ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо надви Левски за първа победа през новия сезон
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:53 / 23.08.2015Коментари (59)12676
Локо записа първи три точки за новия сезон, след като се наложи с 1:0 над Левски на "Лаута". Единственото попадение реализира Бирсент Карагарен в началото на втората част.

Атанас Курдов пропусна да даде аванс на "сините" в 26-ата минута, когато след центриране на Роман Прохазка пропусна да се разпише на празна врата.

В последните секунди на първата част гостите пропуснаха нов шанс за гол. Божидар Краев се откъсна фронтално срещу Ел Харуби, но се забави и Крум Стоянов му отне топакта.

Второто полувреме започна ударно за "смърфовете", след като при първата си атака поведоха. Мартин Камбуров свали една топка с глава пред наказателното поле, а Веселин Минев се подхлъзна и остави Бирсент Карагарет сам срещу Йоргачевич и прати коженото кълбо в мрежата.

В 60-ата минута Георги Костадинов се опита да хитрува и се строполяса в наказателното поле, но Станислав Тодоров не се хвана и вдигна жълт картон на футболиста за симулация.  

Камбуров пропусна да сложи точка на спора в 80-ата минута. Нападателят направи два последователни невероятни пропуска, като първо с глава нацели гредата, а след това не успя да си добави рикоширалата топка, като бе оставен съвсем сам пред Йоргачевич.

До края на срещата Левски се опита да се добере до точката, но Ел Харуби запази мрежата си суха. Мароканският вратар се наложи да показва класата си в 88-ата минута, когато спаси с хубав плонж удар на Бедоя от границата на наказателното поле.

В добавеното време пък Аймен Белаид беше изгонен от Станислав Тодоров след втори жълт картон.

Въпреки победата Локо остава на предпоследното 9-то място с актив от 5 точки. Толкова има и Монтана, който е пред тях с по-добра голова разлика. В следващия кръг "смърфовете" гостуват именно на новака.
Още по темата: общо новини по темата: 25
26.08.2015
25.08.2015
25.08.2015
24.08.2015
23.08.2015
23.08.2015
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Извинявам се, че го правя със закъснение, но ЧЕСТИТО!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 24.08.2015 г.
-5
 
 
Едни умряли говеда на терена, случайно!:-) Бият Черно море във Варна - тук падат. Как пък тоя Веско се подхлъзна точно пред гола? Абсолютно нагласен мач. Чупене на стойки пред новият спонсор, ясно! Ще има да връщате - следващите 3 мача са за тях. Иначе - вашата игра и отбор си го знаете.. играчи, игра и треньор за Б група!
+5
 
 
Браво момчета раздадохте се.Това се иска от вас хъс за игра.Жалко за пропуска на Марто.Отбора се надига и ще играе все по добре.Само Локо пд.
+4
 
 
Много хубав мач за нашите стандарти,нямаше го типичното ритане,кюскане,блъскане,игра в центъра,брак,лежане. Двуостър мач,играта се движеше бързо от едното поле в другото. Първият мач,когото гледам на Лаута от поне 2 години,в който нашите играчи се раздадоха на макс по терена И ЗАИГРАХА КАТО ОТБОР. Това ще върне наистина локомотивският дух,а не само на празни приказки.
+8
 
 
Страхотна игра на Машините,вратаря от световна класа!Да биеш говедо-незаменимо :) ! Само ЛОКО!
+7
 
 
Честита първа победа! Въпреки, че съм привърженик на Ботев, се радвам че пловдивски отбор спечели важен мач. Не изпитвам злоба или завист, а искрено се надявам и новините около новите спонсори са истина.
на 24.08.2015 г.
+2
 
 
Ами не е лошо,че бихте Левски. На мене кръга ми хареса само дето мачовете не са резултатни.
+4
 
 
Хоодлум? Цяла нощ не спал гаднити буфириии бихааа ужас
+1
 
 
Отново гранда игра с 9 човека този боне е трагедия целия стадион подлуди.. Номер 11да се отказва неможе да е спре гн-Колев не виждаш ли?.. Честита победа на всички черно бели феновр
+3
 
 
Браво на момчетата. Раздадоха се и ни зарадваха с победа. Грозна игра, но с този треньор толкова. Държат го само заради интриганта бонев. Послушко
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: