ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Легенда на "жълто-черните": Не одобрявам Ермин Шиляк
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:34 / 23.10.2015Коментари (28)4940
© Plovdiv24.bg
Голмайстор номер 1 в историята на Ботев Динко Дерменджиев смята, че ръководството трябва трезво да погледне върху слабото представяне на отбора и да не прибързва с необмислени решения.

"Проблемите ни са още от периода, в който станаха тези неща с Цветан Василев. В последно време се опитваме да се върнем в правилния път. По време на неговия период в клуба имахме добра предпоставка за бъдещето. Относно сегашното ни представяне - виждате на кое място се намира отборът. Проблемите оказват влияние върху резултатите ни, но аз съм оптимист, че всичко ще бъде наред. Класирането ни е временно явление. Има кризисни ситуации, проблеми, нагласа на футболистите и други неща, които водят до това. Не бива да се правят трагедии", обясни Дерменджиев пред "Тема Спорт".

Легендата на "жълто-черните" коментира и решението на ръководството да гласува доверие на старши треньора Ермин Шиляк. "Треньорската професия е сложен въпрос. Така са решили от ръководството. Аз не одобрявам, че бе привлечен този неизвестен треньор. Като цяло не съм за взимането на чуждестранни специалисти", допълни още емблематичният нападател на Ботев.

Още по темата: общо новини по темата: 17
27.10.2015
26.10.2015
25.10.2015
24.10.2015
23.10.2015
23.10.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 23.10.2015 г.
+2
 
 
Много е прав г-н Дерменджиев и почти всичко което казва е истина,не само в статията а по принцип. Само че не е виновен Шиляк.Той не се е самоназначил.Колко му трябва на човек за да види,че този Чибамба изобщо не е футболист? Аз нямам претенции да разбирам тънкостите на играта,защото наистина не ги разбирам ала още от първия мач видях,че с този играем с 9 души и от там на сетне все с 9 души играем,защото един ни гонят и Чибамба играе за Ботев,точно колкото и за съперника! Е може да ни е супер смешен шампионатът ама двама души в минус на мач си е множко за най-горното ниво. Какво става с този отбор? Какви са тези печки в титулярния състав? Заради тях ли се построи тази отлична ДЮШ-база? Какво се прави по въпроса с червените картони? Та ние имаме колкото всички останали отбори взети заедно а парадокса е че Ботев изобщо не е груб отбор а всичко е до пренапрегнатост,което води до тъпи грешки и картони. Немога да повярвам,но започвам да мисля като онези хейтъри кардинала и Пенев! А явно има защо. Крайно време е да изчезнат всички предмети и животни които в момента са в клуба: Моливи,рендета,шилета,мамби и чибамби. Нещата изобщо не са в ред а обратното броене отдавна е започнало.Тази година разбира се няма да изпаднем,но ако я караме така,догодина може и това да стане.Ако пък и догодина оцелеем след това влизат чорбите а за разлика от Хасково,Марек,Пирин и Монтана те няма да изхвръкнат още с влизането си,нали така!
-2
 
 
Бат Динко има много идеи в главата и мойе много да нау4и отбора но с тези изпалненя изван стадиона малко се компрометира и едва ли някои сте го покани да работи. Но каквото сам си направиш.....
+2
 
 
конкурс се изисква както за треньори така и за всички останали къмпанита...
-1
 
 
Айде всички дето плюете по Шиляк не само да викате тоя вън оня вън ами конкретно да кажете искам тоя за треньор. Щото лесно е да се плюе и да се гони без да се предлага алтернатива. Следващия като дойде ще направи 2 добри мача и пак почнат загубите, и него ли ще сменяме? А Чико да не се бърка много много в отбора и да не си изказва мнението щото ако слушаме него, Селския и до ден днешен още щеше да ни клати
0
 
 
Чико и болшинството фенове НЕ одобряваме Шилето,както и си задаваме въпроса"Кой чу,че го има този треньор,пък и в Ботев го доведе?",но отговори няма и да получим!
+4
 
 
Продължавам да твърдя, че Чико може да поеме отбора и да го направи такъв какъвто всички искаме, като след това да се намери негов качествен заместник, който да го наследи на поста и продължи възходящия път.
за локо пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми и докато то не спре ние не ще те предадем...
на 23.10.2015 г.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+6
 
 
Мнението на Чико се споделя от болшинството наши легенди. Съгласен съм с него.
на 23.10.2015 г.
+7
 
 
Правилно Чико кажи им го в лицето.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: