ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Гърците гневни: Българите правят секс на плажа, мъкнат хладилни чанти и сеят боклуци
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:28 / 24.07.2015Коментари (78)32422
©
От негативен нов морал, донесен от България, се оплакаха гърците от района на Комотини и Фенера. Те се жалват, че българите правят секс на плажа, пред очите на всички останали. Инцидентът, както го нарича гръцкото издание "О хронос", станал до бунгалата на село Фенери, където се настанили българите.

Българските граждани в бунгалата се множали неимоверно, тъй като през уикенда там пристигали роднини и приятели, които намерили начин за безплатна ваканция. Сред тях именно била и двойката, която демонстрирала "публично неприличие".

"Очевидно те са възхитени от нашия регион и си мислят, че тук всичко е позволено", вайкат се местните, които видели как двойката се натиска на плиткото в морето и е наблюдавана от балконите на бунгалата. И възкликват: "Не искаме да ставаме свидетели на порно!".

"В края на юли миналата година и през целия август на плажовете в района на Фанари се появи една категория туристи от Кърджалийско и други региони в Южна България, които, меко казано, нанесе щети на бизнеса. Уви, тази година подраниха и положението става нетърпимо. Искат да ползват чадъри и шезлонги, а дори едно кафе не си поръчват. Носят хладилни чанти, торби с храна и питиета. Оставят мръсотия след себе си", разказва преди дни собственик на бийч бар край Фанари.

Идващите от България туристи не харчели на плажа, превземали обществени зелени площи, оставяли тонове боклуци след себе си - оплаквали се на собствениците на бийч баровете във Фанари дошлите на плаж жители на Комотини.

Политиците ни да се замислят за въвеждане на винетна такса за идващите в Гърция туристи в размер на 5 евро, гласи едно от предложенията на комшиите.

А ето какво писмо публикува излизащият в Комотини всекидневник " О хронос":

"Съществува един вариант на това, което наричаме "туризъм от Балканите". Този, който оставя след себе си боклуци, превзема обществени зелени площи и не предлага нищо за местната икономика.

Хотели, ресторанти и шезлонги, пълни с български туристи, е другият вариант на това, което наричаме "туризъм от Балканите", защото там картинката е съвсем различна.

Турист, който е почивал във Фанари, описва практиката на туристите от първия вариант и настоява да се даде гласност на проблема, защото смята, че той се увеличава с повишаването на температурите.

"Снимките са достатъчно красноречиви и за тях не е нужно да се изписват хиляди думи, тъй като те показват обществени паркове, обитавани от българи, които явно или нямат пари или не искат да ги харчат. 

Всеки един българин се чувства свободен да се настани там, където намери или му хареса. Читателят ни приканва за "Актуализация - въпрос - протест" пред всеки "отговорен" в общината, района или полицията. 

Горичката на плажа Баракуда (Barracuda) е под българска окупация! Същото се случва на плажовете на Меси и Моливотис и навсякъде другаде! И не говоря за паркираните коли. Това беше потенциално мини къмпинг... Какви палатки, какви легла, какви дрехи, прострени по дърветата, маси, столове и какво ли още не, можем да си представим. Разбираемо е, че от 17 чадъри, поставени от Общината, 14 бяха ...запазени още от вечерта от тези "туристи"!

Въпрос: разрешен е безплатният къмпинг? ...; Значи мога да дойда със семейството си утре и да си опънем една палатка за няколко дни? ...; Доколкото знам обаче това е забранено и не само забранено, ами подлежи и на санкция! Въпросът ми е: забраната само за гърци ли важи?

Тези "туристи" не дават и една стотинка в гръцката съкровищница! Спането безплатно, храната безплатна, защото те ядат това, което носят от домовете си, банята е безплатна, тъй като има свободни плажове, безплатен е бензинът защото идват с пълни резервоари от родината си и всички влизат и излизат от Гърция, когато пожелаят. Идват и ползват всичко наше безплатно. 

Защо нито един политик не е така проницателен, та да помисли за постановяване на прословутата "винетка" от 5 евро за влизане и в Гърция, така както ние, гърците плащаме за влизане в България? Миналият уикенд през страната ни са преминали 60 000 българи, и това е цяло лято, пък вече и през цялата година. Колко евра губим! Защо трябва само ние да плащаме?

И ще завърша с огромното възмущение, че боклуците са осеяни навсякъде, та дори и тези, които все пак са в контейнери съперничат по височина на планина...

Забележка: Разбира се, не очаквам да се случи нещо от факта, че съм ви писал...все пак всички принадлежим към Европа и приветствам с "добре дошъл" растежа...!".








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако не сме да ходиме там хептен ще обеднеят ти духльовци.
0
 
 
Аз няма да коментирам много.Само ще кажа,че и аз имах "щастието" да отида до Гърция. И мнението ми.....това са изроди. В центъра на Атина попаднах на един пазар на открито за месо и риба ,а беше 40В°??? И един византиец щеше да ме убие с поглед,когато го помолих да изгони мухите, за да различа рибата от свинските пържоли.
0
 
 
И това го казват хора, чиито воини, едно време са се ш***ли по бойните полета... Да бяхте фалирали, мама ви и сган!
0
 
 
Ма дайте да се разберем с този гръцки туризъм. .Преди 10 години бях на остров Лезбос изяддаха ме бълхите братче.То не бяха овце дръгливи кози крастави бъхливи котки и прочиие.Ко ми са правят на големи чистофайници да ги е*а у мангалите.Повече кракът ми няма да стъпи там на почивка.
0
 
 
какво да кайем за англичани ,холандци,израелци ..... свини
0
 
 
Грък казва че те са открили секса а римлянин че те са го разнообрази ли като са използвали жена
0
 
 
Гърците много за морал да не говорят, защото съм живяла там и мога да кажа че са най развратното племе! А пък за прости също и освен това и аз съм ги виждала на плажа да изваждат месалите с ядене! Че ние не сме много стока, може и така да е, но те точно да си мълчат, защото ние им гледаме старите вампири, ние им чистим къщите и пак ние им пълним курортите! Така че малко уважение, много ви моля, не сте центъра на вселената все пак! :)
0
 
 
Е къде да правят? Пара за хотели няма.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: