ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В Локо няма да бързат с привличането на американеца Джеймс Кърли
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:54 / 30.07.2015Коментари (2)3903
© lokomotivpd.com
Американецът Джеймс Кърли вероятно ще получи по-дълъг период за доказване пред треньорския щаб на Локомотив.

22-годишният офанзивен халф тренира с отбора от 10 дни, но "черно-белите" няма да бързат с крайното решение да му предложат договор. Така на практика треньорският щаб на Локомотив ще разполага с достатъчно време да прецени качествата му. 

От Локомотив няма да пришпорват нещата при Джеймс, защото американецът смята да се установи в България. Кърли ще следва в Американския унверситет в Благоевград.


Източник: в. "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 220
14.10.2015
13.10.2015
30.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 30.07.2015 г.
+3
 
 
Вземайте го, поне на бейзбол ще ви научи..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: