ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Голяма катастрофа в "Кючук Париж", "Ауди" се вряза в заведение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:29 / 19.09.2015Коментари (106)67735
Голяма катастрофа стана около 17,30 ч. днес на кръстовището на ул. "Димитър Талев" и бул. "Никола Вапцаров" в "Кючук Париж", видя репортер на Plovdiv24.bg. При сблъсък между две коли, "Нисан" и "Ауди", вторият автомобил буквално е помел масите на бившето заведение "Марс". По думи на очевидци 25-годишният шофьор на аудито е карал много бързо и е минал на червено. На мястото на инцидента има полиция и криминалисти. По първоначална информация е пострадала водачката на нисана, която е отведена в болница. Чист късмет е, че не са пострадали хората, седящи на масите в откритото заведение.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Не само, че си губят ума като шофират... Това е безумие... Не трябва да се дават книжки на малоумници... Миналият ден до Новотела станах свидетелка на още по-голямо безумие - шофьор на тир мина на червено и замалко да отнесе учебна кола... Не е виновен този, който е карал, виновни са тези, които са му позволили да вземе книжка... Не може съвестни хора като мен да ги късат по хиляда пъти, а хора, минаващи през пешеходна пътека, на която има пешеходки, да дават книжки... През последните месеци станах свидетелка на такава корупция, на такива своеволия, на такива безумия, че се разочаровах от цялото това шофиране и прочие... България е много корумпирана държава... Този както е купил аудито, така си е купил и книжката... За голямо мое съжаление родината ни е превзета от простащина, от хора, които не осъзнават колко са вредни с това свое поведение.. Хората толкова са загубили морала и ценностите си, че ценят повече парите и простотията, отколкото човешкия живот... Изпитващите гледат да им е пълен джоба, а не дали можеш да караш, а инструкторите отбиват номера и гледат само да ти свършат часовете, за да си платиш за още... България няма да се оправи, докато не се събудят хората и спрат да позволят пияни, малоумно същества да карат коли за по 100хил. лв. Аз съм млад човек, който вече се е разочаровал от беззаконието, простотията и егоизма на хората. Утре моето дете ще пресича и малоумната ученичка, която навремето си е купила книжката, няма да го види. Какво правим тогава? Хилядите катастрофи показват сбърканата ни система... Ако децата бяха точно на тези маси, сега безброи родители щяха да бъдат разплакани... Много жалко наистина... Имаме най-красивата държава, най-умните деца, но системата прави така, че всичко да умира, всички бягат навън не защото е по-хубаво, а защото има ред - установени закони и правосъдие :(((
+1
 
 
чист късмет е че нямаше хора на тези маси, аз тъкмо варвях натам да сядам, а по това време имаше и детски рожден ден в заведението.... не си губете ума, когато шофирате
Сподели какво ново....
на 20.09.2015 г.
0
 
 
Налейте му двойна с утеха хахахахаааа.
с .. . с. с.с .с с. с.с
+2
 
 
Ако се загледате в снимката ще видите малко и реклама 'мъжете знаят защо' . личи си че е от стара загора. Там пият май Загорка. ужас. Гад . А не помнил.
0
 
 
Пак няма наказаниеНищо в тази държава не върви
+1
 
 
Тоя как го е постигнал тва ве, да не е долетял - то няма отде да се засилиш в тая посока ...
+1
 
 
На този булевард масово се кара с 80+, а е пълно с кръстовища, пешеходни пътеки и въобще има много хора. Тук се изисква по-голям контрол от полицията.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: