ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин се оплака от безскрупулен и нагъл шофьор на "Хеброс бус"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:45 / 12.07.2015Коментари (29)10883
© Plovdiv24.bg
Пловдивчанин се оплака в редакцията на Plovdiv24.bg от безскрупулен и нагъл шофьор на "Хеброс бус". Ето какво ни пише нашият читател:

Бих искал да изразя възмущението си, от отношението на служителите на фирма Хеброс Бус, и по точно на автобус номер 4, приложено изпращам снимка с регистрационния номер.

В петък-10,07,2015г., около 19,00,часа, от спирката на бул. България и ул В.Левски, от северната страна, желание имаше да се възползва от услугите на градския транспорт една жена на близо 90 години, трудно подвижна, с болен крак, накуцуквайки, тя едва преодоля тези 5м от скамейката на спирката, до заветния автобус, но точно посягайки на дръжката на стълбите, шофьорът реши да не изчака, най-безцеремонно затвори вратите и тръгна! При това жената едва изкара ръката си и не падна върху тротоара...

Всички пътници се развикаха на шофьора, но той най-нагло продължи, без да се заинтересува от виковете, молбите или забележките на пътниците, обърна се, изсумтя нещо и продължи...

При разговор със служителката, продаваща билети, за случилото се, тя любезно обясни че няма общо с шофьора, той решава и нямала право да му сигнализира или прави забележка!...

Благодарим за любезното обслужване на вашите служители, господин Директор!

И друг път съм ставал свидетел на подобно нещо, Но при следващ такъв случай, Ви уверявам, че ако няма санкции за подобен род прояви или подобрение на отношението към жителите, които ви осигуряват заплащането, то аз лично ще изхвърля шофьора от автобуса, и ще извикам полиция...

Господа, осигурените бели ризки и костюмчета с логото Ви, не ви прави транспортна фирма на необходимото ниво!


Още по темата: общо новини по темата: 330
26.03.2024 »
12.01.2024 »
08.01.2024 »
07.12.2023 »
06.10.2023 »
09.09.2023 »
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 13.07.2015 г.
0
 
 
Не вярвах, че има толкова злоба срещу възрастните хора и как за изминатите около 25 г. псевдодемокрация ценностната система на обществото се разпадна. Казах общество за което се извинявам, то такова нещо от много време не съществува.
с .. . с. с.с .с с. с.с
-1
 
 
Аман от Пенсионери.В болница ако идеш все те с проблеми, в градския транспорт, .. пак същото ... по опашки нон стоп се редят за какв ли не. Бедният и клетия Пловдивчаниан вс етях ще търпи ! За едно кило Картофи от тракия примерно в КОматево ще иде, защото бил с 5 стотинки по евтино. от там ще иде до Северен за една маруля, защото била с 2 стотитнки по едвтин супермаркета. А ние ще стоим ще чакаме за данъци жеги ангажименти и какво ли не и все те с претенции. АМАН !
-2
 
 
Бабата ще стигне до заветния автобус, ще почака за помощ, ще избира седалка до която шофьора да чака докато тя се добере. =?
+2
 
 
Драги сънародници и комплескари. Спрете да се правите на директори за скапания ви един лев и почнете да си ползвате тъпите глави. Някога замисляли ли сте се ЗАЩО аджеба се случват тея работи ? Защо според вас шофьорите отказват да ги вземат тея ? а ? щото ще се приберат по-бързо ли ? НЕ! Повечето от тях работят до 9-10-11 вечерта и няма къде да ходят, освен да возят ВИП персоните ви. Правят го поради причината, че такива като гореспоменатата мумия не се спират нон-стоп. По 20-30 пъти на ден се возят и ако си мислите, че преувеличавам то може да се качите един ден, и да се повозите да видите сами. Съответните мумифицирани субекти освен, че са сакати , куци и луди , отказват да се държат и във всеки един момент могат да паднат, а на тях не им трябва много да пукнат. Съответно шофьора предпочита да отнесе една глоба веднъж на 4-5 месеца от 50 лева. отколкото да си остави семейството в затвора, защото дъртата чанта не може да й се каже да се държи или да седне, вместо да си държи двете чанти и да си говори по телефона в движение. Не правите сметка, че повечето от тея хора работят по 10+ часа смени 6 дни в седмицата. И както вече беше споменато ОБЩИНАТА Пловдив има специализиран транспорт за инвалиди - БЕЗПЛАТЕН! Обаче вместо да я питате ТАЯ същата "защо имаш карта, като не можеш да ходиш даже" и "няма ли за тебе транспорт, че ходиш по рейсовете да паднеш да умреш" вие веднага тръгвате да хокате хората дето си скъсват задниците от работа в жеги и студове. Мога още много да ви обяснявам в каква голяма заблуда сте, но за българския комплексар оправия няма. Той е дал 1 лев или си е извадил карта и вече е Министър на Транспорта и почва да уволнява и назначава без да се е поинтересувал даже малко как седят нещата. А понеже повечето от вас не са директори, а са работници като шофьорите и кондукторите.. само си помислете колко пъти при вас са идвали мрънкалници и хора от големите добрутра, които са ви се правили на шефове... , докато вие просто сте се опитвали да си вършите глупавата работа... e това сте вие за шофьорите и кондукторите. айде със здраве
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 12.07.2015 г.
+2
 
 
на католика от с.Житница Дошков не му пука за нищо освен паричките
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-1
 
 
Бели нещастници са тея шофьори като седнат на седалката и си мислят че управляват фирмата... Само бой по ръцете им да се научат.
+3
 
 
Безобразие! Нека господин Дошков да им свие сармите на такива шофьори!
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 12.07.2015 г.
-1
 
 
Не трябва да чакаш следващ случай,трябвало е още в петък да го изхвърлиш,да поизцапа бялата си ризка малко в праха
+2
 
 
Свалям шапка на автора на сигнала. По активното ни отношение към такива прояви си личи колко струваме. И наистина - "бели ризки и костюмчета" не са достатъчни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: