ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Млад мъж открит мъртъв до залата на Колодрума
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:31 / 21.09.2015Коментари (17)17090
©
Мъж е открит мъртъв в района на многофункционална зала Колодрума, научи Plovdiv24.bg. Според информация, получена от пресцентъра на пловдивската полиция, няма данни за насилие, което предполага, че се касае за самоубийство. 

Сигналът за инцидента е получен около 8,30 часа сутринта в събота.

По-късно е установено, че става въпрос за художника Росен Кондарев. Най-вероятно 39-годишният мъж сам е сложил край на живота си, скачайки от високите етажи на строяща се сграда в района. Художникът има съпруга и малка дъщеря.

По непотвърдена информация в последно време творецът не е имал работа и доходи. Той е родом от Чирпан, завършил е Пловдивския университет. Има самостоятелни изложби у нас и в чужбина.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Човекът работеше в охранителна фирма Бат Секюрити и охраняваше Колодрума, докато беше в строеж. Там бавят заплатите с по два и повече месеца, да не говорим за куп други нарушения, които имат. Като нищо мизерията го е подтикнала към това решение. Може и да са го уволнили - щом обектът е пуснат в експлоатация, най-вероятно са освободили служителите, които са работели там. Те така обичат. Колят и бесят на поразия. Най-вероятно са му отказали полагащите му се и отработени пари. Да почива в мир човекът...
0
 
 
До : "ФАНТА-НА АВАНТА-КАТАНИ" , КАКВО ОБЩО ИМАТ ДИРЕКТОРИТЕ НА ОБЩИНСКА ОХРАНА ТУК ? ИЛИ КАКВО Е РИСУВАЛ ? ЧОВЕКА ГО НЯМА, ПОКАЖИ УВАЖЕНИЕ КЪМ ЛИЧНОСТТА, А НЕ КЪМ МАТЕРИАЛНОТО. НЕ БЪДИ ДРЕБНАВ И ЗЛОБЕН....БЕЗМИСЛЕНО Е. РОСЕН Е ВЗЕЛ ТОВА РЕШЕНИЕ И ГО Е НАПРАВИЛ.....ДАЛИ Е ПРАВИЛНОТО? НЕ МИСЛЯ.....А В ОНЗИ МОМЕНТ СЪМ СИГУРЕН,ЧЕ И ТОЙ НЕ Е ! ЛЕКА МУ ПРЪСТ.....ПОЧИВАЙ В МИР РОСКА .
-1
 
 
Почивай в мир скъпи приятелю ! Криси , Йоанка милички ... РОСЕН си даде младостта на Общинска охрана ,всички директори имат негови картини и механите им изрисува ...
+2
 
 
И дъщеричката сега на кого я оставя? На една самотна майка и вероятно друг доведен баща ли? Няма що. Чудно решение за всички проблеми. Толкова ли няма майка, баща, роднини, които да подадат ръка в труден момент? Ако си тежко болен и вече наистина не се издържа - донякъде го приемам като вариант, но здрав и прав млад мъж с финансови проблеми - НЕ! Да почива в мир. Нали това е искал?
Свобода и свободия са две различни неща!
на 22.09.2015 г.
+3
 
 
Жалко за човека,бог да го прости! Нооо,това не е решението,хора! На всеки в даден момент от живота му е идвало да скочи отнякъде,но този човек сега улеснява собственото си положение,а оставя на още по-тежък живот малката си дъщеричка и жена си,доста е егоистично! Пак казвам - съболезнования и дано душата му намери покой!
+5
 
 
Жалко за човека.Тука пише големи небивалици.Преди 2-3 седмици бяхме двамата на работа на колодрума.И двамата работихме в БАТ Секюрити която фирма охранява обекта,много мизерна фирма.Човека беше на квартира и ми сподели че няма никакви пари и незнае как ще се справи защото от фирмата бавят заплатите.Фирмата го уби!
+3
 
 
:'( Тъжно и жалко...Съболезнования за близките му...Светла му памет...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: