ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Рулетката на дузпите извади “смърфовете" от надпреварата за трофея
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:07 / 28.10.2015Коментари (129)20717
Отборът на Локомотив отпадна драматично от надпредварата за Купата на България "Смърфовете" напуснаха след равенство 1:1 при домакинството си на Монтана и 2:4 при изпълнението на дузпи.

Голове в редовното време отбелязаха Емил Гъргоров в 43-ата минута за Локо и Иван Минчев в 65-ата за Монтана. При дузпите фатални пропуски за "черно-белите" направиха Емил Гъргоров и Пламен Крумов.

"Смърфовете" имаха шанс да открият в 16-ата минута, когато след центриране на Оливие Боне топката попадна в краката на Бирсент Карагарен. Крилото се опита да отправи точен удар по земя, но вратарят на гостите спаси.

В 31-ата минута и Мартин Камбуров не намери целта, но натискът на Локомотив даде резултат малко преди края на първата част. Камбуров с брилянтен пас намери по крилото Йоан Ласиман, халфът центрира към Емил Гъргоров и нисичкият нападател откри резултата с шут от 6-7 метра - 1:0 за Локомотив.

През втората част "черно-белите" намалиха оборотите, а гостите се възползваха от това и успяха да накажат домакините след грешка в защитата. Това се случи в 65-ата минута, когато Балджийски отне една топката и се озова пред празната врата, но Ел Харуби някак успя да избие. Тя обаче попадна в Иван Минчев, който бе безпогрешен - 1:1.

До края Локо се активизира, но с пропуски пред вратата на Монтана се отличиха Димо Бакалов и Мартин Камбуров. Така се стигна до продължение.

През първото продължение малко по-активен бе съставът на домакините, но най-чистото положение се откри пред Монтана в 105-ата минута, когато Асен Георгиев уцели греда. Втората част на продължението не предложи нищо интересно и двата отбора пристъпиха към изпълнение на дузпи, където възпитаниците на Ферарио Спасов изкараха по-здрави нерви и се класираха за 1/4-финалите в тази надпревара.

Локомотив - Монтана 1:1
1:0 Емил Гъргоров 43
1:1 Иван Минчев 65

При дузпите
1:2 Здравко Лазаров
2:2 Мартин Камбуров
2:3 Алби Дости
3:3 Дани Кики
3:3 Асен Георгиев стреля над вратата
3:3 Емил Гъргоров стреля в аут
3:4 Владимир Мичев
3:4 Пламен Крумов стреля, но Ивайло Василев спасява
3:5 Иван Минчев

Локомотив: Ел Харуби, Стоянов, Котев, Димитров, Крумов, Боне (117-Кики), Велев, Карагерен (59-Бакалов), Камбуров, Гъргоров, Ласиман

Монтана: Василев, Мичев, А. Георгиев, Пашов, Михов, Ангелов, Л. Генчев (54-Минчев), Дости, С. Георгиев, Попов (46-Илиев), Балджийски

Още по темата: общо новини по темата: 59
14.09.2016
29.10.2015
29.10.2015
29.10.2015
29.10.2015
28.10.2015
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Голяма работа че сме отпаднали. Поне НЯМАМЕ 50 милиона дългове, и ИМАМЕ прекрасен стадион, с осветление... Хубав ден на черно-бял Пловдив.
-1
 
 
Типично буферите след първата си победа над Ботев от 6 години се взеха за велики и се размечтаха за титла и купа.... Не се виждат кви са жалкари и те ... Здраве да е ве, още има шанс за титлата, ха-ха-ха...
+1
 
 
Интересно, че всички от щаба приеха доста спокойно (даже лежерно) това отпадане от Монтана за Купата ... Вчера гледам и Камбуров и Гъргоров си се шегуваха след мача по време на интервюто. Още един пример, че дисциплината в съблекалнята е НУЛЕВА и отборът си играе само когато поиска.
+1
 
 
Баща заминавай си нищо не става от теб!И с жълтите се осра,вместо 4-0 на полувремето трепетихме до 90 мин!
-2
 
 
Мангали, народа отдавна го е казал: "Който гроб копае другиму, сам пада в него!". Другия път не се превъзнасяйте толкова много от нашето отпадане, че чак и шампиони тръгнахте да ставате, глупаци. Даже бяха пуснали някаква сърцераздерателна статия тука колко вИлики сте станали изведнъж хахахах Истината е, че до последно ще се борим кой ще играе на бараж, щото шопите ни унищожиха бавно, но славно нивото на футбола.
0
 
 
Не ни трябва тая купа,нъли шъ съ борим за шампионската!Тъй де,що ни са две купи,зеле ли шъ слагъми в тях?Идна стига,шъ газим шъмпионит ф Ифропа.Наздрави сабахлен с вкисната бира,няма друго.
+5
 
 
Нищо. Ман Юнайтед току-що отпаднаха от Мидълзбро след дузпи. Като домакини при това. Случва се и на най-добрите. Не че ние сме най-добрите. Хич даже ;)
+2
 
 
Здравко Лазаров , Асен Георгиев, Христиан Попов. .. готиното е , че с изритани от вас момчета ви сраха в устите.
+3
 
 
Този отбор няма никакъв облик и не играе никакъв футбол. Отпадането за купата не е повод за никакви трагедии, едва ли някой нормален човек си е правил илюзии. Бащата докато не ни закара в Б-група няма да се откаже, но лошото е, че тотално ще изгони хората от трибуните.
-2
 
 
Когато СВИНАРЯ се искаже винаги нещо се случва , докога ще го търпим....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Фенклубът на Локо: Код черно-бяло! Да напълним Бесика с шалчета и знамена!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: