ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (22)
Краси Димитров: Локо бие на Коматево
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:07 / 28.07.2015Коментари (34)9376
© Plovdiv24.bg
Изненадан съм от представянето на Локо Плов­див в първите мачове. Те загубиха неприятно, макар да не играха толкова лошо. Има такива мачове, в които просто късметът ти обръща гръб. Пос­ле обаче съдбата рано или късно намира начин да си го върне и биеш без положение. В Локомотив има опитни футболисти, които аз вярвам, че ще поведат своите съотборници към по-добри изяви и победи. Липсват ми малко биткаджиите, а това важи в пълна степен и за Ботев. В Локо обаче нещата спортно-технически ще се опра­вят. По-скоро аз не съм уверен, че финансово ситуацията е тол­кова добра, колкото се пише.

Имам сигурна информация, че футболистите още не са си полу­чили всичко дължимо. Ако ти си шеф във футбола и искаш да пра­виш нещо с пари, ще ти бъде ли проблем да изчистиш поне дъл­жимите пари? Но това е друга те­ма.

Що се отнася до Ботев - това с Монтана не беше разгром, беше позор. Нямаш право да паднеш с такъв резултат. Смятам, че в дер­бито с Локо ще влязат в много лошо психологическо състояние. Няма как да успеят да се вдиг­нат. Не треньора, ами 11-те фут­болисти, стадиона, каквото да си сменят, няма да се вдигнат тол­кова бързо. Сигурен съм, че Локо ще спечели мача на Коматево. Въпреки двете загуби, те са в по-добро състояние. На Ботев тряб­ва да им е светнала лампичката, че когато си паднал с 6:0, това не е случайно. Там има дълбоки проблеми. Напуснаха ги много качествени футболисти, а новите трудно ще ги заместят. Тръгна си Стаховяк, който е прекрасен вра­тар. Липсва им много Томаш Иршак - биткаджия с много голям характер и качества. Изобщо не виждам начин, по който ще се противопоставят на Локо.

Иначе през първенството като цяло не виждам нещо кой знае колко голямо и от двата отбора, но не виждам вариант и да се борят за оцеляване. Сега има еуфория в Пирин и Монтана, но тя бързо ще стихне като дойдат мачовете с по-големите отбори. И Ботев, и Локо няма да имат проблем да запазят местата си в елита.

Красимир Димитров, бивш играч на пловдивските Локо и Ботев, за "Меридиан мач"

Още по темата: общо новини по темата: 50
07.08.2015
05.08.2015
03.08.2015
03.08.2015
03.08.2015
03.08.2015
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 28.07.2015 г.
-3
 
 
Мача най вероятно ще завърши 2-0 в полза на ЛОКОТО. Едва ли Биската ще пропусне да се разпише на собствения си стадион. Мача си е твърда двойка . Само ЛОКО!
+1
 
 
Тея специалисти в жегата не трябва да дават интервюта че се излагат като кифладжии БОТЕВ ПД и на 45% да играе ще вземе мача с 2 гола разлика,първо играят пред 4 хиляди фена които създават уникална атмосфера която може да събуди и умрял второ младите играчи с които разполагаме ще издържат 95 мин на бягане докато тунчев котев и камбуров няма да могат да си вземат въздух и ще се движат с кислородни бутилки на гърба
-1
 
 
Единственият шанс на циганите да вземат точка е в дербито въреки че се съмнявам. После няма да мръднат от дъното. Сигурно изпадане.
на 28.07.2015 г.
-2
 
 
Боже прибери и вересиите.
+2
 
 
Аз малко не разбрах, защо Локо да са по-добре психически? Напротив, при тях има огромно напрежение, ако загубят в Коматево, което е много вероятно им предстоят мачове с Литекс и Лудогорец, или угрозата да имат 0 точки след 5 кръга !!! Дали няма да са притеснени в събота, а ???
+1
 
 
Красии, не разбрах - колко центъра ще бие Локу ?!?!
+2
 
 
Тоя или стои много на жегата или друса някакъв ефтинджос с много примеси.....
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 28.07.2015 г.
-3
 
 
Никакви 50:50. Излизаме и ги убиваме тия дърти пайтаци! Гаранция! Даже ще си оправим головата разлика-:)) Момчетата ще излязат яко надъхани и ще ги разпорим! Пак гаранция!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Време е за шоу! Пълни трибуни, битка на терена и надежда за нов "жълто-черен" финал
Хегемон и при подрастващите! Няма кой да бие в България отбора на Марица!
ФК Асеновец: Наши отбори вкараха общо 40 гола през изминалата седмица
Именик свири на Гергьовден на "Колежа"
Кузманов поведе с 4:1 срещу неудобен за него бразилец, но отново допусна обрат
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: