ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ексклузивно: Вижте видео на катастрофата от тази сутрин и преценете кой е виновен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:30 / 29.09.2015Коментари (169)38832
Както Plovdiv24.bg първи ви информира, рано тази сутрин в Пловдив стана катастрофа. При нея пострада дете, а улицата бе затворена в едната посока.

Официалната версия на полицията е, че мъжът с Аудто е отнел предимство на БМВ-то и е причинил катастрофата.

Според водача на аудито обаче, който е от Казанлък, пловдивският шофьор е карал с много бърза скорост и е изпреварвал там, където няма право на тази маневра. Според младия мъж от Казанлък виновен е шофьорът от Пловдив, но понеже е ченге, вината се хвърля върху него.

Plovdiv24.bg се натъкна на ексклузивно видео, което показва причините за катастрофата.

На пръв поглед е очевидно, че водачът на БМВ-то е виновен за инцидента. Оставяме на Вас да прецините кой е виновен, като своето мнение можете да споделите в коментарите към статията.



Още по темата: общо новини по темата: 3
30.09.2015 »
29.09.2015 »
29.09.2015 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Единственият вариант и шофьорът на аудито да има вина е ако на улицата, от която излиза, има знак за задължително движение на дясно. В останалите случаи той си спазва изцяло правилата - даден му е път от движещите се в едната лента и е пропуснал движещите се в другата лента (каквито в случая няма). В такъв случай шофьорът на БМВ-то е единственият нарушител.
+1
 
 
Очевидно е кой е нарушителя, кара в насрещното, когато има непрекъсната лента, движи се с несъобразена скорост. Не знам какво отнемане на предимство е това, когато от правилната посока не идва никой. Ако този не беше в насрещното нямаше да се случи този инцидент! Може да отнеме предимството, на на автомобилите в другата лента, а те в този монет са спрели, даже нещо повече, те са длъжни да му осигурят възможност да преминава и да не спират където е пасажа, което е и направил човека, който го пропуска. Абсолютно този в аудито е виновен и човека трябва до край да обжалва и да си търси правата!
+2
 
 
Преди години едно келеменце ми отнесе десния мигач в подобна ситуация - навлизам в път с предимство, а онзи ми ти лети със 100 в мъгла с изключени фарове. Добре, че имам навика да се оглеждам по няколко пъти, а и реакцията на пътничката също спомогна да реагирам в последния момент и да навия волана, за да избегна по-сериозен удар, който сигурно щеше да е с фатални последствия. Естествено, акта го отнесох аз, понеже съм "отнел предимство". След консултация с адвокат се отказах да обжалвам, защото се оказа че съм нямал свидетел, който да потвърди, че e имало мъгла и че другият водач е карал с превишена скорост и без включени предни светлини. Няма да забравя и думите на келеменцето - "Батко ще ме набие, че тази седмица за втори път блъскам колата". No comment.
+1
 
 
При тези факти сигурно и двамата ще бъдат виновни за катастрофата. Бях чувал за случай на отнето предимство при знак стоп на еднопосочни улици. Единия е карал в насрещното, а другия не се е огледал в неговата посока. Съдът приел, че щом човека живее на тази улица и знае, че е еднопосочна може и да не се огледа за идващи коли от там. И съответно виновен е бил само движещия се в насрещното на еднопосочната улица. Какво ще реши тук съда е божа работа. Ако се стигне до съд де. Все пак сме в България и съдът ни е от най-компетентните и независимите. ;-)
+3
 
 
70-годишната охранителка на властта отново е о*рана до шия. Много добре се вижда на клипа как аудито спира, за да даде предимство, и колегиално е пропуснат от колоната каращи, което никъде не е забранено в правилата за движение. Категорично обаче е забранено движението (още повече летенето) в насрещно движение при непрекъсната линия и никой водач не е длъжен да се съобразява с прикрития зад колоната автомобили нарушител. Някой разпасан милиционер можеше да излети направо от тревните площи. И той ли трябваше да бъде предвиден? Никаква милост и нулева гражданска толерантност към престъпните беззакония на МВР!
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
+6
 
 
Изпреварващия е в забранен участък, за такава маневра. Какво предимство какъв филм ? В такава ситуация, включващия се на ляв завой, в своята лента, следи за идващи от дясно автомобили. За тяхна радост са потрошили само ламарини. "Гарвавн гарвано, око не вади" ала този с БМВ то пак ще попадне в подобна ситуация.
+3
 
 
Полицаи с БМВ- неочаквано добра комбинация! рџ?ѓрџ?ѓрџ?ѓ
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: