ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо допусна първа загуба у дома
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:49 / 26.07.2015Коментари (78)13855
Локомотив допусна първата си домакинска загуба през сезон 2015/2016 в "А" група. Момчетата на Христо Колев-Бащата отстъпиха с 1:2 от Берое.

Двубоят в пловдивският парк "Лаута" започна равностойно, а старозагорци успяха да се възползват от първата си добра атака и да поведат в 17-ата минута. Тогава Спас Делев и Атанас Зехиров комбинираха отдясно, крайният бранител подаде в наказателното поле, където Джоман нанесе плътен удар и не остави шанс на Теодор Скорчев.

Отговорът на "черно-белите" не закъсня и в 32-ата Мартин Камбуров изравни. Капитанът на "смърфовете" се разписа от бялата точка, след игра с ръка на Венцислав Василев в наказателното поле.

Оливие Боне пропусне да направи пълен обрат четвърт час преди края. Полузащитникът не успя да са разпише на празна врата при добавка на удар, спасен от стража на Берое.

В ответната атака пловдивчани бяха наказани. Жуниор Мапуку бе изведен сам срещу Скорчев и таранът хладнокръвно го преодоля за крайното 1:2.

В последните секунди мелетата в наказателното поле на Берое доведоха до едно изчистване от голлинията и до един пропуск на Камбуров, но старозагорци устискаха успеха.

Така Локомотив остана без точка след първите два кръга на последното 10-то място. Пред тях е градския съперник Ботев с актив от 1 точка. Берое е на 2-ро място с 4 пункта.
Още по темата: общо новини по темата: 7
26.07.2015
26.07.2015
25.07.2015
24.07.2015
24.07.2015
21.07.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 27.07.2015 г.
+3
 
 
нито ше е първата загуба , нито последната. трябва да се стягаме
+1
 
 
Кралят си лъска короната,готов да е сложи отново след няколко дни.
+7
 
 
Абе глупаци кво се плюете постоянно, не виждате ли, че и двата отбора са под всякаква критика и както е тръгнало като нищо и двата са изпаднали. Не допускайте да убият пловдивския футбол, защото с него и българският си отива!
+6
 
 
Незнам какво ще правим едно е ясно тази година май май си заминаваме ние сме най слабия отбор ..... а и като публика сме сме сринали след 2 години по чужбина пак стапнах на лаута и сам разочорован публиката ние под всяка критика така наречените краъни фенове прогониха нормалния фен фен клуба трябва да взме мерки никои не пеее а се смееем на папагалите ами то ние сме за смях дайе искаме фен трибуна каква фен трибуна то ние немойем да напалнем СПОРТКЛУБ жалко мн жалко за лубимия ЛОКОМОТИВ
+6
 
 
на Ботев най-големият им шанс срещу нас е Христо Колев.Те се усетиха навреме и ние ли трябва да паднем с 6-0???Едно е да биеш дълги дузпи,друго е да си треньор,едно е да си хулиган,друго е собственик на клуб.Като цяло на Лаута всичко е с краката нагоре.
+8
 
 
Паднахме от отбор който тихомълком прибира купи на България и завършва на челни позиции в първенството!Отбор който се финансира от мен и теб и отбор който гради и надгражда през последните години.Ако я беше вкарал Боне,равния пак щеше да е успех за нас,защото се виждаше,че са по-можещия отбор!За мен е друга болката....не знам за какво ги обиждате"жълтурите"като вие сами се превърнахте в такива!На стадиона чух 100 версии на редене на състав,че тая игра е била за крилата,че трябвало на първа греда да се центрира и още куп иновации на които би завидял Моу и Фергюсън.Все едно за пръв път падаме и само тази година ще пропуснем да сме шампиони в България и в ШЛ!Вие сигурно във вашата фирма или работа нямате конкуренция и сте Най-добрите във света!Разбирате от всичко,а за футбола имате по 10 написани книги!Препоръчвам на всички разбирачи да проведат една тренировка на 7-8 годишни деца пред някой треньор,хем да се видят,че за нищо не стават,хем да им мине мерака!Отиде си романтиката от стадиона!Жалко,много жалко!
0
 
 
Удряме ги в събота и ги закриваме. Дано оставят Бащата до тогава.
+10
 
 
След този уикенд става пределно ясно, че футбол в най-футболния град на България НЯМА. Има само лични интереси, далавери, простотии и тото. И за това сме виновни само и единствено ние феновете. Защото го допускаме! Говоря и за двете страни!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив Пловдив честити вековния юбилей на Етър
Фенклубът на Локо: Честита победа! Пловдив е само черно-бял!
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: