ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин пита катаджии защо нарушават закона! Отговор: Не ни се бъркай в работата!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:53 / 23.09.2015Коментари (73)18266
© Plovdiv24.bg
Читател на Plovdiv24.bg изпрати сигнал до сайта, който публикуваме без редакторска намеса:

"Снощи към 23:00 часа аз заедно с мои приятели станахме свидетели на поредните своеволия на КАТ. Действието се развива на кръстовището преди новата спортна зала на ПУ в посока изхода на града.

В продължение на 30 минути полицейската кола беше паркирала по средата на кръстовището, без да има включени задължителен специален режим на движение (буркани), както се изисква от закона, когато на патрулен автомобил, линейка или пожарна им се налага, да не спазват закона, за да могат да се придвижат по-бързо.

В тази ситуация колата на КАТ просто си беше паркирала по средата на това, бих казал, доста голямо кръстовище, нямаше включени нито буркани, нито габарити и по никакъв начин не сигнализираше за присъствието си.

Даже самият автомобил така се беше скрил, че не се виждаше в нито една от двете посоки на движението заради мантинелите.

Стоянката на КАТ продължи около 30-40 минути, като полицаите не помръднаха от колата. След това с цялата си наглост излязоха и единият започна да спира МПС-тата, движещи се посока изхода на града, а другият - тези, които влизат.

Аз заедно с моите приятели също бяхме спрени. Когато попитах полицаите да не би да са в акция, та си позволяват да спират така и с какви очи могат да пишат актове за нарушения, щом като самите те не спазват законите, получих отговор "Ти не ни се бъркай в работата". 

Искам да попитам докога КАТ ще продължава да си мисли, че е над закона и че правилата не важат за тях? По закон това са служители на реда, които прилагат законите, а не са те законът и не са над него.

Благодаря на Plovdiv24.bg за възможността да изразя гражданската си позиция!" 








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Значи са те хванали в нарушение, спрели са те и ти имаш наглостта да ги питаш кво правят там? Вие тука дето се оплаквате през ден заради полицията или сте малоумни или пълни идиоти. Един път се реве "А полицията къде е????" а когато си вършат работата се скимти "Кво правят тия там"
+2
 
 
В Украйна има организация от доброволци, наричана "Пътен контрол", която следи полицаите правещи нарушения. Знаят си правата, и следят за спазването на законите. Има много техни клипове в Тубата. В БГ сме овце все още. http://www.youtube.com/user/DKUkraine
+1
 
 
Миналата седмица, една вечер, като се прибирах от работа, станах свидетел, как патрулка прави ляв завой на забранено за целта място и пресича двойна не пресечена лента :)
0
 
 
време е да ги стегнат немойе да си правят квото искат не е редно но все пак това е балгария
+1
 
 
Сигурна съм, че това никой не изненадва и едва ли има човек, който поне веднъж да не е станал свидетел на тяхната наглост-минават на червено, карат без светлини (фарове), не използват мигач, крият се по пътя зад мантинели, дървета, храсти, влизат в еднопосочна улица откъм забранената посока и още какво ли не.дано се намери някой или нещо да ги постави на мястото им и да не се мислят за неприкосновени и с безкрайни права.
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 23.09.2015 г.
0
 
 
Единствената работа, която вършат ченгетат от снимката е да плашат гаргите и нископрелитащите баварци и хондаджии. В резултат близкоживеещите сигурно са заспали по-лесно. Само не разбирам оплакващото се келеме от какво е недоволно и защо по дяволите е седяло 30-40 минути да следи какво правят скучаещите ченгета. Ченгетата се виждат от далече, не пречат на движението, вярно е че са спрели кофти, но то е за да могат да контролират движението и в двете посоки.
-2
 
 
Всеки да си гледа в чинията, вие в казарма не сте ходили и се бъркате в чуждите работи,после що карали без книжки и пияни аман от дървени философи на който да се дава обяснение кой как и къде ще си върши работата
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Волейболен клуб Виктория Волей (Пловдив)
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: