ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с минимална загуба от Левски в София
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:50 / 28.09.2015Коментари (81)14697
Ботев записа трета поредна загуба в А група, след като отстъпи с 0:1 при гостуването си на Левски. Единственото попадение в мача на стадион "Георги Аспарухов" реализира Георги Костадинов в 58-ата минута.

С тази победа Левски е трети с 18 точки, само на една зад челниците Литекс и Лудогорец. Същевременно Ботев остава предпоследен в таблицата с едва 9 точки.

"Сините" наложиха териториален превес в началните минути, но без да създадат положения.

Последваха силни минути за "жълто-черните", които отправиха няколко удара от дистанция, но без да стигнат до голова ситуация пред вратата на Боян Йоргачевич.

В 27-ата минута Китамбала прати топката с глава във вратата на Ботев, но попадението му бе отменено заради задаса.

Минута преди края на първата част Владимир Гаджев отправи опасен удар по трева, но Виктор Голас успя с върха на пръстите да отклони топката в корнер.

Второто полувреме започна повече от добре за Левски, които след малко повече от 10 минути игра поведоха в резултата чрез Георги Костадинов. Халфът бе изпуснат след едно центриране в наказателното поле на пловдивчани и с прецизен удар прати топката в мрежата на Голас.

Ермин Шиляк веднага реагира и направи изцяло офанзивни смени, пускайки в игра Жоел Чибамба, Рихави Кифуети и Нико Варела.

Именно пред последния се откри чудесна възможност за изравняване в 77-ата минута. Уругваецът бе оставен непокрит от бранителите на домакините в наказателното поле, но прати топката право в ръцете на Йоргачевич.

Опасно разбъркване след корнер настъпи в наказателното поле на Ботев в 83-ата минута. Тогава Пламен Николов прегърна Бедоя с ръце, а реферът Георги Йорданов не прецени това действие като нарушение и играта продължи.

Така Левски спечели третата си поредна шампионатна победа.

Левски - Ботев 1:0
1:0 Георги Костадинов 58

Още по темата: общо новини по темата: 27
15.10.2015
29.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
28.09.2015
28.09.2015
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
От заглавието на статията излиза, че трябва да сме доволни на минималната загуба. И не е лъжа. Имаше задържане на Николов, дузпата щеше да е реална. Създадохме едно голово положение. Но най-жалкото е, че такава е обективната действителност на този етап за двата отбора. Миналата година колокото пъти играхме с Локо Сф, ни биха по един и същи начин. Бяха ни намерили цаката, и не можехме да създадем голово положение. Разполагаме с вратар и централни защитници, които са от класата на футболистите на Левски. Във всички останали линии отстъпваме. Бековете ни лесно позволяват центрирания. При гола Кокала каза, че е забранено на бека да позволява от такава позиция центриране. Последва лошо изчистена топка, по-скоро, изчистена, без да се влага мисъл. След това Гамаков "заспа", по думите на Кокала, и че не отива на младежки национал такова отношение. Левски минаха през много изпитания. Имаха несполучливи трансфери във всички линии, най-вече централни защитници, но превъртяха и вратари, бекове, халфове, крила, нападатели. Останаха във втората половина, загубиха финала, но не се отчаяха. Работиха здраво, без хленчене, без обвинения, без разправии, стиснаха зъби, и направиха отбор. Не чух някой да е обвинявал Стойчо Стоев за загубения финал. В последните минути защо не е дал указания да се убива темпото, как е допуснал да бъде надхитрен. Такива упреци съм чул от ботевисти към него, което било достатъчно основание да се приеме, че не е качествен треньор. Причината е в манаталитета. За левскарите не е проблем, ако някой надхитри, или излъже Левски. Така че, горе главите, оставете локомотивците, те не са проблем за отбора. Проблемът може да дойде само от нас, ако се разколебаем, ако започнат обвинения. Отборите са равностойни. Пирин закъса, но с лоши резултати, а не със слаба игра, изключая мачовете с Лудогорец и Локо Пд. Мачът с Монтана никак няма да е лек. Левски ги би с много себераздаване, с много воля. Литекс за малко да ги изпусне.
на 29.09.2015 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-4
 
 
200 селянина? Това ли е отбора на Пловдив? Б ГРУПА Б ГРУПА!
+4
 
 
Странно самочуствие показват присъстващите постоянно в нашите теми буферчета ! Те май не могат да разберат че поредния им "нов" собственик, подобно на Марешки, бе спуснат спешно и предизборно, щото някой смята че буферите са електорат. Грешка - на мачовете им по 500 човека ходят !!! Та той новия собственик не знае даже коя година е създаден тоз отбор, в кой град е създаден тоз отбор, има ли поне една легенда тоз отбор и т.н. въпросчета.... Иначе нашите какво да ги коментирам - много слаби !!! Добре че следващите два мача ги взимаме, че да сме по-спокойни...
-5
 
 
Hololdom ли си аналлом ли си ето това е разликата между мен и вас жълти мишлета ,че никога през живота си няма да седна да ви гледам срама и най-вече неме биха на мача с Славия и неми взеха знамето
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 29.09.2015 г.
+1
 
 
На циганетата писали по-долу - един ПО/ЗДРАВ! Мангали, нито един от вас не е бил на мача със Славия, ама голям го вадите! В София бяхме повече отколкото вие в неделя. Паднахме, но от Левски в София. А вие лепилари от Лаутджамия ще връщате подарените победи от тотото със Славия и Левски, така че с точките ще закъсате яко. Рано е да се радвате!
+7
 
 
докога ще мъчим алекс колев, може ли централен нападател да атакува с гръб към вратата, този алексиев за какво го взеха, защо не му се дава шанс, защо махнаха дрянов, като гамаков е кръгла нула, пак искали треньора да сменят, на тях има ли треньор който да им харесва, за три години, една дузина треньори се смениха, като не им харесва, шута на всички, и да влизат така наречените тартори да играят, с техен си треньор..
-5
 
 
Честита победа жълтъци ,купа,медали ,стадион и знамена...срам ,срам и пак срам.На думи и писаници по-форуми сте силни ,а какво излезе и ви биха и ви е.аха и знамената ви взеха -сега по-дупките и тишина .Лека по-лека си отивате там където ви е мястото и времената по-ерата Христолов .
+5
 
 
Сега разбрахте ли защо Бадема трябваше да го вземем на всяка цена: нямаме халф, който да захранва нападението и той самият да се включва там. Без Вуйчо и Иршак, отборът ни е пълна трагедия в нападение. А приказките, че голямата заплата на Бадема щяла да настрои съблекалнята, са пълни тъпотии. Тези баберици, които от 10 мача имат 2 победи, нямат право да гледат в чуждото канче! Ръководството на буферите се оказа по-далновидно. Нашите са за гонене, ако не започнат стадиона след изборите!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: