ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо падна с 2:0 в Монтана, отмениха чист гол на Камбуров
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:24 / 30.08.2015Коментари (79)14069
© Diema Sport
Гол на Камбуров срещу Монтана бе отменено с несъществуваща засада
Скандално съдийство не позволи на Локо да вземе дори точка в Монтана. "Черно-белите" загубиха с 2:0 гостуването си на едноименния отбор.

Двубоят започна злощастно за пловдивчани. При първата си атака монтанци реализираха. Съдията свирна фаул на границата на наказателното поле, след изпълнението му Харуби на два пъти спаси, но бе безсилен след добавката на Сергей Георгиев.

След това попадение Локомотив взе инициативата и започна да атакува своите домакини. В средата на полувремето Бирсент Карагерен изскочи сам срещу вратаря, но съдията вдигна несъществуваща засада и спря атаката.

В края на полувремето след поредната добра атака, Камбуров реализира, но попадението бе отменено заради засада. Повторенията обаче показаха, че засада отново няма.

След почивката "черно-белите" отново опитаха да натиснат своя противник и организираха няколко опасни атаки. Съдийската бригада обаче реши да се намеси и взе нещата в свои ръце. Главният вдигна втори жълт картон за безобиден фаул на Боне и по този начин пловдивчани останах с човек по-малко на терена.

След това рамо, монтанци овладяха играта в центъра на терена и на свой ред успяха да организират няколко опасни атаки. В самия край на мача при една от бързите си атаки, домакините стигнаха и до втори гол, дело на Станислав Генчев.

Още по темата: общо новини по темата: 11
31.08.2015
31.08.2015
31.08.2015
30.08.2015
30.08.2015
29.08.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
И как се хваща такава засада за стотни от секундата.Дори компютърната графика не е съвсем убедителна.
-2
 
 
Да, не играхме добре, но в никакъв случай не бяхме надиграни. Брутално подпиране на домакините и естествено при отбори с изравнени сили, това се оказа решаващо. Заради съдийски грешки загубихме и две точки в Коматево, така че се очерава тревожната тенденция, когато играем извън Пловдив, да бъдем рязани жестоко.
-2
 
 
момчетата се бориха,заслужаваха поне точка
Свобода и свободия са две различни неща!
на 31.08.2015 г.
+9
 
 
Няма кво да ми говорят повече (един буфер от махалата оня ден ми вика "Вие нас не можете да ни настигнете,ние сме в космоса вече,ние шампиони ще ставаме") Май май шампиони на "Б" група,даже и там няма да сте на първо или второ,10 години в "Б",където ви е било винаги мястото,а Пловдив ще си остане с един единствен отбор в "А" група - Ботев Пловдив,това е отбора на Пловдив! Така е било и така ще си бъде винаги!
+1
 
 
Много слаб мач!!! Нито показват дух за победа нито идея има в разиграванията нищо.Ако няма промяна ние сме първия заминаващ без конкуренция
+7
 
 
Голям проблем.....хора с 80 висящи дела на свобода и се чудите защо отменили гола .....УЖАС голям проблем.....
+2
 
 
Кога ще спрат тези балони към Камбура? Бог да е, не може да ги хване... Кога ще има разиграване в средата на терена и ще търсят пролуките в отбраната на съперника? Кога ще има индивидуално проучване на съперника, защото сега всички отбори са разшифровали нашата игра - детска игра - за тях е да ни неутрализират!? Догога дупка в средата на терена и докога фаза защита няма да започва от нападателите Балдо и Камбура, а те стоят, да пазят годините си... п Много моля - веднага нов доказан треньор, че иначе нашето Локо отива директно в Б-група!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
В Белгия гърмят: Бижуто на Локо е на крачка от трансфер във френската Лига 1
Един от най-сърцатите в Локо: Ще продължим да се борим до края!
Джовани подлуди китайците с красив победен гол в 96-ата минута
Мъри: Стадионът на Ботев е правен като по трудово обучение, на Локо - същата работа
Томаш: Трябва да отрежа главата на Андреев! Не става само с приказки и самочувствие извън терена
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: