ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Тялото на Момчил мумифицирано, не могат да вземат кръв за експертиза
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:55 / 07.10.2015Коментари (12)16521
©
Въпросителните около смъртта на пловдивския студент Момчил Семерджиев се увеличават, след като се разбра, че у него са открити два телефона.

"В момента изясняваме дали са негови", заяви говорителят на районната прокуратура Атанас Илиев. 

Братът на мъртвия младеж - Явор, твърдеше досега, че той е имал у себе си един апарат. Друг, който си купил от САЩ, бил оставил вкъщи. Преди две седмици обаче съдът даде разрешение на полицията за достъп до трафичните данни на три номера. Разследващите отказват да уточнят кой ги е използвал и какво е установено от разпечатките.

Все още не е ясно кога близките ще могат да приберат тялото на Момчил, за да го погребат. В подобни заплетени случаи прокуратурата издава разрешение.

Разследващите очакват заключението на тройната медицинска експертиза за причините за смъртта на Момчил, както и резултатите от пробите за алкохол, наркотици и упойващи медикаменти. 

Остава загадка защо младежът е отишъл посреднощ на Младежкия хълм и дали е бил там сам. Семейството му е категорично, че не би си сложил край на живота.

Досъдебното производство, което Районната прокуратура образува за склоняване към самоубийство, най-вероятно ще се проточи, тъй като в пловдивските лаборатории не са в състояние да направят химическата експертиза. 

Причината е, че от трупа на мъртвия студент не могат да се вземат кръв и урина. Тялото е престояло 16 дни в подножието на 30-метрова скала на Младежкия хълм и е мумифицирано. 

Единствено в Института по криминалистика в София можели да извършат изследванията. Там обаче заключенията се бавели с месеци, твърдят пловдивски съдебни медици.

Аутопсията показа, че Момчил е получил множество счупвания при падането отвисоко. Тялото му бе намерено на 4 октомври в 19, 28 ч от две момчета, които се разхождали из Младежкия хълм. 

До лобното му място се стига по стръмна пътека, а от върха няма видимост към подножието на скалата. Според разследващите затова и толкова време Момчил не е бил открит.

Заради ужасяващата находка пловдивчани вече се страхуват да обикалят из Джендем тепе, секнали са и разпивките на компании на върха, разказаха работници от общинската фирма "Градини и паркове".

Източник: в. "24 часа"



Още по темата: общо новини по темата: 21
17.12.2015 »
31.10.2015 »
23.10.2015 »
08.10.2015 »
06.10.2015 »
06.10.2015 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Даааа, професията на разследващ полицай е високо квалифицирана професия, която изисква доста висок коефицент на интелигентност. Това някак си не ми се вързва с пловдивската полиция. Какво очаквате от хора, които ви пишат фиш с адрес ул."Ханко Брат"5? Да открият извършителя ли? Веднага си измиха ръцете със самоубийство.
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 07.10.2015 г.
+16
 
 
От статията разбрах,че системата не работи. Този не можел еди какво си, другият не можел друго. Аз за какво плащам данъци на тези всичките,защо им се плащат заплати. Смешно е да кажеш,че един резултат ще се бави месеци. Трагично е дори.
+6
 
 
Двете най-прости и необяснени логики са - как е възможно член от семейството ти да ти се обади в 01:30 през нощта, че е пред блока и те чака да му занесеш ключ, а когато се прибереш да го няма и в същото време да не му звъннеш да го провериш.. евентуално на другия ден да се сетиш, че го няма...... Другото - как , ако по-големият брат се е върнал след 20мин, това момче е успяло от тях да отиде до тепето, та и да го изкачи и да скочи или падне?! Дано разкрият какво е станало, макар че се съмнявам. От прокуратурата сами казаха, че много бързо ще се приключи случая...
+15
 
 
Нямало видимост. Толкова пари за таблети издадохте и за какво ли още не, не се намериха пари за 3-4 качествени дрона. Верно, добрите отиват над 5.000 лева, но какво са това на фона на всички други направени разходи? Момчето отдавна щеше да е открито и вече щяха да са по горещи следи. Сега с всеки изминат ден въпросните никнат като гъби след дъжд. И в крайна сметка ще стане така, както твърдя от самото начало - братоубийство!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: