ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ексклузивно: Видео от блъснатия на пешеходна пътека снощи в Пловдив мъж!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:10 / 28.10.2015Коментари (39)13629
© Plovdiv24.bg
Plovdiv24.bg се сдоби с ексклузивно видео от снощния инцидент на булевард "Шести септември". Както вече ви информирахме, при него бе ранен пешеходец. 

Около 18.45 часа на бул. "Шести септември" автобус "Мерцедес" блъснал пресичащ на пешеходна пътека 72-годишен мъж. Пострадалият е настанен в болница със счупена ръка.

Шофьорът на автобуса - М.И. /52 г./ от Пловдив, е тестван с дрегер и резултатът е отрицателен. Причината за произшествието е движение с несъобразена скорост.

Припомняме, че преди броени дни при друг подобен инцидент на същия булевард жена бе блъсната отново на пешеходна пътека, а животът й все още е в опасност.

Видеокадрите не са подходящи за хора със слаби нерви, както и за лица под 18 години!










Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
НА ВСЯКА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА И УЧИЛИЩЕ ТРЯБВА ДА ИМА СВЕТОФАР ИЛИ ЛЕГНАЛ ПОЛИЦАЙ.НА ВНИМАНИЕТО НА ТРОЛОВЕТЕ ДЕТО ХВАЛЯТ КМЕТА,ЗА 4 ДНИ УДАРИХА 4 ЧОВЕКА КАКВИ БУЛЕВАРДИ ЩЕ СТРОИТЕ.РЕГУЛИРАЙТЕ ДВИЖЕНИЕТО НА СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ ДА НЕ СЕ СЛУЧВАТ ПОДОБНИ ОПИТИ ЗА УБИИСТВА ПО ПЪТИЩАТА НА Пловдив. ДЕПУТАТИТЕ ДА НАПРАВЯТ ТАКА КАКТО Е В ЦЯЛ СВЯТ,НЕСПИРАНЕ НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА ИЛИ СТОП ,ДА СЕ НАКАЗВА ВСЕ ЕДНО СИ МИНАЛ НА ЧЕРВЕН СВЕТОФАР
-2
 
 
Как очаква пешеходеца, автобуса да спре от 50 км/ч за толкова кратко разстояние?
+2
 
 
Вчера около 21 ч. шофьор на 24 на коматевско караше с около 80 в посока гарата, (не можах да снимам)А сега селяка ако чете това да ми отговори 80 км/ч +няколко ТОНА желязо + време за реакция как се спира ако се наложи!?
+2
 
 
А какво да кажем за хората, които спират пред пешеходни пътеки и най-вече тези с жълтите коли? Има места в града, на които трябва почти да спреш, за да преминеш безопасно през пешеходната пътека. Едни си спират на 6ти септември за дюнери, други се качват по тротоари, трети блокират видимостта към пешеходни пътеки, четвърти паркират на завои по кръстовищата.... Въобще културата на шофиране в Пловдив е меко казано отвратителна и за капак няма ефективно действащ орган, който да се бори с въпросните нарушители... ПЪЛНА АНАРХИЯ..
+2
 
 
Колкото и да си е в правото, пешеходеца е изключително прост. Не може да ти се е засвяткал рейс с 50-60 километра и ти дори и да не се замислиш да минеш пред него. В правото си или не ся той ще го духа в болницата. Какво като го накажат шофьора ако тоя остане инвалид до края на живота си? За 5 секунди да изчака да мине рейса ся бере душа. Ако не мислете за себе си няма кой да ви спаси. И аз съм на мнение че трябва да се оправят законите в държавата, но докато не се случи, надейте се мислете за безсмъртни. Дано се управи човека, и после да мисли повече като пресича тая военна зона наречена пътищата на България.
+6
 
 
Това, че си на пешеходна пътека не те прави безсмъртен! Независимо, че си с предимство си длъжен да се огледаш, а този човек дори за момент не се спря да се огледа!
+1
 
 
Аз ако не видя, че не намалят изобщо не тръгвам или тръгвам колкото да задействам вниманието на шофьора да спира. Другия вариант е да мина когато съм сигурен, че ще стигна другия край на пътеката (ако трябва и да притичам). Но такова чудо като този да тръгна на самоубийствена разходка не съм виждал. Рейса, че нещо не беше в час е ясно, но блъснатия какво правеше в случая? Мина едната пътека и от "островчето" просто си продължи с идеята, че някой го чака да мине (за справка вижте предния пресичащ)!? Пешеходеца ВИНАГИ е с предимство, но инстинкта за самосъхранение трябва да е по изявен при някои. На всеки се случва да не види, да изпусне важен момент, но когато и двамата замесени не направят нищо ... Особено на тъмно.
+1
 
 
"Когато пресичат платното за движение, пешеходците са длъжни ако наблизо има пешеходна пътека, да я използват и преди да навлязат на платното за движение, да се съобразят с разстоянията до приближаващите автомобили и със скоростта им на движение, както и да не удължават ненужно пътя и времето за пресичане, а също така да не спират без необходимост на платното за движение" Това съм го копирал от сайта на МВР Вижте това видео и предното и кажете къде пешеходеца гледа и се съобразява и в двете видеа Пешеходната пътека е място за пресичане на пешеходци ! Пешеходците са с предимство на нея По цял ден съм по пътя и гледам кви ли не свободни съчинения от страна на пешеходците Пример от преди малко заради една кифла дето мина на червено за нея човече щяхме да се нанижем двама че и нея да заберем а наща си говори по телефона Говорите за толерантност от страна на шофьорите спрямо пешеходците Съжалявам много ама като ви светне червено нямате работа на пътя ! Като тръгвате да пресичате погледнете и преценете ще може ли да минете или не за времето което ви остава на таймера или разтоянието между вас и колата достатъчно ли е Всички бързаме и зад волана и пеша всеки има работа За това има правила закони знаци и светофари
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Войната в Украйна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: