ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Правят одит в Локомотив, поискан от кандидат купувачи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:21 / 08.10.2015Коментари (15)4826
© Plovdiv24.bg
В Локомотив тече процедура по извършване на финансов одит на клуба. Разглеждането и проверката на финансовите отчети на акционерното дружество на пловдивския клуб е стартирало през миналата седмица. 

Възможно е одитът да приключи още до края на настоящата седмица. Той се прави от специално ангажирана счетоводна фирма. 

Целта на проверката е да се установи реалната финансова картина при "черно-белите". По не-потвърдена официално информация на "7 дни спорт" одитът на "Лаута" се прави по желание на евентуални бъдещи инвеститори в клуба. 

Според запознати се е появила реална възможност Локомотив да се сдобие с нов собственик. Преди това обаче евентуалните босове на "смърфовете" искат да се запознаят с финансовата ситуация. 

Преди да се постъпи към евентуални последващи действия от страна на евентуалните инвеститори, е необходимо да се установи какви са реалните задължения на клуба към момента, да се сравни достоверността на годишния финансов отчет и всички останали показатели. 

На този етап остава в тайна по чие желание се прави финансовият одит и респективно кой може да се окаже бъдещият собственик на клуба. 

Както е известно, от сдружение "Обединение за Локомотив", което е мажоритарен собственик на клуба, притежаващ 97% от акциите, не са преставали да водят преговори за намирането на нов собственик на "Локото".






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 08.10.2015 г.
+3
 
 
Emirates Airline имали интерес..
-1
 
 
Хахахаха финансов одит на футболен клуб за 2 седмици и Господ не може да направи. Не знам кой е по-тъп. Тия, дето ги пишат тези бози или ония, дето им вярват...
+1
 
 
Щом 7 дни спорт го пишат, значи е 100% истина:)
-3
 
 
Е сега ще ви излезнат всички керливи ризи.....
+2
 
 
Всеки ден-нови собственици?!Вече взе да ми омръзва!Много ми е интересен и другия фарс-новите собственици искат името им да остане в тайна?!Това е при всички Бг отбори!Ако аз съм кандидат купувач и искам да купя някакъв отбор-отивам и го купувам!Какво толкова има за мислене?!Или си фен на този отбор и го купуваш-без никакво жалене на средства или просто не се занимаваш и не се правиш на интересен!Всеки ден едно и също-Гришата прави нов Цска,държавата не им помага,Локо с нов собственик,Левски купи новия Меси,Ботев подновява строежа,Лудогорец е в мини криза...ай сиктир!Между другото сегашните футболисти какво толкова се радват,че ще има нови собственици?!Ако има такива(вече 10-ти нови за 3-4 месеца)и искат да "наливат" милиони,то от този състав има 2-ма където стават за"големия" футбол.Вместо да се замислят върху представянето си на терена,те за нови собственици мислят?!Единствената положителна новина е,че затвориха Галакси и току виж влезнат в режим.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: