ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Колев се завърна на "Лаута"!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:06 / 24.09.2015Коментари (51)11632
Христо Колев днес преди обяд води тренировката на Локомотив Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg от помощното игрище на "Лаута".

Бащата пристигна тази сутрин заедно със своя багаж, а след кратък разговор с футболистите в съблекалнята изведе играчите на тренировка. 

В заниманието участваха футболистите, които вчера не играха в мача срещу Оборище. В същото време титулярите от вчера направиха възстановителна тренировка под ръководството на кондиционния треньор Васил Николов на официалния терен на стадион "Локомотив".

"Стига сме правили панаири! Ще говоря след мача срещу Славия", заяви пред Plovdiv24.bg капитанът на "черно-белите" Мартин Камбуров след заниманието.
Още по темата: общо новини по темата: 9
25.09.2015
24.09.2015
23.09.2015
22.09.2015
22.09.2015
22.09.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Еииии баща баща! От днес жълтите ще ти викат майка, заради голямата уста!
0
 
 
Преди два дена Христо Колев каза- втори път п...ка няма да ставам, но ето че пак, стана и то не поръбена. Е как такъв треньор да го слушат играчите.
-1
 
 
Ако този цирк продължава по-добре да изпадаме.По този начин с това ръководене на отбора само ставаме за смях и нищо не градим напротив разграждаме и този разграден двор.После се чудете защо не идва публика и играем пред 1000 човека
0
 
 
Локомотивци, стига сме робували на "легенди"... 2015 година сме, много години минаха от върховете на Христо Бонев-Зума, Гочо Василев, Едо Ераносян, Христо Колев-Бащата и другите ни звезди през годините. Сега ни трябва прагматично ръководство със сериозна спонсорска подкрепа, но, тези, горните, да ги няма в списъците на счетоводителя за заплати и премии! Трябва първо сами да се измъкнем от собствените си митологеми, и след това да искаме успех! С цялото ми уважение към легендите, ама време е вече да отиват в историята... И ако Зума, Узунов, Колев или някой друг се натискат да продължават да получават пари от Локо, трябва да отидем да ги изхвърлим като мръсни котета от Лаута! В ИМЕТО НА ЛОКОМОТИВ!
+1
 
 
Това не е футболен клуб, това е сбирщина от аматьори на всяко ниво. Ръководство, треньори, школа, управление на клубната собственост, футболисти - абсолютна нула! Лакоми некадърници, които не стават за нищо и никъде, са добре дошли на Лаута, не им се търси никаква отговрност, не им се поставят цели, нищо.... :(
+1
 
 
Аве оставете ги на мира и Бащата и Камбура , големи философи всички.Хр. Колев е треньор и толкова. Камбура последния мач вкара гол , кво искате повече не е кристияно роналдо,..... само към него нещо..... : да не бъде егоист- (да ръкомаха и да се кара ,най-вече на карагарен) и малко по-бързо да отиграва и да подава тва е . с/у славия имаме да им връщаме тъпкано ,за загубата и изказванията на тулупа за плувката.УСПЕХ!!
+3
 
 
След като отново е начело, нека го видим с класен халф в лицето на Гъргоров. Вече няма да има оправдания, дано му се получи. Баща, УСПЕХ.
на 24.09.2015 г.
+1
 
 
Бащата много го харесвах,като футболист и сега го харесвам като треньор. Пълно куко е ала това няма връзка с другото.
+1
 
 
Баща казах ,че си пич защото сам си подаде оставката и каза защо-Сега те питам какво ще ги правиш като не успя даги накараш да играят и не ги обедини.След Славия вярно всичко ще се реши но ти не можа да ги накараш да играят .Само Локо пд.
-5
 
 
Бащата не е виновен,толкова му е багажа,днес писаха за него ,че акълът му бил като на 15 годишно чаве,какво очаквате от него.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: