ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (19)
Архитект Маринов, да изиграем дербито на Голямата къща?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:13 / 29.07.2015Коментари (6)14471
Някои хора са способни на колосални глупости, само и само да се докопат до общинската хранилка, от която пловдивчани ги изгониха преди повече от 3 години.

Очевидно е, че кампанията на Славчо Атанасов ще е намаляване на данъците и евтино довършване на стадион Пловдив. Всеки иска намаляване на данъците, със същата сила могат да попитат хората дали искат увеличение на заплатите, по-хубава работа, по-малко работно време и т.н. Последствията обаче никой не ги коментира.

Очевидно е също така, че кампанията не работи, показват го независимите проучвания (припомнете си тук). Въпреки това тези две неща за данъците и стадиона биват повтаряни като мантра, ежедневно, до припадък. Сякаш пловдивчани са слабоумни и едно нещо трябва да им се повтори 50 пъти, за да го запомнят и разберат. Слава Богу последствията от тези действия на този етап са си само за сметка на политическия имидж на г-н Атанасов.

Около него обаче предизборно гравитира архитект Маринов, който със същата упоритост твърди, че стадион Пловдив бил конструктивно здрав и може да издържи дори на бомбардировка.

Силно се съмнявам, че въпросният архитект е бил скоро на стадион Пловдив, силно се съмнявам, че е виждал кратерите, които са се отворили в конструкцията. Там е опасно да се ходи, камо ли да натовариш тази конструкция с 40 000 човека върху нея.

Щом обаче архитекта е сигурен, че стадионе е конструктивно здрав, защо втория му етаж е затворен за публика понеже е опасен?

Готов ли е архитект Маринов да се разпише и да пусне публиката на Ботев и Локо да изиграе следващите дербита на Голямата къща? Колко му е да спретнем един козметичен ремонт, за да отговори съоръжението на изискванията на "А" група.

Готов ли сте, господин Маринов, да пуснете агитките на Ботев и Локо да играят дербитата на според Вас конструктивно здравия стадион, който може да издържи бомбардировка? Колко му е да издържи 30 000 подскачащи фенове?

Сигурно предизборно сте готов и на това безумие, само и само да се докопате до общинската баница?

На подобно пошло предизборно заиграване с най-голямата болка на пловдивчани би се вързал само пълен лаик.

Иначе към статията прилагаме галерия то 2006-та година. Това е състоянието на стадиона от преди 9 ГОДИНИ. На нея може да видите "конструктивно здравия" стадион. От тогава разрухата продължава. Това може да е здрава конструкция само в главата на много велик "архитект". Друг е въпросът, че архитектите нямат нищо общо с конструкторите и Маринов е последния човек, който може да коментира здравината на стадиона.

Източник: Кирил Налджиев

Още по темата: общо новини по темата: 205
14.12.2023
20.11.2023
20.06.2023
20.09.2022
14.09.2022
20.01.2022
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Този стадион е много по-здрав отколкото Лаута и Христо Ботев преди да започне новия строеж. Този стадион прие не 40 000 футболни запалянковци, а над 50 000 зрители на концерт на Металика. Така, че хайде не пишете глупости защото трябва да се оправдае нечие безхаберие и безстопанствено отношение десетилетия само и само с цел да бъде заграбен този имот. Същото е като с предизборните цели за които се пише в статията.
0
 
 
Стадиона ни е годен за дерби ,като отидем ще се понамести от само себе си и всичко ще си дойде на мястото.
+9
 
 
Най много се лъже преди избори, и след лов.
+6
 
 
Който се подпише и пусне хора по трибуните на този стадион, трябва да бъде обесен на пилоните за осветление ! Господа "политици", ние не сме животни, ние сме разумни граждани на Пловдив. Господин "архитекте", може да си навиете дипломата на фуния и да си я забиете в дивия ! Ти нормален ли си !?
+16
 
 
Към автора на статията: Съгласен съм че се ползва за предизборни цели ,но стадиона наистина е здрав и това го доказва не едно конструктивно становище изготвено от инженери а не от фотожурналисти. Че вида му е неугледен е ясно , че е пропаднал също , но това пропадане се дължи на земнонасипните ниски трибуни около които е изграден новия стадион. Има архивни снимки на стадиона как е изглеждал преди да се дострои, като журналист може да стигнете до дъното на историята , а не да се хващате на думите на всеки които ламти за власт в този град. КОЙ КАКВО Е КАЗАЛ НИЩО НЕ ЗНАЧИ ГОСПОДА ЖУРНАЛИСТИ!!! Има документи , чертежи , експертизи зад които хората стоят и си носят лична отговорност за разлика от политиците. Айде веднъж за винаги да спрем с жълтините.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: