ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Две нашумели заведения в Пловдив пред отнемане на лиценза заради силна музика!
Автор: Мария Морунова 13:42 / 13.07.2015Коментари (15)19337
©
W club Plovdiv
бул. "Христо Ботев" N84

0 коментара за W club Plovdiv
В Общинския инспекторат не спират да постъпват сигнали за силен шум от заведения. При направена проверка е установено, че заведението "W" в района на Сточна гара, както и "Plazma Garden" са действително много шумни. Това заяви зам.-кметът Минко Кафтански, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Той припомни, че въпросните заведения вече веднъж са санкционирани. А сега им предстоят нови глоби.

"Ще правим още проверки и ако актовете продължат, и то в завишени размери, най-вероятно ще пристъпим към отнемане на разрешителното им", коментира зам.-кметът.

Той каза още, че за миналата седмица са направени 169 проверки на заведения. Съставени са 9 акта, 9 протокола и 4 предписания.

Имало е високи нива на шум и в "Капана", но след проверките всичко е наред.


Още по темата: общо новини по темата: 215
16.03.2024 »
29.02.2024 »
10.02.2024 »
09.02.2024 »
04.11.2023 »
06.10.2023 »
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Музиката в "Енканто" в "Тракия" и снощи беше толкова силна, че децата не можаха да заспят до полунощ.И накрая за да се стресират още повече купонът завърши с мощни гърмежи и фойерверки.И всичко това се случва вече години точно до V-то РПУ.Не вярвам вече на проверки и наложени санкции.
0
 
 
Да ви е.а майката бугарска , никога нема да станете цивилизовани креатури поне. В такива случаи след 2 предупреждения се отнема лиценза за поне година и след 3- тото за винаги ,ама вие сте най ши*аната държава в света.
+2
 
 
А на Гребната база кога ще ги проверят, ама наистина, не само проформа да пращат полиция? Хайде за Гребеца ми е ясно, че докато го държи общинската съветничка Тони Симидчиева заведението ще продължи да е с музика на макс след 12 и полицията ще продължи да се обяснява, че нищо не може да направи. Ами поне за Чановете да се вземат мерки. Нали собственика му напусна ГЕРБ, така че се предполага, че вече няма партийна подкрепа.
на 13.07.2015 г.
-4
 
 
Ами ще се радват на това ,което има в града.Гадовете похарчиха милионите за" пеещи" фонтани,но се оказа,че ще пеят само отвреме навреме.Идиотщината е пълна и сега около езерото само комарите могат да озвучават градината.Направо ме е срам,че съм Пловдивчанин.И сега ми се кандидатират отново за избори бандитите.
+5
 
 
А "Емементо"(казино "Риц") до кога? Това е открито заведение и шума и безумен до 1-2 през ноща. В комбинация с пияндетата и моторите по бул България тук веселбата е цяла нощ.
+7
 
 
трудно ще заспя след тази трогателна новина,как ще я караме без тези култови клошарски заведения,смилете се над младите фолкнаркоманчета,
+4
 
 
А като ги закрият тогава разпъвайте големите чаршафи. Щото аз силно се съмнявам, ще направят по едно дарение за избирите и сичко ще стане тип-топ.
+7
 
 
Планет клуб е за закриване. Белканто, пардон Енканто в Тракия. Закрият ли ги тия заведения, официално ще си сменя религията.
+1
 
 
Плазма е институция от много време и там изолацията е на много добро ниво отвън не се чува толкова много според мен,че да е извън нормите.Да се уточнява правилно имената на заведенията, защото според мен жалбата е към Плазма гардън.В Плазма поне ходят хора,които знаят какво е хубава хаус музика и стават партита,а не в тея новите сборища на хай лайфъри,където атмносферата ако я няма силната музика е като на гробище.Чалгари и тн ми ходят по такива места, я да се тагнат,я мастиите да забършат някои богат чичак и тн...
You can't rely on other people to make you happy
на 13.07.2015 г.
+10
 
 
Брех! Можело значи. Интересно обаче как за някои може, а за други не. Как така тук за 2 седмици вече втори акт, а за едни други заведения звъним по няколко пъти на вечер вече 4-5 години и накрая нищо - нито промяна в силата на музиката, нито се споменава някъде, че са глобени, а проверките по наши сигнали ни се съобщава по телефона, че видиш ли не установили нарушение. Е, остава въпроса дали на онези другите заведения собствениците знаят къде и на кой да си платят или тук в района на тези заведения живеят хора, които знаят как и могат да накарат съответните институции да изпълнят закона и наредбите. Много интересно наистина :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
Проектът Модър - Царевец
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: