ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
Футболистите паднали с 6:0, а началниците се хвалят с 0:0
Автор: Любомир Минчев 08:49 / 27.07.2015Коментари (16)6377
© Plovdiv24.bg
Футболист на Ботев е предложил на съотборниците си да се обесят на гредите. В пристъп на срам да стегнат примката около шията си и така да спрат тормоза над запалянковците. Изглежда напълно логично след позора в Монтана. Това ще е най-великото извинение, виждано досега.

От съблекалнята на Ботев отричат подобна инициатива, а би трябвало да се гордеят с нея. Нали искат да се извиняват на запалянковците, какво чакат, идва мачът с Локо.

Един футболист на Ботев наистина даде идеята за масово обесване по гредите. Казва се Илиян Гаров и направи предложението през март 2009 година. Тогава Ботев пак беше закъсал и запалянковците искаха мъст. Този футболист беше разбрал, изглежда, че на съвестта не бива да й се дава прекалена свобода. Тя трябва да бъде впримчена и едно въже на футболната врата ще свърши работа.

След мача в Монтана колкото и футболисти на Ботев да видите да висят по гредите, няма да се трогнете. Ще ги отминете с убеждението, че там им е мястото. Ако се колебаете, погледнете как играха и ще разберете защо тези момчета висят там. Ще разберете още, че идеята на Илиян Гаров е достойна за уважение.

Но какво излиза сега - че с 6:0 са паднали само треньорът и футболистите, а клубните началници са се докопали поне 0:0 срещу страшилището Монтана. Надявах се идеята за обесването да дойде от тях и те да покажат как стават тия работи. Вместо този очакван жест, те с голям кеф отстъпват въжето си на един нещастен вратар. И се държат така, сякаш са видели треньора Петър Пенчев и вратаря Михаил Иванов за първи път в Монтана и там им щукнало какво могат двамата.

Ако не сте разбрали, шефовете на Ботев не са паднали с 6:0. Те нямат нищо общо с позора. Задачата им сега е да намерят треньор, да го представят и да кажат, че продължават напред. Така могат и на майната си да стигнат, но и там понякога питат за достойнство.

Треньорът Пенчев сигурно е за смяна, а вратарят Иванов за изгонване. Но ако разбереш това във втория кръг на първенството, трябва да си голям идиот. И никой да не разбере толкова време, че си идиот.

На Лаута действа друг механизъм. Христо Бонев и Атанас Узунов преследваха премиера Борисов в Раковски, където откриваше пречиствателна станция, и се молят да получат за подарък някой Марешки 2. Двамата сигурно са разбрали, че първо тях ще обесят и после футболистите.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Каква е идеята на тази статия, какво иска да ни каже автроът! Бих го оправдал единствено ако я е написал с цел да си убие времето поради липса на интереси! Ръководството пое своята отговорност, като заплати дължимата неустойка на треньорския щаб в пълен размер, на момента. При това не от парите на Цветан Василев, нито на брокерите, а от своите си пари. Защото ръководителите са от Сдружението на феновете, които със собствени средства издържат клуба! Отделен въпрос е, че описаният апокалипсис с провиснали трупове е подходящ за погрома на въстанието на Спартак и за Освиенцим. Какво общо има обаче мачът в Монтана, или футболът като цяло, или която и да е игра, което и да е занимание или хоби с подобни внушения! Много добре си знаем, че в Ботев не играят футболисти като Меси. Това и те самите го знаят! И щом не са като него, да ги бесим. Само Меси да остане на земята!
0
 
 
Тия момчета са толкова жалки - ако някой им гледа мача с Пирин ще му стане лошо.. грозно.. грозно - да го убиеш с лопата му е малко - пълна пародия - повече от 5 поредни паса няма... безцелно думкане напред и бягане по тъча....направо да закриват футбола в Булгаристан... И без това по стадионите останаха само лумпени и наркомани.
0
 
 
Хехе, само вижте на снимката - момчетата с кичета и всички са се направили на Криси Гела.. жалка история... не 6, ами 14 трябва да им удрят всеки мач.
+2
 
 
Всичко написано в статията е много точно. Ако в сериозна фирма HR специалистът залага на некадърни служители, непременно ще му бъде потърсена сметка.
+1
 
 
Ходи се срий някаде,най-много старадаме от такива шушумиги като теб,които само чакат да стане някой издънка и да излезат от дупките си.
+3
 
 
Много хора казват, че със стари *****, нов бардак не се прави.Е да, но хората играли с Гаров, имаха сърца и спортен хъс.Нямаха пари и скъпи коли, нямаха и кой знае какви качества, но скачаха на всеки един отбор.Сега тези хора играят някъде из "Б" и "В" група, а ние се мъчим без класа да играем футбол.Да и младите момчета направиха добри игри, само, че около тях бяха Цветков, Иршак, Стаховяк.....Сега с липсата на тези хора, ще издишаме здраво!
-1
 
 
Точно ти ли ще говориш за достойнство и чест човека на брокерите ами при твойте хора къде бяха те най богатите най добрите футболисти шеф на бфс и нищо пак продадохте титлата или разкажи за онази голямата каса в кабинета често ли ходеше да искаш и накого бяха те и броя им незнаехте пак после говори за честа
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: