ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Безумни маневри, задръствания и изнервени шофьори в Пловдив сутринта
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:25 / 28.09.2015Коментари (17)9094
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Безумни маневри, задръствания, изнервени шофьори - такава бе гледката днес сутринта по пловдивските улици, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Освен че е понеделник, когато трафикът в града ни обикновено се засилва, атмосферните условия допълнително усложниха пътната обстановка днес сутринта.

Mокри и хлъзгави са пътните настилки в Пловдив и областта. Призовават се водачите да шофират внимателно и със скорост, съобразена с пътната обстановка.

В 15 области в Централна и Източна България, включително и в Пловдивска, за днес е обявен "жълт" код заради обилните валежи.

Днес времето ще се задържи облачно и дъждовно. На места в Централна и Източна България валежите ще са значителни. В Западна България преваляванията ще са слаби и на места, главно в северозападните райони. Ще духа слаб, в Източна България - до умерен вятър от север, североизток. 

Понижението на температурите ще продължи и максималните ще са между 15° и 20°, в югоизточните райони и по Черноморието до 22°-23°. Атмосферното налягане ще се повишава и ще стане малко по-високо от средното за месеца.

Над планините ще е облачно и дъждовно. Билата ще са в мъгла. Ще духа умерен вятър от североизток, а по билата - от югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 13°, на 2000 метра - около 8°.

Над Черноморието ще е облачно, с превалявания от дъжд, по-значителни по южното крайбрежие. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури 21°-23°. Температурата на морската вода е 23°-24°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
То да беше само сутринта,вечерта пак същото положение
+4
 
 
Днес всякакви селяндури караха на половин метър зад мен, независимо колко натисках газта или в коя лента карах. Направо ми стана гадно, че шофирам. Баси утрепките. Според мен на всеки голям булевард трябва да има полиция през 500 метра, иначе няма оправия...Не ви ли е срам да се навирате по хората на почти празно платно бе мамка му...
-4
 
 
Много добре си беше, не разбирам какви задръствания е имало и кога - в 8 часа всичко си беше ок.
+6
 
 
Да, натоварено си е всяка сутрин и вечер.Днес откриват и панаира, там беше доста затруднено движението.Но ви се чудя какво се нервите толкова!На топло и сухо сте, слушате си музика...Тръгвайте по-рано, не обръщайте внимание на кретените, те рано или късно си патят от акъла.В София задръстванията са по-големи, но хората са свикнали и не им прави впечатление.А тук ако не минеш на втория светофар, все едно са те изнасилили.Манталитета ни е смотан.
-3
 
 
И чак пък се изнервили горките те!Ами ако шофират в София и се предвижват по един час,тогава какво ще правят,питам аз?!
Сподели какво ново....
на 28.09.2015 г.
+3
 
 
Да не откриваха днес панаира та имаше такова задръстване по бул.Руски.След 10 часа всичко си дойде на место.Стана нормално за патуване.Добър път спокойно и разумно шьофиране.
на 28.09.2015 г.
+7
 
 
Мм... дааа... И мен ме налягат напоследък тежки размисли като долуизписаните... Само е пропуснато съществителното "завист". Една такава необяснима, само за спорта май. Велоалеите са прекрасни! Но по-идиотско ползване не съм засичала от Източното крайбрежие на Австралия ( Бризбън) до Дания и обратно. Е, няма такова чудо: пешеходци върху платното за колоездачи, а колоездачи и в двете! И дечица да си строят къщички от съчки точно там, щото майките БЕЗ колички чоплят семки някъде си.
+25
 
 
В Пловдив като падне малко дъжд и 90% от шофьорите реагират така, все едно вали не вода, а фекалии. Наглеци до дъното на душата си. Там едни ленти със задължителен ляв завой, едни еднопосочни улици, едно безобразно паркиране до училищата. Радвам се, че все по-рядко карам автомобил в Пловдив. Толкова ужасни хора на едно място не помня някъде другаде да съм виждал. Лошото е, че и по велоалеите не е спокойно. Приматите не виждат какво им е нарисувано и ходят като освободители върху тях. След това защо колоездачи карали по пътя. Всичко в този град е един голям тюрлю гювеч от неграмотници, нахалници, наглеци и простаци, където възпитан човек трудно оцелява.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: