ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Всички в Локо искат Бащата обратно на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:49 / 23.09.2015Коментари (12)3935
© Plovdiv24.bg
Спонсорът на Локомотив Христо Крушарски, почетният президент на клуба Христо Бонев и капитанът на отбора Мартин Камбуров обявиха, че искат Христо Колев да остане на поста си, но специалистът е категоричен в отказа си.

"Не знам какви са причините за решението на Христо Колев да напусне. Който го познава, знае, че той няма да каже една лоша дума за Локомотив (Пловдив). Ние искаме той да продължи да работи. Позицията ни е ясна и твърда. Мисля, че до 2-3 дни ще има яснота по въпроса", заяви Христо Крушарски.

"Не мога да кажа, че Христо Колев ми е като син, но той е мое момче. Аз бях човекът, който го взе със себе си в Гърция преди години. Христо Колев трябва да остане на Лаута", заяви от своя страна Христо Бонев.

"Пълна лъжа е информацията, че аз съм срещу Христо Колев и съм в основата за неговата оставка. През миналия сезон Христо Колев отново подаде оставка и аз бях първият, който го убеди да се върне. Глупаво да се твърди, че ние футболистите можем да влияем и да взимаме важни решения в клуба", каза Мартин Камбуров.

Още по темата: общо новини по темата: 9
25.09.2015
24.09.2015
24.09.2015
22.09.2015
22.09.2015
22.09.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Като футболист ми харесваше, макар че понъакога много ъа мотаъеше, но като тренъор, хич го нъама. В днешниъат футбол не се иска толкова да си тактик, колкото педагог. Пената сащо не е коъ знае колко голъам тренъор, но успъава винаги да надуха своите играчи и затова ни изведе до 4-тото место през 1994-а година на световното. Локомотив разполага с доста добри футболисти за нашите стандарти, но нъама отбор! А това единственно е по вина на тренъорското раководство. Тръабва Колев, Пашев и васко Камбуров да напуснат незабавно и да се назначи Георги Дермендйиев. Сега, когато вече сме матерялно осигурени, отбора тръабва да показва и резултати за да мойе цъалата публика на Локомотив да се заварне на Лаута.
+1
 
 
Бащата е пич и си подаде оставката.Каза и защо .Не виждам защо не се назначава нов треньор и толкова.Къде е Локо пд та да има доволни.Не може да се кисне в дискотеки и да не се тренира.
+3
 
 
Оставете човека да си тръгне като мъж.Човека един път го направи и да угоди на всички си плю в сурата и се върна.Всички заставали зад него???Господа спортно -технически щаб,а вие не знаете ли ,че има проблем???Ами това говори за работата ви като спортно техническа част към клуба.Не може футболистите постоянно писани като яйца,да се държиш с тях като с приятели някой даже като с роднина.Вие господа сте виновниците никой тренер да се ползва с уважение от футболистите.Вие и част от публиката ,която се разхожда спокойно по коридорите на стадиона.До като не създадете нормални условия за работа на спортния екип,администрация и не вкарате дисциплина вътре в стадиона няма как да стане.С вашето поведение клубът отдавна прилича на клуб от А окръжна група никакъв ред шуро баджанащина.Хора по-умни от мен са я измислили приказката"Рибата мирише от главата" господа.Докато не започнете да гледате на футболистите като на работници,който са длъжни да заработят парите ,който им се дават няма да стане.Надявам се г-н Крушарски да успее да научи на професионализъм целия административен отдел на клуба
0
 
 
няма да критикувате иконата на отбора г-н Зулума е най-добрия, най-великия и така нататък. от година насам ви го повтарям проблемите са ви в иконите, вместо да печелят пари за отбора те само смучат от него, нещо като нашия христолов. правилата в един отбор трябва да се диктуват от тези които дават пари за него, а не от онези които са на щат и само смучат. само Пловдив и пловдивските отбори /най вече Ботев :) /
+1
 
 
Искам го, защото при него могат да си правят каквото искат и да не се спазва никакъв нормален режим. Айде стига глупости вече ....
+6
 
 
Кой всички като публиката него иска . Това е Бонев , защото ако го няма , няма да може да взима пари за лиценза . Докога ще ги търпим тези тримата тартори.....
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина за вратарския пост в Локомотив Пловдив
Локомотив подписа договор с юноша на Левски, играл и в ЦСКА 1948
Георги Минчев показа отлична игра с глава, завърши сезона със 17 гола
Томаш: Поемам изцяло отговорността, сбърках! Следващият мач ще е по-лесен
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: