ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Зума: Голът на Ботев бе от засада, не знам как страничния не я видя
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:08 / 03.08.2015Коментари (46)7875
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локомотив Христо Бонев заяви, че равенството в дербито с Ботев - 1:1, е било справедливо.

"Ако трябва да сме реалисти, резултатът отговаря на показаното от двата отбора. Без никой да блести. Равенството е закономерно. Трябва обаче да отбележим, че голът на Ботев бе от засада и не знам защо страничният съдия (б.а. - Георги Тодоров) не я видя. Иначе Кабаков се справи, беше безупречен. Искам обаче да попитам, защото един от най-добрите ни странични съдии, пловдивско момче - Мартин Маргаритов, бе сложен за четвърти рефер. Той спокойно можеше да е страничен", сподели Зума пред вестник "Тема спорт".

"И двата отбора ги чака още много работа. Имаше откъслечни моменти, в които се видя класа, но това бе малко за мач от ранга на пловдивското дерби", добави легендата на българския футбол.

"Радвам се, че Балдовалиев се съгласи да се върне. Повече от 10 разговора проведох, за да го убедя. С Камбуров ще оформят страхотен тандем, а и младите има какво да научат от тях", добави Бонев.
Още по темата: общо новини по темата: 50
07.08.2015
05.08.2015
03.08.2015
03.08.2015
03.08.2015
03.08.2015
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 03.08.2015 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
Ей, дебело, гадно, мазно прасе. Тя и титлата ви е купена, ама що не коментираш този факт?
0
 
 
БАЙ ЗУЛУМ да коментира засадата от мача за купата когато БОТЕВ бяха в Б ГРУПА И надиграха със сърце и душа велбъжд а.к.а. локо1936 но съдията под чадъра на вис и пласмасовия не видяха 5 човека в засада мачът се прекрати за известно време локо продължи напред както и в шл където БОЖКО БАЛАБАН ГИ НАКАЗА И ИМ ПОКАЗА ЧЕ КУПЕНАТА ИМ ТИТЛА НЕ ИГРАЕ НА ТЕРЕНА
+3
 
 
Гледах мача по телевизията!Вкарахме гол, радост, повторения....И след 2 мин. коментатора заяви, че от София му съобщили, че гола бил от засада.Десетки пъти сме слушали за разположението на камерите на базата, и как е невъзможно да се види засада.Коментатора го спомена и този път.Та ми е чудно кой и как в София я видя тази засада!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 03.08.2015 г.
+4
 
 
Из книгата на на Юри Стефанов "Тайните на "Левски": Христо Бонев беше европейски футболист, но с ориенталски характер. Играехме с ирландците. Нашите атакуваха. Изведнъж Джордж Бест цапардоса Зума, който се тръшна в наказателното поле. Съдията свири дузпа. Бръкна му отзад Зума постъпи коварно. Избъзика го отзад. Джордж веднага го нокаутира. Той беше гениален футболен хулиган. Като мене. Опъна го като прани гащи.Съдията не видя провокацията, но забеляза удара. И даде 11-метров наказателен. Разгоряха се спорове. Дузпа ли е или напротив. По време на гъзобръка топката беше на центъра. Но нарушението стана в наказателното поле. Реферът се оказа прав. .....Островът на прасетата Никой не обича Христо Бонев. Той е надменен. Гледа надуто. Има самочувствие, понеже е много богат. С баща си гледаха безброй свине-майки по едно комунистическо постановление. Ако кажа, че имаха стотици прасета, ще ги обидя кръвно. Те чуваха хиляди. Нямаше футболист, по-мангизлия от Зума. "Бонев и сие" си живееха бейгиби. Наеха цигани да им хамалуват. После прибираха парсата. Купиха цял остров на Марица да си гледат свинете. Тя стана една: "Шуми Марица окървавена, реве вдовица люто язвена…"
-5
 
 
Голът бе от засада и това ясно се видя по телевизията. Съдията може и да види ситуацията, а може и да не я види - така е открай време във футбола. Иначе откровено слаб мач, жалко е че и двата пловдивски отбора са в това окаяно състояние в момента.
+7
 
 
ЩОМ Е ОТ ЗАСАДА , ЗНАЧИ СТЕ МОРАЛНИ ПОБЕДИТЕЛИ ЗУЛУМЕ .АМИ КАКВО ДА КАЖАТ БОТЕВИСТИТЕ , ОТ МАЧОВЕТЕ С ЖОРО ИЛИЕВИЯТ ,,ВЕЛВЪЖД,,.КОГАТО СЕ ВДИГАХА ЗАСАДИ ОТ СОБСТ ТВЕНОТО ПОЛЕ И РЕЗУЛТАТА СТАВАШЕ 1-3.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 03.08.2015 г.
+7
 
 
Золуме, ти до страничният ли беше, та видя че е засада? Или чакаш някой да каже че е засада, та и ти да го кажеш! Изцепка такава! Ииии, иди си вземи от Ботев гуменките!-:)))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: