ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спартак загуби от Ураган, грубости и неадекватен съдия белязаха срещата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:18 / 30.08.2015Коментари (0)3376
©
Спартак загуби домакинството си на Ураган (Бояджик) с 0:1 на стадион "Тодор Диев". Срещата от 4-ия кръг на Югоизточната "В" група ще се запомни с изключително неадекватния главен съдия и много грубите футболисти на отбора на Бояджик. 

Освен на терена много нерви имаше и на трибуните. Привържениците на "гладиаторите" на няколко пъти потърсиха сметка на главния рефер, както и на футболисти на гостите за тяхната груба игра, непрекъснато бавене и непрестанните провокации. При всички тези ситуации главното действащо лице в жълто-черно така и не показа адекватни отсъждания, като спести поне 2 червени картона на играчи на гостите.

Срещата започна много вихрено за "гладиаторите", като още във 2-ата минута Вахе Миракян направи хубав пробив и подаде прекрасен извеждащ пас на Борис Георгиев, който се засуети в последния миг и топката му беше избита. Нелогично на показаното на терена, при първата си атака, гостите поведоха с 0:1 в 11-ата минута след бърза контра. До края на полувремето спартаклии опитваха всячески да изравнят резултата, но "бетонът" на Ураган не допусна това да се случи. Резултатът се запази до края на полувремето без промяна.

През втората част Спартак продължаваше да играе по-настойчиво, а гостите разчитаха на контраатаки и запазване на крехката си преднина. В 53-ата минута отново арменското попълнение Вахе Миракян беше в центъра на събитията, като направи непростим пропуск. От границите на големия пеналт той не успя да нацели вратата на Ураган. Брилянтни спасявания направи капитанът на Спартак, вратарят Петър Начев, който показва изключителен хъс в мачовете с екипа на Спартак. В 79-ата минута Спартак получи правото да изпълни пряк свободен удар, като зад топката застана Стефан Учиков. След неговото изпълнение коженото кълбо срещна горната греда зад стража на Ураган, малшансът отново попречи на "гладиаторите". До края спартаклии се мъчиха да вкарат гол, а от своя страна гостите непрекъснато накъсваха играта и търсиха разправии или с играчите на Спартак, или с съдийската тройка, но адекватни наказания така и не последваха. Срещата завърши при 0:1, като Спартак може да съжалява за изпуснатите 3 точки.

Спартак: Петър Начев(к), Николай Христозов, Б.Бисероф*, Костадин Бекяров, Александър Драшков, Стефан Учиков, Валентин Тодоров, Вахе Миракян, Михаел Пърчев (60 - Веселин Отман), Атанас Паскалев (45-Александър Дошков), Борис Георгиев (84 - Мирослав Недялков)

В следващия 5-и кръг, на 5 септември, Спартак гостува в Раднево на тима на Миньор.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Шефът на Несебър: Съдията помагаше на Спартак, беше дошъл да ни заколи!
Драма край морето! Спартак падна от Несебър в шоу с 5 гола
Съдия от Хасково свири мача на сезона за Спартак
Един гол дели Спартак от голямо постижение
ПФК Спартак: Напред към Втора лига!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: