ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се провали в Созопол и отпадна за Купата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:51 / 27.10.2015Коментари (94)22069
Ботев Пловдив претърпя звучен шамар в Созопол, предаде кореспондент на Plovdiv24.bg. "Канарчетата" изненадващо загубиха с 0:1 на втородивизионния тим и бяха изхвърлени от турнира за Купата на България, преди да стигнат до четвъртфинал. 

Загубата бе изгледана на живо от 50-тина фенове, които пристигнаха от Пловдив, за да подкрепят любимците си. Единственото попадение отбеляза бившият футболист на Нефтохимик Емануил Манев в 4-ата минута. Той се разписа ефектно от границата на наказателното поле.

Ранният гол като че ли попари гостите от Пловдив, които изглеждаха леко дезориентирани. "Вампирите" от своя страна стиснаха победата в зъбите си още в първите минути и не я пуснаха до последния съдийски сигнал. 

Десет минути след гола на Емануил Манев Голас можеше да инкасира и втори гол. Мирослав Радев стреля мощно, но ударът му профуча покрай десния страничен стълб.

В 34-ата минута главният съдия спря опасна атака на Созопол заради фаул на Милен Гамаков. Първото по-сериозно положение "жълто-черните" регистрираха едва в края на първата част, когато след центриране на Йордан Христов Кифуети стреля над напречната греда. 

След почивката Ботев така и не успя сериозно да застраши вратата на домакините. Милен Гамаков отправи нелош изстрел от около 20 метра десетина минути преди края, но стреля над вратата на Созопол. Така Созопол хвърли бомбата в турнира за Купата на България.

ФК Созопол: Свилен Нотев, Ангел Делчев, Александър Горанов, Георги Хашев, Иван Стоев, Станимир Митев, Диан Хаджиев, Михаил Георгиев, Емануил Манев, Мустафа Мустафа, Мирослав Радев

Резерви: Мартин Теменлиев, Георги Радев, Илиян Капитанов, Петър Колев, Станимир Баев, Стоян Мантаров, Илиян Шерденов

Ботев Пловдив: Виктор Голас, Филип Филипов, Даниел Златков, Пламен Николов, Лазар Марин, Йордан Христов, Милен Габаков, Мариян Огнянов, Рахави Кифуети, Грегъри Нелсън, Даниел Генов

Резерви: Валентин Галев, Владимир Айтов, Радослав Терзиев, Серкан Юсеин, Християн Казаков, Наско Милев, Жоел Чибамба Омари

Още по темата: общо новини по темата: 59
14.09.2016
29.10.2015
29.10.2015
29.10.2015
29.10.2015
28.10.2015
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Пак сте си същите мърши! ЗАКРИВАЙ!!!!
-2
 
 
Трябват ви психолози за да се справите с посттравматичното стресово разстройство придобито след обстрела на Марто и компания. Проблем ще е намирането на специалист по шилешка психология. Вие си знаете :)
+3
 
 
Жълтурците плюят по Зума, но сега ако имаха поне един като него в ръководството, да милее за отбора, нямаше да са в това трагично положение. За смях и подигравки на цяла България станахте. Сега виждате ли разликата от това в клуба да са хора истински, които са израстнали в дадения клуб, и хора наемници които ги боли фара за клуба, като Рендето примерно. Днес е тук, утре го няма. А Зума е на Лаута от как се е родил, там и ще умре. Сега разбрахте ли, защо ние си обичаме Зума и какъвто и човек да е, той на клуба не може и няма да навреди.
+4
 
 
Хаха връщате се там където бяхте преди години при Христола ...
на 27.10.2015 г.
+11
 
 
Пичове,локомотивеца преди няколко дни ви каза- вие нямате сърце и душа в отбора.Къде са ви ботевистите в ръководствата,които да милея за клуба.Само с наемници,дори и с пари, тази работа не става. Иска любов към идеята.
+3
 
 
Трябва психолог. Няма никаква мотивация. Няма сърце.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: