно доене...
+14
 
 
Съжалявам, разбира се за сладкото животинче - то няма вина! Но при подобни случаи ако шофьорът тръгне да избягва удара може да се стигне и до по-сериозни неща и да пострадат хора, примери колкото щеш. Затова съветът ми е стискате здраво волана и само напред!!! А, че тук вината е само на собствениците, това е ясно!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: