ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо посече Лудогорец за пета поредна победа на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:24 / 02.11.2015Коментари (125)21791
Локомотив записа пета поредна победа в "А" група след 2:0 над шампиона Лудогорец в среща от 14-ия кръг на "А група. Головете за "черно-белите" отбелязаха бившите футболисти на "орлите" Димо Бакалов в 64-ата и Емил Гъргоров в 88-ата минута. Победата за пловдивчани бе пета поредна на "Лаута" в първенството.

През първата част шампиона беше по-дейния тим, но не успя да създаде нито едно голово положение. Единствената опасност бе в 42-ата минута, когато Клаудио Кешеру изпълни добре пряк свободен удар, но за късмет на Ел Харуби топката профуча на сантиметри от левия стълб.

След почивката "смърфовете" показаха по-нахъсана игра и закономерно стигнаха до успеха. Първо Александър Тунчев в 51-ата минута отправи удар с глава след центриране на Емил Гъргоров, но изстрелът му бе твърде слаб и Борян улови. Три по-късно Димо Бакалов бе на крачка от попадение, но Борян показа завиден рефлекс и изби в корнер.

Лудогорец отговори с удар на резервата Лукоки, но за щастие на пловдивчани коженото кълбо не намери очертанията на вратата.

В 65-ата минута Димо Бакалов взриви трибуните на стадиона, след като наказа бившия си тим. "Черно-белите" направиха много добра акция отдясно, при която Зоран Балдовалиев бе изведен на скорост в наказателното поле. Нападателят спря рязко и стреля в тялото на защитник, а от границата на наказателното поле Бакалов посрещна отскочилата топка с мощен шут, влетял до дясната греда на Борян.

В 86-ата минута Лудогорец пропиля своя шанс. Натанаел намери перфектно в наказателното поле Моци, който стреля с главо, но Ел Харуби с блестящ рефлекс изби в корнер.

В ответната атака Емил Гъргоров сложи точка на спора с втори гол във вратата на разградчани. Бившият играч на "орлите" се разписа с майсторски удар по земя за крайното 2:0 за Локомотив.

С успеха Локо запазва седмото място с осемнадесет точки, докато Лудогорец е трети с двадесет и четери пункта.



Още по темата: общо новини по темата: 17
10.11.2015
04.11.2015
04.11.2015
04.11.2015
03.11.2015
02.11.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Добро второ полувреме за нашите - хубави голове и страхотни спасявания на Ел Харуби (отново). Не мога да кажа, че нямахме и малко късмет при пропуските на Лудогорец. Продължавам да твърдя, че ни трябва кадърен и опитен треньор - мачове като вчерашния ги взимаме само с класата на определени играчи. Дано с Левски отидем и не бъдем спаринг партньор - и точка ще е успех. Гледам жребия за Купата днес и няма как да не ме е яд за мача с Монтана. Не трябваше да го губим просто, много жалко ...
-1
 
 
Ами това ни е яд,защо досега не ги нареди и нахъса да играят както сега .Без да иска състава се нареди ,а ако мислиш ,че с някаква тактика сме били Лудогорец се лъжеш.С този състав трябва да мачкаме всички ,а не да падаме от Монтана и други бабереци и непознати имена в съставите им!Ботев трябваше да ги бием с резултат ,а не да треперим до последно .С добър треньор или ако някой му нарежда състава на бащата е друго .Иначе много го уважавам като футболист,но да чакаш от терена да ти подвикне някой за смяна е смешно !
+4
 
 
Искрено се зарадвах,браво,с този характер имате голям шанс за още красиви победи !! Само Ботев
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 03.11.2015 г.
+3
 
 
Още се чудя какво точно се случи вчера вечерта! :) Браво бе момчета!!!
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+12
 
 
Локомотив подарихте един малък празник на град Пловдив.Браво
+11
 
 
Честита победа,Пловдив!Нека сега мишките,които тук караха Бащата да си тръгне,бъдат мъже и да напишат:Извинявай,тате!
+15
 
 
Браво! Играхте сърцато , така както играхте и срещу нас и заслужено спечелихте тези мачове. Дано и при нас нещата се наредят и да има два силни пловдивси отбора. Искам истинско дерби в Пловдив а не тези пародий напоследък.
+6
 
 
Честито и от мен.Заслужена победа.На бялото не може да се каже черно.И двата гола бяха красиви.
+8
 
 
Даааа,не може да се отрече,че Локото водят правилна политика в момента!Дават се повече пари на хора-лидери,които си ги изработват на терена!За разлика от моя отбор Ботев,при който с тази кооперативна политика,еднакви пари за всички,таван на заплатите,нещата са скръбни!Човек,който си заслужава парите,получава една заплата с пълния некадърник.....стимула е нулев!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: