ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се провали в Созопол и отпадна за Купата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:51 / 27.10.2015Коментари (94)22030
Ботев Пловдив претърпя звучен шамар в Созопол, предаде кореспондент на Plovdiv24.bg. "Канарчетата" изненадващо загубиха с 0:1 на втородивизионния тим и бяха изхвърлени от турнира за Купата на България, преди да стигнат до четвъртфинал. 

Загубата бе изгледана на живо от 50-тина фенове, които пристигнаха от Пловдив, за да подкрепят любимците си. Единственото попадение отбеляза бившият футболист на Нефтохимик Емануил Манев в 4-ата минута. Той се разписа ефектно от границата на наказателното поле.

Ранният гол като че ли попари гостите от Пловдив, които изглеждаха леко дезориентирани. "Вампирите" от своя страна стиснаха победата в зъбите си още в първите минути и не я пуснаха до последния съдийски сигнал. 

Десет минути след гола на Емануил Манев Голас можеше да инкасира и втори гол. Мирослав Радев стреля мощно, но ударът му профуча покрай десния страничен стълб.

В 34-ата минута главният съдия спря опасна атака на Созопол заради фаул на Милен Гамаков. Първото по-сериозно положение "жълто-черните" регистрираха едва в края на първата част, когато след центриране на Йордан Христов Кифуети стреля над напречната греда. 

След почивката Ботев така и не успя сериозно да застраши вратата на домакините. Милен Гамаков отправи нелош изстрел от около 20 метра десетина минути преди края, но стреля над вратата на Созопол. Така Созопол хвърли бомбата в турнира за Купата на България.

ФК Созопол: Свилен Нотев, Ангел Делчев, Александър Горанов, Георги Хашев, Иван Стоев, Станимир Митев, Диан Хаджиев, Михаил Георгиев, Емануил Манев, Мустафа Мустафа, Мирослав Радев

Резерви: Мартин Теменлиев, Георги Радев, Илиян Капитанов, Петър Колев, Станимир Баев, Стоян Мантаров, Илиян Шерденов

Ботев Пловдив: Виктор Голас, Филип Филипов, Даниел Златков, Пламен Николов, Лазар Марин, Йордан Христов, Милен Габаков, Мариян Огнянов, Рахави Кифуети, Грегъри Нелсън, Даниел Генов

Резерви: Валентин Галев, Владимир Айтов, Радослав Терзиев, Серкан Юсеин, Християн Казаков, Наско Милев, Жоел Чибамба Омари

Още по темата: общо новини по темата: 59
14.09.2016
29.10.2015
29.10.2015
29.10.2015
29.10.2015
28.10.2015
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Пак сте си същите мърши! ЗАКРИВАЙ!!!!
-2
 
 
Трябват ви психолози за да се справите с посттравматичното стресово разстройство придобито след обстрела на Марто и компания. Проблем ще е намирането на специалист по шилешка психология. Вие си знаете :)
+3
 
 
Жълтурците плюят по Зума, но сега ако имаха поне един като него в ръководството, да милее за отбора, нямаше да са в това трагично положение. За смях и подигравки на цяла България станахте. Сега виждате ли разликата от това в клуба да са хора истински, които са израстнали в дадения клуб, и хора наемници които ги боли фара за клуба, като Рендето примерно. Днес е тук, утре го няма. А Зума е на Лаута от как се е родил, там и ще умре. Сега разбрахте ли, защо ние си обичаме Зума и какъвто и човек да е, той на клуба не може и няма да навреди.
+4
 
 
Хаха връщате се там където бяхте преди години при Христола ...
на 27.10.2015 г.
+11
 
 
Пичове,локомотивеца преди няколко дни ви каза- вие нямате сърце и душа в отбора.Къде са ви ботевистите в ръководствата,които да милея за клуба.Само с наемници,дори и с пари, тази работа не става. Иска любов към идеята.
+3
 
 
Трябва психолог. Няма никаква мотивация. Няма сърце.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: