ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Първата версия на прокуратурата: Смъртта на Момчил е нещастен инцидент
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:03 / 05.10.2015Коментари (16)18191
© Plovdiv24.bg
Трагичен инцидент е първоначалната версия, по която разследващите работят във връзка с открития мъртъв 20-годишен младеж в Пловдив. Това съобщи Атанас Илиев, говорител на Районна прокуратура - Пловдив. 

Момчето е било със счупени долни крайници, но няма никакви данни за насилствена смърт, каза Илиев. По тялото не са открити следи от наръгвания, пробождания или огнестрелни рани. До трупа са открити документи за самоличност и мобилни телефони. 

В хода на разследването ще се установява дали става дума за падане, или бутане. В момента текат активни процесуално-следствени действия. 

"Фактологията около случая ще се установява в хода на разследването, ще се установява имало ли е някой с него, или не. В момента текат разпити, но няма задържан, нито пък подозрения за насилствена смърт", каза Илиев.


Още по темата: общо новини по темата: 21
17.12.2015 »
31.10.2015 »
23.10.2015 »
08.10.2015 »
07.10.2015 »
06.10.2015 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Паднал от скалите на тепето чакал брат му пред тях както и да е белята е станала почиваи в мир момко! R.I.P
+3
 
 
Има нещо нередно в цялата ситуация....Нито логика намирам във версията,по която се работи,нито смисъл.Съболезнования на близките!"Няма следи от насилие"...е как отсяха следите от насилие от следите при подхлъзване и падане?!?!?! Или пък няма никакви следи и незнайно как се е озовал на скалите.Нещо не е наред.....
+8
 
 
Нещо друго, което буди недоумение у мен е защо брат му не му е звъннал обратно 20 минути по-късно, когато е пристигнал на адреса? Поставям се аз на ситуацията - късно през нощта е, брат ми ми звъни за да ми каже, че си е забравил ключа и няма кой да му отвори, казвам му, че скоро се връщам и той казва "ОК". Връщам се след 20-25 минути да му отворя и него го няма нито отпред, нито вкъщи. Най-логичното нещо е да му телефонирам за да проверя къде е, а не да си помисля, че е отишъл да спи при съсед или приятел.
+3
 
 
И аз не мога да я схвана логиката и ми е трудно да намеря мотив. Не знам какво трябва да ти щъкне в главата за да тръгнеш към Джендема през нощта, при положение, че разстоянието от Кючук Париж е над 3 километра. Дали пък не е хванал такси? Някъде прочетох, че е имало още едно допълнително обаждане, след като е говорил с брат си - може да е било към някое такси. Също така е възможно (ако поне един от телефоните е бил смартфон) да си е комуникирал с някого по Viber или Whatsapp.
+9
 
 
Нещо не мога да схвана логиката ! Жертвата е била на разходка с приятели на хълма на Альоша. Разделили са се , той си е хванал такси и се е прибрал в Кичук Париж. Звъннал е на брат си , който му е казал,че след 15-20 мин. ще се прибере и ще му отключи! Изведнъж жертвата се оказва на Младежкият хълм ? Как е стигнал до там ??? Каква е логиката да тръгнеш да се разхождащ в 2 часа посред нощ и то на Младежкия хълм ???
+3
 
 
Мир на душата му! Не ги е срам,да изкарват случая самоубийство!
0
 
 
Да не е взимал и той от "кристалите", които дават способност да се лети? Защото вече в Пловдив има един такъв случай? Така ли не се научиха....
+6
 
 
Направо сърчицето ми се свива от ужас, какво се случва в България :( мир на младежа и съболезнования на близките! Чак и на мен ми се плаче, каква трагедия!
0
 
 
Господ да помага на близките му :( Ако брат му е казал да го почака за ключове , ще тръгне момчето само посред нощите да се качва по младежкия хълм...Ако е тръгнал нанякъде , ще е било с познати , щом никой не е чул да вика и нямало следи от насилие...Полицията ще си измие ръцете с нещастен инцидент. Бог да пази децата ни..
+8
 
 
Нали претърсиха всички тепета със специално обучени кучета за намиране на трупове и не откриха нищо?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Откриват нови детски градини в Пловдив
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Висша лига на Англия сезон 2023/24
Сериалът "Чернобил" 2019
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: