ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Иван Тотев: Какъв Пловдив искат пловдивчани - живия или комедийния и мъртъв град?
Автор: Мария Морунова 13:57 / 26.10.2015Коментари (130)18152
© Plovdiv24.bg
"Пловдивчани трябва да изберат между комедийния, мъртъв Пловдив, какъвто беше в предходния мандат преди 2011 г. и живия европейски град на развитието". 

Тези въпроси зададе на пловдивчани кандидатът за втори мандат на ПП ГЕРБ Иван Тотев на пресконференция днес.

Той беше категоричен, че не е изненадан от опонента си. Това не е случайно.

"В Пловдив много ясно се забелязват двете политики, които искат да се намесят в управлението на града. Едната е тази, представена от дясното и ГЕРБ - политиката на развитието на Пловдив, политиката на видимите резултати, на растеж на Пловдив, на европейското бъдеще на града. Другата е тази, която има за цел да капсулира града, да изсмука обществения ресурс на града, която има за цел Пловдив да е затворен град между шепа хора, които затворени в една стая да определят бъдещето му. Това го видяхме в предишния управленски мандат. Лицето на тази политика винаги е бил Славчо Атанасов. И нас не ни изненада резултатът, нито ниския резултат на Георги Гергов, защото не Гергов е лицето на тази група, лицето е Атанасов.

Резултатът бе нещо, което знаехме, очаквахме и за което се готвехме. За нас през тази седмица пловдивчани трябва да си отговорят на няколко въпроса - в кой град искат да живеят, в града, в който неговите представители взимаха решения за забрана на финансовия министър да идва в Пловдив, град, в който управленците набиваха листове на копия и им се подиграваше цяла България и ги даваха по комедийните предавания, град, в който обявявахме войни на държави и ни даваха във всички комедийни шоута, откривахме тоалетни с мажоретки и пак бяхме в шоутата.

Не! Ние не искаме да живеем в град, чийто рейтинг е съизмерим с този на Big Brother, искаме да живеем в град, който да е даван за пример, който да е удостояван с награди и отличия, в европейски град.

Балотажът трябва да постави ребром въпроса в какъв град искат да живеят пловдивчани", коментира Тотев.

Той определи и резултатът на ГЕРБ в Пловдив като очакван и нормален с оглед на по-ниската избирателна активност. Тотев е категоричен, че след балотажа, ГЕРБ ще вземе и 6-те района, а той ще бъде избран с голяма разлика за кмет на града.

Ниската активност в града на тепетата, кандидатът за втори кметски мандат обясни с това, че кампанията в Пловдив е била може би най-тежката в страната, кампания с много голям брой кандидати и за общински съветници, и за районни кметове, и за кметове на Пловдив.

"16 бяха кандидатите за кмет, което обяснява активността на пловдивчани, както и резултатът в града", добави Тотев.

Ясното към момента е, че ОбС ще бъде с най-голяма група съветници от ГЕРБ. Това според Тотев ще доведе до съграждането на устойчиво дясно мнозинство. По този повод заяви, че от днес партията му започва преговори с различни десни формации в града, с които да се изгради това дясно мнозинство.

"Първата среща е днес в 14.00 часа и е с коалиция "Кауза Пловдив", поясни Тотев.

Той призова на балотажа в неделя пловдивчани да излязат и да гласуват, за да не се позволи на управници от мандатът преди неговия отново да управляват. 

Тотев изказа и голяма благодарност на всички, които участваха и продължават да работят по изборния ден като членовете на секционните комисии, на ОИК и т. н.




Още по темата: общо новини по темата: 892
10.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
09.05.2023 »
15.10.2019 »
предишна страница [ 1/149 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Успех и продължавайте да работите за Пловдив така като досега след като ви изберем отново.
+1
 
 
Комедийният град те направи кмет и комедийният град те прати на балотаж, което е срам и позор за ГЕРБ ако го сравним с Бургас, където има много по-малки инвестиции а резултата е ВИДИМ, това беше и е мотото на някоя партия май.
0
 
 
Такъв, какъвто го прави инженер Тотев и неговия екип заедно с всички добросъвестни негови съграждани - стилен, обновен, осъвременен, по-оживен икономически, образователен , спортен и научно-културен център!
0
 
 
Няма съмнение, че разумното предпочитание сте Вие г-н Тотев, но това не означава, че трябва да сте самодоволен и да подценявате мнението на пловдивчани! Не случайно попитах преди изборите "Освен Общински съвет би трябвало ние пловдивчани да свикваме и Граждански форуми за обсъждане на важни за града проблеми и стратегически насоки! Бихте ли предоставили Форума на Филипопол за такива обсъждания г-н Тотев?" и Вие отговорихте Иван Тотев: "Би било връщане към традициите" smile emoticon Вече не харесвам В· Отговор В· 3 В· 18 октомври в 20:00 Да приема ли това за положителен отговор и предизборно обещание?
0
 
 
Успех!За кмета на града съдя по това какво се е променило в квартала който аз живея.За сега нищо не се е променило от 25г!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Футбол - други
Близки издирват Димитър Малинов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: