ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Резерва спаси Ботев срещу Монтана
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:50 / 04.10.2015Коментари (37)12739
Отборът на Ботев успя да постигне много важна домакинска победа над Монтана с 1:0, благодарение на попадението на уругваеца Нико Варела в 70-ата минута.

Двата тима се изправиха един срещу друг на "Коматево" в среща от 11-ия кръг на"А" група.

"Канарчетата" пък показаха по-добра игра от своя опонент и напълно заслужено стигнаха до крайния успех и трите точки в мача.

След този двубой Ботев успя да задмине в класирането градския съперник Локо преди мача им помежду си и вече е на 8-мо място с 12 точки. Монтана също е с 12 пункта, но с по-добра голова разлика заема 7-ата позиция.

Още по темата: общо новини по темата: 19
07.10.2015
05.10.2015
05.10.2015
05.10.2015
04.10.2015
04.10.2015
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 05.10.2015 г.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 05.10.2015 г.
+7
 
 
З-те точки са си 3 точки. Много пропускаме.. Мисля, че по-скоро ще вървим напред, отколкото назад. Кифуети и Нико - трябва да са титуляри.
+6
 
 
Заслужена победа.Можеше и да е по-изразителна,но липсата на точки оказва влияние на момчетата.Липса на концентрация и прибързаност може да се изчисти с течение на времето.Добрите , обиграните марули са на 5 точки преднина.Има още много време и мачове за да се дават крайни оценки.
+11
 
 
Първенството ни е уникално слабо и затова националният отбор е след Хаити в класацията.Отбори пълни със свободни агенти, половината общински, Ботев и Локо без собственици, с бутнати стадиони и трибуни,а ние тук се караме кой е по-слаб и кой щял да бие в дербито.Затова на стадиона 4 000 души.Треперим до края на мача с Монтана, да не ни изравнят.По-слаб Ботев не съм гледал от много години и не са виновни само футболистите, а цялото ръководство.Левски са на първо място с отбор само от свободни агенти, не са дали една стотинка за нито един футболист, а ние се мъчим с Монтана в къщи.Ако някой ми го беше казал това преди година-две щях да го помисля, че е луд.Какво нещо е живота,а най-лошото е,че няма никакъв изглед да се оправим.Там някакво сдружение уж все има някакви кандидат-собственици, все уж започваме да завършваме стадиона, а накрая едно голямо нищо.Вече не сме и средняк, вече сме си направо един слабак, сега 20 дена се джавкайте кой от двата отбора е по-слаб и накрая в дербито и двата умрели от страх ще извъртят едно грозно 0:0.
0
 
 
Каквото и да си говорим, истината е една - и Локо и Ботев нямат президенти. Само Локо.
+17
 
 
Днес най-важни бяха трите точки и отборът ги спечели. Сега имаме време да се подготвим сериозно за дербито и момчетата да излезнат спокойни за да покажат на какво са способни.
+14
 
 
Не сме толкова слаби. Нямат самочувствие. Това личи при положенията. Създават се, ама няма кой да вкара. Толкова се бяха спекли, че почнаха да пазят гола преднина, вместо да ги довършат. Според мен сме малко по - добри от отбора под нас, но домакинството ще ги изравни. Трябва някой да ги научи, че играят за Ботев. Да стъпват по - мъжката. Нещо като в мача в Разград второто полувреме. Иначе има хляб в едната от перлите. Отдавна не сме имали нормално крило, да прави пробиви като днешния.
+8
 
 
Стикс,как е класирането...недоносче?
+11
 
 
Кратка бе джихадистката радост. На 17-ти ги удряме и всичко си идва на мястото.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: