ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (28)
Краси Димитров: Пловдив заслужава силни Локо и Ботев, а не аутсайдери
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:42 / 09.10.2015Коментари (5)3431
© Plovdiv24.bg
Състоянието на пловдивския футбол не е добро, но не съм сигурен , че е заради финансовата нестабилност на "Локомотив" и "Ботев". И двата отбора се намират в много незавидно положение, искрено се надявам в края на месец май да са поне в средата на таблицата. Не знам дали лошите резултати на двата отбора се дължат само на липса на средства. Ето, в "Локомотив", мисля, че всички дължими пари се изплатиха и отборът заигра по-добре. Футболистите спряха да мрънкат и мисля, че сега ще вървят нагоре. Бях леко изненадан, когато Христо Колев си подаде оставката, а след това се върна в отбора. Той е труден характер и мен лично ме изненада решението му. Иначе е легенда на клуба и се вижда, че с него "Локомотив" играе нелош футбол, а и в сравнение с "Ботев" мисля, че има и по-добри играчи. При Канарчетата има млади футболисти, но без особен потенциал. Там освен Балтанов, Огнянов , Голас и Генов другите са слаби футболисти. Имат и един национал, който повече дава интервюта, отколкото играе.

Не съм привърженик на чуждите треньори и затова няма как да кажа добри думи за Ермин Шиляк. Отделно от това него нито го знае някой, нито има постижения като треньор, а и няма по-висока класа от българските си колеги. Не знам защо и как този човек попадна в "Коматево", но се вижда, че и по резултатите, които постига с "Ботев", той според мен няма да се задържи много. Нямам представа дали "Ботев" е добре или не финансово. Щом от ръководството казват, че всичко е наред, сигурно е така. При тях хубавото е, че направиха добра база, имат и много деца. В най-скоро време "Ботев" ще извади добри свои таланти и не само ще захрани първия отбор с млади играчи, но и ще направи трансфери в чужбина. От друга страна, това куца в "Локомотив", там се лутат и се чудят да заложат ли на млади играчи или не. Школата е тотално занемарена на никой не му се занимава с деца, а и явно нямат търпението да залагат на юноши. Знам, че това, което казвам, може и да засегне много хора, но така мисля. Никой не може да ме убеди, че в школата на "Локомотив" няма добри деца, с които да се работи и да се викат лека-полека при мъжете, но е факт, че това става много рядко.

На Лаута намериха нова формула за финансиране чрез феновете и е хубаво, че успяха да осигурят и други спонсори. Аз съм на мнение, че голям професионален клуб в " А" група с фенове не се издържа, защото са необходими много средства. Пловдив има двете най-горещи агитки наред с тези на "Левски" и ЦСКА. Градът заслужава двата отбора да са в елита на българският футбол, а не в неговото дъно. Дано в по-далечно бъдеще това да се случи.

Заб.: Красимир Димитров започва кариерата си в "Ботев", но остава при Канарите кратко. Капитан е на "Локомотив" при спечелване на титлата през 2004 г.

Източник: в. "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 09.10.2015 г.
+5
 
 
Що сте го наплюли Краси? Да пробвам ли да позная? Сигурно е понеже е казал че освен Голас,Балтанов,Огнянов и Генов другите са слаби футболисти. Според мене е пропуснал Пламен Николов и то неумишлено а всички останали наистина са слаби футболисти или вие мислите другояче! Ако всичките ни играчи и треньора са добри специалисти а пърменството ни е най-келявото в Европа тогава каква е причината да сме на дъното?
+3
 
 
Какво работи този "специалист"в момента?
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 09.10.2015 г.
+3
 
 
Намали фиркането, бе - ще ти изпадат зъбите! Какъв ли футболист беше, та чак мнения изказваш.. Колко отбора смени, а?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Илиян Радулов започна с победа в Испания, Янаки Милев отпадна в Турция
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Феновете на Ботев готвят ад за ЦСКА-София
Тежък удар за Локомотив Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: