ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Едва не се стигна до сериозно меле между пловдивчани и служители на "Чистота" заради шумно ранно събиране на боклука тази сутрин
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:03 / 01.08.2015Коментари (86)17636
© Plovdiv24.bg
Снимка и водео: Архив от предишен подобен сигнал
Вече на няколко пъти отразяваме сигнали на наши читатели за шумно събиране на боклука рано сутрин. ДНес, събота, в 6:00 сутринта отново е имало шумно ранно събиране на боклука. То е създало напрежение и за малко не се е стигнало до бой. Ето какво ни разказа редовен читател на Plovdiv24.bg:

Здравейте, любимо издание, следя с интерес темата за ненормалното почистване на казани през уикендите .. живея на малка улица в Южен, ул.Фере. В непосредствена близост има 3 големи казана, днес в 6:00 имам чувството че ги хвърляха от 3 метра височина, отделно циганите викаха .. за малко да стане дори бой, защото излязоха мъже от близките блокове, все пак е 6:00 в събота, видимо изнервени и имаше малко сбутване .. интересно ми е какво ще стане другата събота, защото определено ще сме на линия в 6:00 да благодарим на мангалите и Чистота за човешкото отношение !!








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
03.08. .... 4.52 часа съъъщата работа зад триумф в тракия ... минаха, раздъниха кофите, форсаж, свирна една аларма на кола и ааайде надолу..
+2
 
 
Хората си вършат работата..има и други варианти за решение като например да се премахнат всички казани и всеки поотделно да си събира боклука в черни чували и да ги оставя пред тях и дадена организация да минава и да ги събира,както се прави на запад!Ама вие философите знаете само да плюете и да не дадете 1 позитивна идея!!
+1
 
 
Явно в целият град е така.Как да се справим,пловдивчани?Имаме управници,нека вземат мерки!
+3
 
 
Хората просто си вършат работата. Да, казаните са метални и дрънчат, а камионите са доста шумни, но какво от това? Да вземат да не го събират например, за да са доволни дежурните мрънкалници?!
+1
 
 
Същото е и при нас-Каменица-Славейна .Всяка сутрин към 5.30-6.00ч.Имам чувството,че нарочно хвърлят контейнерите отвисоко.
+3
 
 
Какво блъскат!!!! При нас е ад! Кофите са на "Иван Рилски", а спалнята ни гледа към "Победа", но всяка сутрин ни будят! Имам чувството, че ми отварят вратите на ада!
+3
 
 
тъкмо в 5 ме събудиха..егаси..блъскат по тия кофи..крив ли са не знам ама целиякварталсъбудиха...и след 30 мин -още един камион от другата страна..ул.Севастопол!!
+10
 
 
Хората, които чистят, не трябва да ги плюем, защото работят и не чакат социални помощи! Виновни са техните началници! Те трябва да им обяснят, че трябва да са незабележими и да пазят тишина/да се чува само камиона/ и ако той е модерен и безшумен,няма да имаме проблем.Ако има оплакване за силно викане глоба и т.н...Живея зад стадион Ботев- зад кооперацията е депото на чистачките в квартала.Какво да ви кажа-положението е безнадеждно, защото всяка сутрин целогодишно в 6 часа започва една дълга оперативка за разпределение на работата-викат толкова силно, че човек да съжали, че ще му чистят, но по-страшното е, че гласа на тяхната началничка се извисява над всички! И след обяд към 14,30 до 15,00 разбор на свършената работа с викове! През зимата колите, които чистят снега чакат там с включени двигатели с часове! Не търсете вината в работниците-просто трябва да се повдигне въпроса на по-високо ниво!
0
 
 
Ей сега тъкмо ме събудиха..5 часа е неделя сутринта. ..блъскат,чукат по тия кофи...не знам изправят ли ги,но събудиха квартала. .ул.Севастопол..
0
 
 
Тъкмо сега че събудиха .5 часа е..блъскат,чукат по кофите..не знам изправят ли ги нещо..но е вдигнаха квартала..у . Севастопол
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: