ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Подмладен Ботев се пропука в края срещу Славия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:20 / 30.10.2015Коментари (89)17067
© Plovdiv24.bg
Ботев допусна поражение с 0:2 при гостуването си на Славия, след като инкасира късни голове на стадион "Овча Купел" в София. Въпреки всичко столичани имаха тотално преимущество през целия мач срещу подмладения "жълто-черен" тим и заслужено се поздравиха с успеха.

"Белите" бяха много близо до откриването на резултата още във 2-ата минута. Тогава след центриране на Антон Карачанков отдясно, Ивайло Димитров засече на шпагат на втора греда, Виктор Голас се подхлъзна на голлинията, изби с една ръка, а Филип Филипов успя да изчисти на самата голлиния.

В 15-ата минута Петър Атанасов нацели гредата. Диего Фераресо отне топката от Филипов по левия фланг на атаката на Славия, намери Атанасов в пеналта, а неговият удар от шест метра срещна страничния стълб.

В самия край на първата част шут на Ивайло Димитров по диагонала премина на сантиметри от страничния стълб.

Втората част започна идентично като през първата с чисто положение пред вратата на гостите. Петър Атанасов намери топката от воле след центриране отдясно, но Виктор Голас внимаваше и улови. 

Последваха нови две опасности пред вратата на "канарчетата", но Голас успя да се справи с ударите на Ивайло Димитров

Натискът на Славия даде резултат в 81-ата минута. Тогава Димитров се възползва от грешка в защитата на "жълто-черните" и с глава отблизо матира Голас. 

Само две по-късно резервата Джереми Манзаро сложи точка на спора с втори гол във вратата на Ботев. Карачанаков намери непокрития френски футболист в пеналта на гостите и той на празна врата фиксира крайното 2:0 за Славия.

С победата Славия се изкачи на четвъртото място с двадесет и две точки, Ботев е осми с петнадесет пункта.
Още по темата: общо новини по темата: 10
31.10.2015
30.10.2015
30.10.2015
30.10.2015
30.10.2015
30.10.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Себераздаване, открита и сърцата игра по терена, атакуващ и атрактивен стил на игра, всеки мач да е като за финал.Най-добрата защита е нападението.Това трябва да стане, защото се вижда че има проблясъци когато отбора тръгне да играе по-агресивно.Повече смелост и по-малко приказки какво щяло да стане.Не виждам кой знае с какво нивото на другите отбори да е по-високо.Ако се натиснат на терена както трябва нещата ще вземат да се получават.Мисля, че сегашните ни играчи поне това ще могат да го направят, но трябва някой да ги освободи психически и да им обясни, че който го е страх от мечки да не ходи в гората.Бий за да те уважават.Само Ботев Пд.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-5
 
 
В момента сте най-слабия отбор в първенството. Класирането не отразява правилно възможностите на отборите, Пирин са по-добри от вас и са във възход. Въпреки, че всички отбори са зле в нашия слаб шампионат, вие сте с пъти по-зле от останалите. Честито!
0
 
 
НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ВИНОВНИК Е ПАЛИЙСКИ С КОМУНИСТИчЕСКОТО ПРАВИЛО, ДА ИМА ТАВАН НА ЗАПЛАТИТЕ . ЗАщОТО АКО 1-2 КЛАСНИ ИГРАчИ ВЗИМАТ ПО 5-6 ЕВРА щЯЛО ДА СЕ ВЗРИВИ СЪБЛЕКАЛНЯТА . ТОВА ДА НЕ Е КЛУБ ОТ ДЕТСКА ГРАДИНА ИЛИ ГИМНАЗИЯЛЕН ТИМ ЗА ДА ИМА СЪРДИТИ , ОСОБЕНО И КАТО СЕ ЗНАЯТ И КАГ?чЕСТВАТА НА СЕГАшНИТЕ ИГРАчИ . УБЕДЕН СЪМ , АКО ГИ ИМАХМЕ ТЕЗИ 1-2 НАИСТИНА КЛАСНИ И ЛИДЕРСКИ ФУТБОЛИСТИ СЪС ЗАПЛАТИ ОТ ПО 5-6 ЕВРО И ДОРИ И ПО -ВИСОКИ ЗАПЛАТИ, ЗАщОТО ПАРИ ИМА И ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ ,ДА НЯМА СРЪДНИ НЕ СМЕ ГИ ВЗЕЛИ . НЕщАТА щЯХА ДА СА ДОСТА ПО-РАЗЛИчи , ЗАщОТО ЕДИН ОТБОР НЯМА ЛИ ЛИДЕРИ - ЗВЕЗДИ , НЯМА И УСПЕХИ.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-5
 
 
Белият задължително да се маха! По мое скромно мнение засега виждам само двама от треньорите, които биха вдигнали отбора - забравеният Енрико Пичоне и Иван Кочев! Иван Кочев познава много добре възможностите на всички млади и стари играчи, ентузиаст и работяга е. Неговите юноши играят съвременен борбен и офанзивен футбол, в защита момчетата му са агресивни. Няма да струва много пари относно заплатата. От нас се иска здрава подкрепа! Точно сега в кризата с отбора е нужна нашата подкрепа! Временно ще трябва да се откажем от високи цели, трябва да търсим обиграване на младоците, да сме търпеливи към тях.
+3
 
 
Отдавна спрях да се ядосвам, а най-лошото нещо е безразличието. Не се вижда никакъв изход.Трябвало да се вземат мерки, то хубаво, но какви? Да изгоним Шиляк и Маориньо да дойде, все тая.Да изгоним футболистите по-хубави няма, няма откъде и да вземем с тези финанси с които разполагаме.Каквото и да направим все е грешно,нещо като цунгцванг в шаха.
0
 
 
Момчета дайте малко по-спокойно, ходя на мачове на Ботев повече от 30 години и все си мисля, че малко повече се палим. Явно в момента играта и играчите са по-различни от преди и явно трябва да се подхожда към тях по-спокойно. Няма вече мъжкари. Очевидно, че на момчетата от школата им трябва опит и може би повече доверие, не може да се отписват от серия слаби мачове. Това е пътя за налагане на млади таланти, или ако изберем да играем с опитни играчи не трябва да ги отстраняват от отбора при няколко загуби, трябва търпение все пак футбола е само игра , макар и НАЙ-ВЕЛИКАТА.
0
 
 
Днес преди да си тръгна за Пловдив се отбих на мача в Овча купел. Това което видях няма нищо с футбола. А Ботев.....това е трагедия. От 30 години ги гледам и се мъча да сгобя по-слаб отбор от този, но немога ! Тези които събраха тези момченца на едно място заслужават признание. Може би орден или поне златен скункс !Предполагам, че по-старите ботевисти ще се съгласят с мен. Бях в сектор А сред дъртите слависти и бат Венци. По едно време се заслушах в разговора им и чух Дебелия да казва: Тия са на доизживяване, още малко им остава, гледайте ги, че скоро повече може да не се видим с тях. Дано не е прав, защото понякога между многото глупости, казва и някоя истина.
+1
 
 
Трябва да се вземат мерки!Нещо не е наред!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: