ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
"Еколозите" реагираха като ужилени на разкритията ни, оплетоха се в обясненията си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:50 / 16.08.2015Коментари (30)14735
Самообявилите се за "еколози" група протестиращи и опитващи се да саботират големите проекти на Пловдив, реагираха като ужилени на разкритията на Plovdiv24.bg за нещата, които готвят пред сградата на РДНСК.

Те изпратиха няколко "опровержения" до редакцията ни, като в едното твърдят, че мероприятието им е законно, а в друго се твърди, че няма подобно мероприятие. В наглостта си искат сваляне на материала или снимките към него. Все пак публикуваме опроверженията:

Опровержение 1, изпратено от Лилия:
Здравейте, по повод статията ви от днес, озаглавена "Разследване: Еколози готвят незаконни саботажи в РДНСК, за да спрат строежа на зоопарка", трябва да ви уведомя, че това е невярна информация. Събитието е напълно законно и е подадено уведомление в общината за него. Освен това статията съдържа директни клевети и обиди, и лицата на снимката се чувстват лично нападнати. Настояваме да свалите статията или да напишете опровержение, впротивен случай ще търсим правата си по съдебен ред.

Опровержение 2, изпратено от Адв. Атанас Петров:
Позволили сте си да публикувате статия със заглавие "Разследване: Еколози готвят незаконни саботажи в РДНСК, за да спрат строежа на зоопарка". С неприятна изненада установявам, че под заглавието сте ползвали снимка, на която присъствам и аз - адв. Атанас Петров.

Уведомявам Ви, че в случай, че тази снимка с моя образ в статия под такова заглавие и текст не бъде премахната в срок от 1 час (до 18,40 ч.) ще бъда принуден да потърся отговорността на вас и медията, която представлявате за да докажете твърденията за моето участие в такива позорящи факти като "незаконни саботажи" (цитат от заглавието Ви).

Получава се така, че саботажите не били скрити и незаконни, а законно планирани, а в следващото обяснение, един от тези еколози, който даваше пресконференция с останалите по темата, твърди, че няма нищо общо.

Ние сме медия, която стои твърдо зад действията си и няма да махаме публикации, нито снимки. Когато някой прави нещо трябва да застава с името си, а не да го прави подмолно.

Все пак ще зададем и няколко въпроса на еколозите, отправени от хората в коментарите под статията, не от нас. Редно след като претендират за някакъв фактор в обществото или претендиращи за представителност в обществото, да намерят достойнство в себе си да отговорят на тези въпроси:

1. Какво са направили тези еколози за зелената система на Пловдив?

2. Платени ли сте?

3. Тези хора не работят ли?

4. Кой представляват?

 



Още по темата: общо новини по темата: 247
27.01.2024 »
20.12.2023 »
29.08.2023 »
29.06.2023 »
14.02.2023 »
30.01.2023 »
предишна страница [ 1/42 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ясно е, че този парк след 5/10 години ще е бегъл спомен... някой да е погледнал зад Лендмарк хотел какъв ласвегас е станал..., а това е в Натура 2000 ...
+1
 
 
в зооградината няма нищо законно ,там са нарушения след нарушение изсечените дървета вече са над 500 и продължават,целта е 80% застрояване на парка,демек парк няма да има .Аз заставам твърдо зад еколозите и се надявам всички пловдивчани да се замислят какво се случва с парка.
Здравейте, вчера 15 декември имах гости и се разходихме по площада- централния, много се изненадах, когато ме попитаха за някаква информация за разкопките срещу пощата, че няма никава информационна табела или някъква информация какво е това и защо го пок
на 17.08.2015 г.
0
 
 
Здравейте, знае ли някой как се става еколог ,явно там има нещо добро , та и аз да се облажа, ако трябва и дърво ще засея, какво не прави човек за някой лев
+1
 
 
Г-н авд. Атанас Петров, каква е връзката Ви с г-жа Десислава Желязкова ;) , евентуална конкуренция на настоящия кмет на Западен. Мисля, че този протест е удобен вече предизборен трик, И СРЕЩУ настоящия кмет Колев. PLOVDIV24 хванете връзката, разплетете интригата докрай.
+4
 
 
Хайде... псевдоеколозчета така както сте на куп ...дружно в планините, където пада истинската сеч.... ама там направо ще ви погнат с голямата гьостерица....
-2
 
 
Преди няколко дни минах през бившата зоологическа градина и смея да твърдя, че много дървета са изсечени! Не виждам смисъл от това действие от страна на изпълнителя и още повече от мълчанието на контролните органи в лицето на РНДСК ! Защо служителите на дирекцията са определили тротоара пред сградата им за служебен паркинг в нарушение на Общ. разпоредби и ЗДП ?
+8
 
 
Недоклатени еко някакви си, идете протестирайте в Столипиново, че си изхвърлят боклуците по улиците и се носят зарази и смрад, нали сте "ЕКО"
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
Браво на екипа за непоколебимостта и твърдата гражданска позиция! Продължавайте все така! Просто много Ви харесвам!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Концесия на стадион "Локомотив"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: