ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с втора загуба у дома
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:09 / 12.09.2015Коментари (64)15791
Отборът на Ботев претърпя загуба у дома с 0:2 от борещия се за титлата Литекс в среща от българското първенство. Поражението бе второ за пловдивчани в Коматево от началото на сезона.

В първите минути срещата бе равностойна и без сериозни положения пред двете врати. Така се стигна до 20-ата минута, когато Арсенио Нунеш шутира от границата на наказателното поле и след рикошет в защитник на "жълто-черните" топката влетя във вратата на Виктор Голас за 0:1.

"Канарчетата" бяха близо до възстановяването, но удар от Даниел Златков с глава нацели напречната греда на Баривйера. 

В края на първата част отново късмета бе на страната на гостите от Ловеч. След центриране от фаул топката достигна до оставения непокрит в наказателното поле Златков, който от с глава стреля, но бразилския страж на "оранжевите" с блестящ рефлекс успя да отрази удара му.

В ответната атака Литекс можеша да удвои, но тупалка на Страхил Попов намери левия стълб на вратата на Ботев.

В 58-ата Алекс Колев стреля с глава след центриране от фаул, но Баривйера отново демонстрира рефлекс и изби в корнер.

120 секунди по-късно Литекс като по чудо не вкара втори гол. Асприля отвя бранител на домакините и шутира от малък ъгъл, но вратарят на пловдивчани спаси.

В 66-ата минута снаряд на Асприля се отби в напречната греда за късмет на пловдивчани.

Десет минути преди края Литекс сложи точка на спора с втори гол във вратата на Ботев. Асприля шутира от границата на наказателното поле, топката се отби в лявата греда и попадна в непокрития Йонсен, който не сгреши на празна врата и оформи крайния резултат.
Още по темата: общо новини по темата: 17
14.09.2015
14.09.2015
13.09.2015
12.09.2015
12.09.2015
12.09.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Алжир,Тунис и Мароко.....всички те пеят за пловдивското Локо!!!!!
+3
 
 
Литекс е по-класният отбор към настоящия момент. Създадохме доста голови положения, което е радващо. Всичките обаче бяха след статични положения. Явно се подготвят за конкретния противник на тренировките. В атака при разиграването обаче продължаваме да сме еднообразни и разгадаеми. Играем предимно по левия фланг с Лазар Марин и Васев. Нямат навик да комбинират със Старокин, още по-малко с новата перла. Единоборствата както обикновено ги губихме. Момчетата от Литекс влизаха по-здраво, за което заслуга има и съдията, с различния си аршин към футболистите на двата отбора. Това разколеба нашите футболисти, и играеха като на чужд терен. Все пак победата на Литекс е безспорна. Пепо Пенчев казваше, че ще ни е необходимо огромно търпение, че успехите няма да дойдат бързо, както на всеки му се иска!
+1
 
 
Последните 2-3 сезона мачовете с Литекс станаха някак си предсказуемо "непредсказуеми".
+3
 
 
Големите разбирачи пак са тук- пред компа! Паднали сме от Литекс-голяма работа!Стига ревахте и оставете треньора и играчите да си обиграят отбора!Млад отбор сме иска време!
+8
 
 
ба*ти драмата, ба*ти чудото. Паднахме от по-обигран и по-силен отбор, голям праз! Ще падаме и още! Само не разбирам гадната циганска сган какво пак е налазила темите на Гранда??? Бързо разнищихте, че Бащата ви е виновен и се примирхте с факта, че ще изпадате тая година и пак дойдохде при нас да си избивате гадните цигански комплекси. Жалки анимационни герои!
+5
 
 
Вчера нямаше и грам от хъса, с който излязоха срещу Черно море. В онзи мач ги грабнахме от първата минута, а вчера тези ни грабнаха. После и късметът им проработи и бяхме дотам. Само че, това е поредният гол, който ни вкарват по същия начин - някой си наглася топката и я рита спокойно към вратата, без никой от защитата да го бие. Справка - мачовете със Славия и Локото. Вторият гол - пак всички са се наредили и гледат като на кино как тези от Литекс си подават и бият към вратата. Като добавим и хаоса в следата, където няма един пас кой да даде и картинката се получава. Вчера най-чистите положения бяха пред ...централните защитници. Само че, те горките нямат самочувствие да понатиснат топката и да вкарат. Особено пред Пламен Николов цялата врата празна, той направи по-трудното, да я прехвърли. Сега пак на пожар се купуват някакви перли, а ужким школата щеше произвежда...Ок, явно малките не стават, но въпросът е някой работи ли с тях специално в мъжкия отбор. Много се съмнявам. Ангел като първи вожд и ръководител в момента да излиза по - често и да казва какво става в клуба. Това с кредита за стадиона, хубаво са го измислили, нека само да тръгне. Наистина това е и най - важното за клуба. Иначе, май тази година ще го играем така, да отбием номера.
+1
 
 
Тото ботевЪ в действие, за Строежа събират продажниците. Измисленият тим от ловеч бит от всички с първа победа като гост. Ало , жълТУРЦИ,че сте ГРАНД гранд сте, но на тотото. Колко му е дълъг на гришата и топките му побрахте в устите си, остана ли поне някое срамно косъмче извън устите???
-2
 
 
Трябва да сменяте треньора, този много се застоя! Направо ме учудвате, че го търпите? Tа вие сте Ботев, гранда, страшилището на Вселената...
+4
 
 
База терен публика слънце.....0-2.....на калпав х...й вълната му пречи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: