ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев и Левски подновяват съперничеството си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:35 / 18.07.2015Коментари (15)6516
© Plovdiv24.bg
Днес Ботев и Левски ще подновят съперничеството. И то след сезон, който бе ужасяващ за "сините" и относително спокоен за Ботев в края му. 

Все пак столичани финишираха седми, загубиха и финала за купата. Ботев бяха последни в първата шестица, но го приеха като нещо нормално. Още повече че влязоха в нея за сметка на столичани. 

След лятната подготовка ситуацията в двата клуба не се е променила кой знае колко - домакините ще излязат необременени днес срещу съперника и ще искат да го поставят на колене. Левски пък е пълна енигма, погледнато спортно-технически, въпреки че се стабилизира финансово.

На "Герена" за пореден път направиха пълна промяна, но са далеч от това да покажат новото си лице. И със сигурност няма да го сторят в Коматево, въпреки че имат да си връщат на съперника. 

В Левски гониха и взимаха нови и в крайна сметка тръгнаха за Пловдив с група от 18 човека. Заплахата тя да не бъде пълна бе реална. Но в нея попадна Мигел Бедоя. При все че испанският халф не е готов за игра, след като се възстановяваше от тежко заболяване по време на паузата.

Сред избраниците на Стойчо Стоев попаднаха девет юноши на отбора и четири нови попълнения - защитникът Максимилиан Карнер, халфовете Георги Костадинов и Джереми де Ноойер и крилото Денис Махмудов. От тях сигурни титуляри ще са първите трима. 

Въпросителните в състава на "сините" обаче са прекалено много. И те са свързани с отбраната и нападението. На вратата на столичани ще застане Боян Йоргачевич. Пред него се очаква като десен бек да действа Александър Александров. За партньор на Карнер в центъра ще се избира до последния момент. 

До него може да започне юношата Деян Иванов, а Аймен Белаид да бъде пратен вляво. Причината е, че Мики Орачев, който бе гласен за титуляр, бе много неубедителен в контролите. Ако все пак той заслужи доверието на Стоев, Белаид ще е в центъра на защитата.

В халфовата линия ще са холандецът Джереми де Ноойер и дошлият от Берое Георги Костадинов. По десния фланг се очаква да атакува Роман Прохазка, на левия да бъде сложен Божидар Краев, а в ролята на плеймейкър да е Борислав Цонев. Това бе изпробвано от Стоев в последната контрола срещу Локомотив Пловдив (1:0). 

Проблемът на специалиста обаче е свързан с нападението. Левски е без чист нападател освен юношата Илия Димитров. Причината е, че Атанас Курдов остана без картотека (жълтата му карта от казахстанския Астана не пристигна), а клубът нямаше време да уреди документите на подписалия вчера Умар Диаби. Малко вероятно е обаче Димитров да започне като титуляр. По-скоро треньорът ще пусне на върха на атаката македонското крило Денис Махмудов.

Неизвестностите за наставника на домакините Петър Пенчев са значително по-малко. Единият от проблемите му е свързан с контузията на новото попълнение Валентин Галев. В негово отсъствие на вратата ще застане Михаил Иванов, който завърши миналата кампания като титуляр. 

Пред него ще играе добре познатото каре - Христов, Златков, Николов и Филипов. В средата ще си партнират Мариян Огнянов, Лъчезар Балтанов и Милен Гамаков. Пенчев се колебае дали да заложи на Божидар Васев или на уругваеца Нико Варела.
В предни позиции ще са Александър Колев и привлеченият от Локомотив София Даниел Генов.



Източник: в. „Тема спорт”
Още по темата: общо новини по темата: 28
31.07.2015
21.07.2015
20.07.2015
18.07.2015
18.07.2015
18.07.2015
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 18.07.2015 г.
0
 
 
За колко се продадоха Ботев
+5
 
 
оф тоя буфер тръгнал да говори за цирк хахаха не се видяха вчера срещу Славия как изядоха к**а !
+1
 
 
Ако и днес не ударите това умряло отборче от герена, няма кога ! Кой ще е юношата U21 от Ботев, който ще започне като титуляр ?
0
 
 
НОИ и ТЕЛК отварят мобилни офиси на пенсионерското стадионче защото много работа ги чака с контингента от джамийското настоятелство.Паднаха от Слабия с 3:0 и пак са много велики,насраните цигани.Само Ботев Пловдив.
0
 
 
Пеевски е по-голям дразнител от малката им кучка.Не е нужно да има специално отношение към тези примати.То си е в реда на нещата.
0
 
 
Канари победа над сините говеда! Моята прогноза е 1:0.
+9
 
 
ГАМАКОВ..ТИТУЛЯР,3А..ДРУГИТЕ..НЕ3НАМ.
на 18.07.2015 г.
-22
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
на 18.07.2015 г.
0
 
 
Делян Пеевски какво ще прави и двата му отбора излизат на терена,х ще залагаме.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: