ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Божо Васев: Никога няма да се примиря с тези, които се подиграват с Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:44 / 23.10.2015Коментари (12)5190
© Plovdiv24.bg
"Всеки мач опитвам и винаги ще опитвам да давам максимума от възможностите си. Винаги ще има хора, които ще ме подкрепят и такива, които ще ме критикуват. Но никога няма да се примиря с тези, които се подиграват Ботев." Това написа в социалната мрежа "Фейсбук" офанзивния футболист на "канарчетата" Божидар Васев след победата с 1:0 на неговия тим над Пирин. 

Както е известно Васев получи червен картон срещу "орлетата" в рамките на 5 минути след като се появи в игра. Това не остави добри впечатления на част от привържениците на тима, които влязоха в спор с него след изгонването му.

"Съжалявам че оставих отбора с човек по малко. Благодаря на момчетата за сърцата игра и за заслужената победа", добави играчът на "жълто-черните".
Още по темата: общо новини по темата: 17
27.10.2015
26.10.2015
25.10.2015
24.10.2015
23.10.2015
23.10.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Знаеш ли топката каква е , опитай с шаха.....
+5
 
 
Васев, вкара един случаен гол на Лаута и се помисли за голяма звезда, а истината е , че си един посредствен футболист, който не става нито за защитник, нито за крило, един житен бегач по тъча си с глупави фаукове и без умение да центрираш. Можеш да си пишеш каквито искаш статуси във фейсбука, но онзи колега на снимката те пита за 5 мин. ли ти плащат 6 000 лв. на месец, защото този месец или си контузен или си наказан,а когато си на терена все едно те няма. Същият този човек и други като него в работен ден са отишли на базата и са си купили билет от 10 лв., а не да взимат 3 000 евро за 5 мин. игра. Така, че пътя и да те няма.
+4
 
 
Боже, е тоя път се обърка, да влизаш в излишни спорове с най-вярната публика в Бг. не ти прави чест. Ти си най-слабия футболист картотекиран някога в Ботев, разбра ли ме правилно ве палячо. Ще те барна в Коматево тъпан. Нещастник, как може в рамките на пет минути да получиш два жълти картона, колко трябва да си кух.
+12
 
 
Чудя се колко си тъп, за да си изкараш червен картон за 5 минути в изключително важен за отбора мач ? Че и се заканваш..как няма да се примириш като сега ще почиваш малко, а ако съм на ръководството и заплата няма да видиш...Ако четеш коментарите виж на снимката човека как ти показва часовника си...дати припомни, че бе на терена само 5 минути...
0
 
 
Замълчи бе , глупако ! Още на тъч линията усетих , че ще те изгонят , но мислих , че ще изкараш поне 20-30 мин. А ти на 5-тата , вече беше вън. Млъкни и не се обаждай поне няколко месеца ! Не си по-голям ботевист от нас , разбери го , келеш !
0
 
 
Посредствен играч,миналия сезон игра с желание,но през този се е взел за някаква звезда и няма свестен мач.Няма да ми липсва..
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 23.10.2015 г.
-3
 
 
Ами, хващай пътя за Перник..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Неприятна новина в Лудогорец за финала срещу Ботев на 15 май
Това се казва увереност! "Канарчетата" празнуваха с тениски за финала
Щастливият Керкез: Заслужихме финала! Благодаря на хората!
"Жълто-черна" еуфория! Ботев е на финал!
По минути: Ботев 2:0 ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: