ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев тръгна с 18 футболисти за Благоевград
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:37 / 08.08.2015Коментари (11)5525
©
Старши-треньорът на Ботев Ермин Шиляк определи група от 18 футболисти, на която ще разчита за гостуването на Пирин. Двубоят между двата тима е в неделя от 20:00ч. на стадион "Христо Ботев" в Благоевград.

Днес сутринта "канарчетата" направиха последното си занимание на клубната база, преди да отпътуват за югозападния град. Извън сметките за срещата с "орлетата" отпаднаха контузените Мариян Огнянов и Наско Милев.

Ето и групата на "жълто-черните":

Виктор Голас, Валентин Галев, Йордан Христов, Даниел Златков, Радослав Терзиев, Лазар Марин, Пламен Николов, Владимир Айтов, Филип Филипов, Лъчезар Балтанов, Серкан Юсеин, Милен Гамаков, Християн Казаков, Божидар Васев, Нико Варела, Даниел Генов, Димитър Алексиев, Александър Колев

Още по темата: общо новини по темата: 24
13.08.2015
12.08.2015
11.08.2015
10.08.2015
10.08.2015
10.08.2015
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Ако през тези 3-4 години имахме ,, читаво ръководство, досега със сигуност ,щяхме да имаме титла или купа поне. Първата и най-голяма грешка е освобождаването на Ферарио Спасов , а преди него и на Петър Хубчев и дори смяната на овчата глава беше грешка. Неможе заради 2-3 по слаби резултата да се сменят треньори.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 09.08.2015 г.
+3
 
 
Видяхме снощи юношите на Левски как взеха 3-те точки във Варна. Юноши на Левски сега в Монтана: Асен Георгиев, Христофор Хубчев, Борислав Балджийски, Георги Ангелов, Янко Ангелов, Сергей Георгиев, Александър Киров + Генчев, играл в Левски и т.н. Като се работи здраво в школите - резултатите са налице. Тръгнали сме по добър път с развитието на школата - трябва ПРИОРИТЕТНО да се дава изява на нашите момчета! Не изведнъж всички, но присъствието им трябва да е основно правило в работата на треньора.
0
 
 
Агресивен и атакуващ футбол искаме.Успехите сами ще дойдат.
+1
 
 
АКО ВСИЧКИ НАШИ ФУБОЛИСТИ, В МОМЕНТА ИГРАЯТ ЗА ,,БЕРОЕ,, ПРИМЕРНО СЪМ СИГУРЕН , ЧЕ ЩЕ СА С ПО-ГОЛЕМИ УСПЕХИ ОТ ИГРАЧИТЕ НА СЕГАШНИЯТ ,,БЕРОЕ,,. СЛЕДОВАТЕЛНО ПРИЧИНИТЕ ,ОТБОРА ДА НЕ ВЪРВИ СА НА РЪКОВОДСТВОТО И НА ТРЕНЬОРСКИТЕ ЕКИПИ ДО СЕГА.
+9
 
 
Изкам Ботев да играе агресивен футбол! Да пълнят окото! Вижте Левски, игра със юноши, но със шампионски манталитет! Имаме достатъчно млади и талантливи футболисти , да се борим за първите 3 места! Футбола е игра, която не може да чака! Тренера, да взима мерки и изкаме победи! Ботев винаги трябва да играе за призовите места!
0
 
 
Г-н ,,минавам оттук,, , не се изказвайте неподготвен . Преди време писахте ,че Д.Божков , бил страхоте футболист , не трябвало да играе бег , а опорен халф. А , той горкият дънди и за бег неставаше вече , камо ли за халф. Сега казваш Айтов, вместо Варела, защото сме гости. А като сме гости , точно крила ни трябват, защото предимно ще контраатакуваме , а за това се иска бързина , а не опорни халфове.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: