ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо отново не би като гост
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:05 / 11.09.2015Коментари (34)11240
Отборът на Локомотив записа трето поредно поражение като гост, след като отстъпи с 1:2 от Черно море в среща от осмия кръг на А група. 

Загубата бе четвърта на пловдивчани извън Пловдив, те все още продължават да търсят своите три точки навън от началото на сезона. До момента от петте си визити момчетата на Христо Колев имат едва една спечелена точка и тя е срещу градския съперник Ботев.

"Моряците" пропуснаха да открият резултата в 18-ата минута, когато Андреас Васев качи топката на главата на Хуан Варела, но аржентинецът от изгодна позиция не намери очертанията на вратата.

Нападателят все пак се реваншира минути по-късно. Той се възползва от извеждаш пас на Люк Дюфо при едно центриране и от воле матира Ел Харуби.

Мартин Камбуров като по чудо не възстанови равенството в 35-ата минута. Капитанът на "смърфовете" получи прекрасна топка от Пламен Крумов, но ударът му с глава мина встрани от дясната греда на Георги Китанов.

Втората част започна с лек натиск от страна на гостите от Пловдив, но гол така и не падна във вратата на варненци. 

За сметка на това Черно море вкара втори гол в 58-ата минута. Това се случи след една контраатака подхваната от Варела, който намери по крилото Васев. Той пък от своя страна центрира остра топка в наказателното поле, за да може бившият "моряк" Кирил Котев да засече коженото кълбо в собствената си мрежа.

Интригата на "Тича" се върна в 68-ата минута, когато резервата Бирсент Карагарен препарира с диагонален шут Китанов и намали преднината на варненци.

В края на мача Карагерен можеше да донесе точката за гостите, но негово акробатично изпълнение профуча над напречната греда.

В следващия кръг Локомотив приема Пирин, докато Черно море гостува на Литекс.

Още по темата: общо новини по темата: 15
11.09.2015
11.09.2015
11.09.2015
11.09.2015
11.09.2015
10.09.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Имaме отбор зa първaтa петицa, но с тези треньори и жaлките интриги в клубa , нищо добро не ни чaкa!
-2
 
 
Не дадоха чиста дузпа за морето през второто полувреме, иначе мангалата отиваха на разлика.
на 11.09.2015 г.
0
 
 
"Б" "Б" "Б" - няма мърдане .
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 11.09.2015 г.
+9
 
 
Какви заплати бе майна,на нашите им плащат пенсии!Стари,бавни,дори имаме играещи треньори?!Да пускат млади играчи,да се мисли за бъдещето-няма братче!Играят пенсии дето са ни радвали а вече ги мразим повечето!Няма смисъл от това!Откажете се!То и без това играем за бараж!Толкова ми е безинтересно,че предпочитам да гледам национала!Няма хъс,няма желание!Само това искам(е)нищо друго!От този отбор само Карагерен и Ясин ги бива,другото е шкарто!Аз обичам Локо и винаги ще подкрепям,но когато се вижда,че има желание за победата,в момента нямаме такива без двамата!
+2
 
 
Жалко за поредната загуба.Загубата както се казва майната и но няма и игра.Бащата явно не се справя и е време да се помисли за нещо ново.С тези загуби не знам до къде ще остискаме .Сега с Пирин ако сгафим няма прошка за треньор и играчи.Само Локо пд
+8
 
 
Отново слабо представяне на отбора, безобразна игра на няколко футболиста и страхотна тактическа немощ. Ясна идея как да се стигне до вратата на противника няма. Като цяло сме ужасно предвидим отбор с посредствени изпълнители. Най-много се вбесявам като в наглед лесни ситуации, губим топката в центъра и противника веднага изостря играта и ни поставя в неловки ситуации. В предишните срещи "отличниците" бяха Боне и Вълчев. В тази среща се "откроиха" Димо Бакалов и Крум Стоянов. Особено Бакалов беше безобразен, впечатли с нескопосаните отигравания и с наивния си поглед върху ситуациите. Ще ми се нещо позитивно да кажа, но ми е много трудно. Може би играта след 75 мин., може би свежото влизане на Карагерен..... Но като цяло слабо, много слабо. За пореден път падаме наивно от отбори от нашата черга, от които трябваше да откраднем поне точка. Не съм футболен специалист, ама интуитивно усещам /все пак от 40 години гледам футбол/, че и нещо в постройката на играчите не е наред. Дупе да ни е яко, ако не бием в следващия кръг Пирин. Аз лично се радвам, че сме в А група, че сме в играта, но честно казано този Локомотив не ме кефи. Усещам за пореден път как насила гледам мач, като на инат, а не с удоволствие и с тръпка. Дано като дойдат новите спонсори или собственици, нещата в любимото ми Локо да се променят, защото за момента са ни намазани ските и сме пуснати по надолнището. Само Локо!
-4
 
 
Ай да идват вече арабите, да дадат няколко милиона за импираторъ, да дойдат и турците за караеди кой си, и с тия пари да се купят десетина нови ритнитопковци ,че нещо не вървят нещата! Хубаво, ама-ни араби, ни турци-само бежанци!И ся кат Пирин бие Монтана и ..ще се получи правилното класиране в А група! Вън циганите от Пловдив,вън бежанците от България!
+6
 
 
Христо, ако обичаш Локомотив си иди. Не виждаш ли, че буташ отбора към Б група. Имаш играи бол, но много слаб отбор!! Зашо, Христо?! Кой е виновен??!! Пак ли сянката на Луната?! Защитата беше най-силното ни звено, но и нея разби - детински грешки!! Защо?! Какво сте тренирали тези 2 седмици??!! Рязане на мезета ли? Вземи с теб моля те и залязалата отдавна звезда Камбуров - бевен, тромав и постянно каращ се на младите играчи, които се чувстват длъжни да му подават топката, разваляйки по този начин перспективни атаки. Играта страда от липса на разнообразие и изненада. Дори и Балдовалиев не може да си намери местото заради Камбура...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: