ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
200 цигани нападнаха трима българи! Заканват се на полицаите: Ще извадим автоматите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:19 / 10.08.2015Коментари (34)5939
©
Роми и българи се биха с лопати в Дупница. Трима българи са с тежки рани по главите, 20 роми са с леки охлузвания, един е със счупена челюст. Това е "резултатът" от кървавия екшън, който се разигра вчера около 15 часа. Христо Михалчев, Олег Стоянов и Борис Равенски правили ремонт в къщата на тъста на Христо, съобщава в. "Струма". Пред дома в кв. "Гиздова махала" двама роми - мъж и жена се скарали, а Борис имал неблагоразумието да снима свадата с мобилния си телефон. Това разгневило циганите и те насочили агресията си срещу него.

За да защити приятеля си, Олег излязъл от къщата и тогава станало страшно. Около 200 роми окупирали българската къща, а докато дойде полиция, те нападнали с лопати тримата българи. Те не дали и също грабнали лопати, за да се защитят и започнало страшно меле.

Тези от циганите, които нямали лопати, хвърляли камъни по тримата. "Едва успяхме да се вмъкнем в къщата. Щяха да ни убият. Звъняхме на тел. 112 и на полицията в Дупница, но полицаите дойдоха 30 минути, след като подадохме сигнала. След като пристигнаха униформените, барикадираха къщата, за да не могат да влязат ромите, иначе щяха да ни убият", разказва Олег Стоянов.

Напрежението толкова ескалира, че на място пристига лично шефът на РУП - Дупница Белослав Динев. Ромите обаче не се усмиряват. Крещят срещу полицаите, заплашват, че ще извадят автомати и ще ги избият. Българите обвиняват служителите на реда, че са се изплашили от циганите и затова не са пристигнали навреме.

След като страстите се поуспокояват, тримата българи са изведени с патрулка към болницата в Дупница. Там са откарани и ранените при боя цигани. Българите са с комоцио, Христо и Борис са със зашити рани по главите и остават под лекарско наблюдение, тъй като има опасност да получат мозъчен кръвоизлив.

Полицаите блокират двата изхода на общинската болница, за да не могат българи и роми да се срещнат и да не се стигне до бой в здравното заведение. Докато чакат пред болницата, млади цигани коментирали, че ще се качат в колите си и с автомати ще нападнат село Бистрица, откъдето са тримата българи, и ще пометат всички.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аве толкова ли сте тъпи не виждате ли че това е поредната политическа игра тези на снимката са чисти позиори платено им е с по 2 кебапчета и една бира :)
0
 
 
циганите работят с полицията никои нищо няма да им на пр вартат цялата дрога и продават какво ли не
0
 
 
ПАТРИОТ , ЕВАЛА НА ТОВА СЕ КАЗВА БЪЛГАРИН!
0
 
 
Общо взето Кюстендилска и Пернишка област са с най-чистото българско население, а по религиозен състав са 100% християнски. Селата около Дупница са изцяло български и са доста големи. А точно в прословутото село Бистрица, ако влезе циганин, на дали ще излезе жив. Не се очудвам, че тримата бистричани са счупили главите на няколко пъти по-голям брой мангали насред циганската махала на Дупница. А това, че ще взимат автомати е колкото аз утре ще летя за луната.
+2
 
 
Смърт бе майка ви черна!! Що за заспал народ сме българите ?!? Я да се вдигнем и да ги смажем изведнъж, да видим как полицаите прибират 10к разгневени българи.. Който е против нас ще е под нас !!!
+3
 
 
Все още успяват да удържат напрежението под точката на кипене, но някой ден ще го изтърват и ще стане такова меле, че жив мангал няма да остане. Въоръжавайте се без хич да ви дреме за закони и такива. Пазете семействата си и себе си.
+2
 
 
Кви автомати бе тия пари за патрони нямат....
+4
 
 
Само в газовата камера ще се оправят мангалите!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: