ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читател: Славчо наруши предизборния закон, цял ден храни пенсионери с кебапчета
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:42 / 02.08.2015Коментари (10)5600
©
Читател на Plovdiv24.bg се оплака, че според него Славчо Атанасов нарушава предизборния закон с непозволена агитация. Според нашия читател кандидат за симпатиите на пловдивчани е натоварил няколко автобуса с пенсионери и ги е закарал на кукленския манастир. Ето и коментарът на нашия читател без редакторска намеса:

Абе не мога да разбера защо като по закон предизборната агитация не е разрешена 30 дни преди изборния ден (справка Чл. 128. от изборния кодекс), никой нищо няма да направи на Славчо и компания, които днес бяха събрали с поне 7-8 големи автобуса електората на БСП (всички пенсионери от Пловдив, които могат да се движат на собствен ход) на манастира Козма и Дамян над Куклен, и ги забавляваха с кебапчета, кифтета и псевдо-музика.

След това самият Славчо Атанасов се похвали за събитие със съобщение до медиите, пълно с правописни грешки и заглавие: Славчо Атанасов: Българският дух на иинденци ни е нужен и днес - те няма да ни простят безродието и разединението



Още по темата: общо новини по темата: 892
10.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
15.10.2019 »
предишна страница [ 1/149 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Добре де, кой точно държавен или общински орган следва да се сезира, за да се спрат тия незаконни предизборни истерии? Кака ни Здравка разпъна билбордите още преди месец, но видиш ли това не било предизборна агитация, защото в текста на "посланието" липсват думички като "гласувайте" и др. подобни. Славчо мъкне баби и дядовци на "събор" и ги гощава, но не защото иска да гласуват за него, а защото е добра душица и просто иска да разнообрази ежедневието на пенсионерите. Това с чии пари се плаща според вас, Пловдив 24, и според вас, скъпи съграждани? Дайте да сезираме органите и да се надяваме, че ще се понапънат да си свършат работата, защото е крайно време да им спрем хранилките на тези пишман политици.
+3
 
 
пе*ал ТЪП СЕЛСКИ И ТАМ ДА СИ ОСТАНЕШ пе***аст
+6
 
 
Да си ходи в родния град Карлово и там да става Кметица ...
на 02.08.2015 г.
+8
 
 
Вместо, водейки хората на манастир да ги оставите да се помолят смирено, да им обясните като "по-учен" от тях значението на канона, да им разкажете историята на светата обител и стенописите, Вие влизате в ролята си на политически водач и ги гощавате по време на Богородични пости с месни произведения и такива на поп-фолк изкуството. А на всичкото отгоре се занимавате и с нерегламентирана дейност под формата на политагитация, въпреки забраната в закона. Г-н Атанасов, напомням Ви, че дядо Николай няма да Ви даде индулгенция, ако и да му обещаете нещо, както обещавате на клетите ни баби и дядовци. А дори да Ви даде, няма с какво да изкупите греха си. Позволявам си да цитирам Апостола на Свободата - Васил Левски, чиито слова отекват с актуалността си и в нашето съвремие и са бич за днешните многообещаващи политици, които помнят и знаят само последното изречение. "За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни. За тези, които под булото на родолюбието, градят закони, а самите те не ги спазват или пък ги използват с цел своето облагодетелстване, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. Това е което исках да ви кажа, надявайки се, че ще доведете борбата до край. Бъдете силни братя и не щадете силите ,нито кръвта си, защото Отечеството ни няма да припише заслугите ви други му, нито пък ще позволи да потънат в забвение. И не забравяйте - Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме."
на 02.08.2015 г.
-4
 
 
Кой закон по-точно е нарушил Славчо ? Да храниш пенсионери с кифтета не е нарушение на закона. Отзад на снимката се вижда надпис "Фолклорен фестивал". Славчо правил ли е предизборна агитация , че да е нарушил закона ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Облагородяват Градската градина
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: