ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Романов поиска отсрочка до сряда
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:44 / 17.08.2015Коментари (20)9669
© Plovdiv24.bg
Чуждестранни клубове мътят главата на един от най-добрите футболисти на Локомотив (София) Владислав Романов. Той е поискал отсрочка до сряда, за да реши дали да приеме офертата на Ботев. 

Това обяви пред Plovdiv24.bg спортния директор на "канарчетата" Георги Марков, който преди минути излезе от среща с играча.

Той заяви също, че национала на Конго Рахави Минимбо Кифуети пътува за Пловдив и тази вечер ще се присъедини към отбора.
Още по темата: общо новини по темата: 285
09.10.2015
09.10.2015
01.10.2015
25.09.2015
24.09.2015
22.09.2015
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Който и да дойде, ако ще и Клоп да е треньор, не може да се навакса изпусната и непълноценна подготовка която беше провеждана от един слаб треньор.
+7
 
 
ОК. Ще изчакаме до сряда, имаме ли избор, но лично мен ме притесняват съвсем други неща около любимия ми отбор. Не съм написал дори и думичка за вчерашната ни нещастна загуба. Дори и да подпишем с Романов, какво от това- поредния флангови футболист, ами нали ни трябват халфове, който да захранват тези флангови нападатели, къде са ? Ние сме отбора, който го кара на мускули, нямаме абсолютно никакви идеи как да пробием противниковата защита през центъра и. Постоянно някакви страхливи опити на пробиви по крилата и вяли и балонни центрирания, който ги разгадават и във В групата. И какво да очакваме от Романов, да дойде и да застане в центъра на халфовата ни линия и да играем все едно имаме Зехтински в отбора си. Абсурд, трябват двама трима опитни футболисти, който да задържат топката, да дават пасове фронтално срещу вратата на противника и да имат идеи различни от това да се пробива постоянно по крилата и да се центрира в наказателното поле на посоки. Абсолютно грешна и направо смешна селекция от страна на Пепо, никаква физическа подготовка, та те нашите футболисти не могат да ходят след 60-тата мин. на почти всеки мач, като изключим гостуването ни в Благоевград. Шиляк има достатъчно време да се запознае с възможностите на всеки футболист поотделно през периода, в който има пауза. Нека да мине мача с марулите и тогава ще говорим за неговите възможности.
+2
 
 
Дано да вземем Романов, че положението е плачевно. А черния не ни трябва, от 24 мача имал 3 гола.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 17.08.2015 г.
+8
 
 
тоя да не иска да му правите свирки , да си стои в В група с локото сф , сектир .
+6
 
 
Стига сте мрънкали, с този отбор сме кандидати за изпадане, така че когато и да дойдат ще е добре. С един куц нападател сме отпред, който от пет положения вкарва едно, халфовата линия нищо общо с миналата година, слаби Гамаков,Васев,Огнянов,Балтанов, подготовката ли не е както трябва, трансферите ли им замътиха главите, но нищо не играят.Прав е колегата за Серкан,аз не знам това момче кой го определи за някаква бъдеща звезда, като колкото и пъти да е на терена аз не виждам нищо хубаво в играта му, оправдание млад не важи три години вече е в отбора и едно голямо НИЩО. Трябват ни точно Гъргоров,Романов и този черния,ако става за централен нападател-голаджия. Само мрънкате, на стадиона никаква подкрепа, семкаджии, изгубихме си най-великото нещо публиката,за което има вина онзи, който ни бутна стадиона,разбира се.
на 17.08.2015 г.
0
 
 
вън няма да го чакаме 5 години ,видяхме и Ганев лив наговорен бе манев ли бе за нищо не става,в наговорен шампионат все тая кой играе
0
 
 
Ай сиктир,изобщо да не се появява това к*пеленце,ще му се молим на б*клука нагъл!Отсрочка изкал ,г*мнар!!!!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 17.08.2015 г.
+15
 
 
стига вече с тези отсрочки , или идва или не , какво го чакаме като някакъв МЕСИЯ . е*ати и гъзара , пък невярвам той да ни оправи головата разлика да не е господ , ай сиктир е*ати и палячото !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Феновете на Ботев готвят ад за ЦСКА-София
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
ПФК Ботев: Тотална доминация и домакинска атмосфера!
Финалът за Купата ще е на стадион "Христо Ботев", но от следващия сезон
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: