ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев изтърва Левски на старта в "А" група, Огнянов порти дузпа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:25 / 18.07.2015Коментари (104)17041
Ботев не успя да тръгне с победа на старта в "А" група, при това у дома, срещу Левски. Двата тима завършиха 1:1 в Коматево, като "канарчетата" определено могат да съжаляват за изпуснатия успех.

Георги Костадинов даде преднина на "сините" с гол в 11-ата минута. Дошлият от Берое футболист се разписа с глава след центриране от фаул на Борислав Цонев.

Преди това Мариян Огнянов пропусна добра възможност за "жълто-черните". Седмицата на пловдивчани се измъкна брилянтно от двама играчи на гостите и стреля, но ударът му не затрудни Йоргачевич.

В 18-ата минута Божидар Васев не успя да се възползва от грешка в отбраната на Левски, след като си поведе дълго топката и тя излезе в аут.

В 60-ата минута главният рефер посочи 11-метровият наказателен удар след игра с ръка на Боби Цонев. Мариан Огнянов обаче изпусна, след като стреля в аут.

Ботев не се предаде и продължи да търси изравнителен гол. Той не закъсня и десет минути по-късно Даниел Генов възстанови равенството. Новотото попълнение на "канарчетата" се възползва от пас зад защитата на Лъчезар Балтанов и с прецизен удар вкара кълбото във вратата на Левски.

Момчетата на Петър Пенчев бяха близо до това да направят пълен обрат четвърт час преди края, когато Нико Варела нахлу в наказателното поле и стреля силно, но Йоргачевич изби в корнер.

В следващия кръг Ботев гостуват на Монтана (25 юли, събота, 18:30 ч), докато Левски приемат Литекс (25 юли, събота, 21:00 ч).

Още по темата: общо новини по темата: 28
31.07.2015
21.07.2015
20.07.2015
18.07.2015
18.07.2015
18.07.2015
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 19.07.2015 г.
0
 
 
Чисто порно е бил тоя "мач". След като стана 1:1 мача свърши... Пеевски е доволен.
+11
 
 
Нямаме футболисти за позициите на Даната и Мариян. И двамата свършиха въздух, Данчо се схвана, Марият едва се движеше. Един мач се изкарва, но трябва да се дава шанс на младите. С Огнянов, Балтанов и Гамаков в центъра, без свежа кръв, играта ни ще е подобна. Огнянов и Гамаков са меки, в дефанзивен план не са особено ефективни, губят единоборставата от младоци. Един Балтанов не стига, оттам губим битката в центъра на терена. Другото следва, не можем да организираме комбинации, Варела и Алекс Колев са изолирани, а ако достигне топка да тях, трябва да се борят със защитниците. От първата минута Левски ни нагънаха като на техен терен, с младоци и нови футболисти. Нямаме сили да упражним домакински натиск. Кои момчета могат да се пробват като халфове, треньорите да преценят. Серкан беше много перспективен, превъзхождаше връстниците си, но развитието му се забави. Трябва търпение. Неделев по същия начин, от звезда при юношите, като започна при мъжете в Б група, не се открояваше. Искаше се цяла година, за да се адаптира. Братя Цоневи, Мисяк, Краев натрупаха самочувствие в Левски, и сега са на добро ниво. Техните връстници от нашия отбор не са били много по-слаби от тях! Относно коментарите по долу за ругатните по адрес на наши футболисти. Това не е изразяване на мнение. Едно е да анализираш слабостите, и да изкажеш мнението си, друго е да нараняваш човек с ругатни или обиди! Тези фенове забравят ли, че футболистити също са хора!
на 19.07.2015 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+4
 
 
Липсваше ни агресия.Желанието да не загубим надделя.Треньора сам назначава основният състав ,кой ще изпълнява дуспите и каква ще е тактиката за този противник и носи съответната отговорност.Така че нека някои да не се правят на по-големи католици от папата.С този треньор разполагаме,с тези футболисти , ако някой е с по-големи претенции да изкара пари от джоба и да осигури бюджет за по-класни.Нашата работа е да подкрепяме отбора без значение на временното му състояние.Тарикат мъж не писка.А че има вредители с клубни фланелки е проблем за всяка публика.Разликата е кой,как приема мрънльовците.Те са такива в обществото,семейството работното място.Като не им отърва да станат фенове на отбор който няма проблеми и побеждава постоянно и винаги.Тоест на никой.
+11
 
 
Стоев и Гонзо добре са си направили сметката. Така или иначе в първия мач след подготовката почти не е възможно да се показва добър футбол с добри комбинации и удари. Затова Леевски заложиха на много тичане, на много борба и остри влизания през целия мач. За техния гол - беше от статично положение, а не от някакво превъзходство за момента. Даната "проспа" рязкото промушване на Костадинов пред себе си и го остави да вкара. Нататък имахме подчертано превъзходство за целия мач. В първото полувреме имахме няколко удара от 16 - 20 метра, но те не бяха плътни и точни. В атака го няма акцентът да се атакува в пенала, с което да получава подкрепа и Алекс Колев. Във второто полувреме на моменти буквално ги мачкахме. Просто не си вкарахме положенията - особено дузпата. По мое лично мнение, Леевски и нашият отбор показаха много добра физическа подготовка. Но ние бяхме постоянно атакуващият отбор, държахме инициативата. Малко са отборите в България, които да могат да устоят на толкова енергичен натиск и мачкане, каквото показа нашият отбор! Не съм съгласен с мнението, че това бил най-слабият отбор на Леевски. Предстоят много мачове още занапред. Ще видите, че имаме много силен отбор и ще жънем успехи. Още в следващия мач срещу Монтана, а сетне ще смачкаме и гостите от Лаута! Нито един отбор в България не разполага с дълга резервна скамейка и равностойни резерви като нашия! И това ще си проличи в тежкия футболен маратон!
+3
 
 
Нито играчите, нито отборът показват някакъв прогрес при този треньор. Мина доста време плюс подготовка и пак нищо. Трябва ли да загубим още няколко мача, да прецакаме сезона, за да се убедим в очевидното? Лично аз много се надявах, че местни кадри ще вкарат ботевисткия дух в отбора, ама сори, не стана. Всички виждат кусурите, неправилин избор на играчи на отделни постове, страхлива тактика с един нападател, дори и при негативен резултат, късни и неадекватни смени, недостатъчна селекция, но най -голмият проблем, е че младите не се развиват. Явно няма и авторитет да ги понаучи на нещо. Като гледам Васев какво направи от Локо Сф, без пари и при смешна база, то тук, при този потенциал, сигурно ще ни направи шампиони. Съжалявам, ама този отбор е мъка да се гледа и колкото по - рано се вземат мерки, толкова по - добре. Иначе след някакъв хикс в третия кръг (за друго не смея и да си помисля), ще е доста по - драматично от сега.
на 19.07.2015 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+3
 
 
А ти ГНУСЕН "гражданино" ,къде беше??Ясно е ,че не си на Рожен.Кой болен мозък ви наби в МУРГАВИТЕ КАНЧЕТА ,че сте граждани,че сте елита на Пловдив,че сте БЪЛГАРИТЕ в Пловдив.Та ти не можеш да напишеш Коматево правилно на български език.Защото ние бяхме на футболен мач и защитавахме честа на БОТЕВ и на Пловдив ,защото в петък едни мангали станаха за смях,а за съжаление защитават честа на великолепният ни град.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 19.07.2015 г.
+6
 
 
И аз не съм доволен от играта и резултата вчера. Най-малкото защото такъв слаб Левски не е идвал от 20г. Какво показаха те - нищо, едно нищо! Очаквах повече от Лъчо, Милен, Васев, Мариян, Данчо, защото са показвали далеч по-добри игри. Мишо от рисков вратар, се превръща в трета резерва. Дано Галев се оправи бързо. Радостно е че двамата нови са на ниво - Нико и Генов. Скоро гледах всички голове на Генов през миналия сезон - красота и майсторство. Има и голове от фалове. Остава старата слабост вече две-три години: централният нападател, който и да е той не е подкрепян солидно от останалите. Така става лесна плячка на защитниците и се провалят много атаки. Така и бележим рядко. Иска се много работа в тоя тактически план и Пепо трябва много спешно да се заема с това. Няма смисъл да навикваме момчетата от първия кръг. Следващите 2-3 кръга ще покажат накъде ще тръгнем, все пак почти всички играят заедно от доста време и трябва вече да са сработени. Очаквам далеч по-добра игра, макар и като гости в Монтата, както и срещу ч/б шамани.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: